Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Gevätseminaari gomeissa
puitteissa ja maisemissa!
Vesitornille GoGoonutui 18 geemiestä.
Aluksi heiteltiin rennosti n. 10 miehen voimin sangen
LEIKKIMIELINEN. KEVÄÄN MÖLKKYMESTARUUSGISA.

Vahva ennaggosuosikki oli edellisen sygsyn suurmestari Masu Mäginen.
(Suvun toinen mölggyvirtuooso, Vängä, Masun serggu, ei päässyt paikalle koska oli lasettelemassa paraillaan napapiiriltä etelään.)
Ennaggosuosigin paineet olivat MölggyMägiselle liigaa... sijoitus gunniagas viimeinen.
Enivei... Tämän keväisen harjoitusmestaruuden, ennen syksyn varsinaista GrandeMölkqvistiä, voitti ansaitusti Kapa "Pöllöntuuri" Lahtela. os Luukku.
Josta hänet palkittiin asiaankuuluvalla plaketilla.


Ylhänä ihasteltiin parvekkeelta aurinkoista Lahtea, hienoja puitteita ja
vielä saunankin ikkunasta Veskumaisemaa!


Kyllä täytyy sanoa, varmasti kaikkien puolesta, että oli kaikkien näiden vuosikymmenten komein saunapaikka!
Siitä ISO KÄSI JA KIITOKSET JYGÄLLE, joka sain tornin hommattua meille.
Toivottavasti vielä joskus uudestaankin.


Alkuun skoolattiin Geelle ja IsoGeelle, joka valvoi tilaisuutta pöydälle laitetusta kuvasta ja varmaan oli aika läheltä pilven reunallakin katsomassa että "asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin ellun ganat..."


Seminaarinohjelmassa gäytiin läpi mennyttä kautta vetäjien puheenvuoroissa ja suunniteltiin tulevia toimia. Männägauden hanuristiksi valittiin jälleen gerran gaikin tuomariäänin: VG!
Futistreeniareena nimettiin uuden genttämestarin mugaan: Tubi-Bar(k) (toimii myös toriparkin varaparkkina) Treenikelloaikaakin rustatiin: tästä lähtien torstaisin klo 19.30. Meininki on pitää myös Glofhenkinen Veemäkipäivä su 28.7.
Näistä lisää infoa etusivulla."Gonserni Special" -pizzaa nautitiin asiaankuuluvien palanpainikkeiden gera ja katsottiin jättiscreeniltä Suomi-Itävalta matsia.
Maaliveikkauksessa on kaksi sarjaa: millä minuutilla syntyy 1. maali, sekä millä minuutilla viimeinen. Ekan viekkasi Tubi ja vikan Tyggi. Pojille koko europotit kotiin, toistakymmentä eeroa.

Mahtiarpaajaaaaaset.. tottakai. Ja uusia tuulia siinäkin. Nyt oli mahdollisuus TUPLAUUSINTAAN, U2. Hinta vain 3 e!
Sitä käytettiinkin ahkeraan kun palkintotyrkkynä olivat todella suositut ulosvetäjät
ja saippuakuplakoneet. Seuran gassaan gilahtikin giitettävästi eeroja!

Pääpalkintokaksikkona oli van Persiiin Hollanti paita (aito, suoraan Amsterdamista), sekä aito Leedsin fanihuivi + iskemätön matsilippu (arvo 31 puntaa) !

Niin siinä gävi että vanha sotaratsu Loordi ei voittanut toivomaansa  työvaloa, mutta voitti van Persiin paidan! Onnittelut!

Leeds huiviin taas kietoutui uusi sotaratsu Pulkkis. Matsilipullekin tulee käyttöä seinäkoristeena. Leeds-Brighton matsi olikin jo mennyt pari viikkoa sitten, mutta lippu oli kuitennii gäyttämätön!

Illan hiipuessa, hyvässä järjestyksessä vetäydyttiin rosgapussein kera alakertaan ja pihalle  klo 21 jälkeen. Siellä  Lotta-Gee osasto olikin vastaanottamassa sankarpoikiaan ja näin saatiin yli jääneet miehet, releet ja juomat gyytiin ja gotiin...


Voimissaan oleva Sissi-Hissi-osasto päätti kuitenkin jatkaa vielä operaatiota...Ykkösvaiheessa  jatgopaiggatavoitteena  oli TuoppiBaari
Kiveriöngadun ja Mustankalliontien risteyksen tienoilla.. "Gäteni osoittamassa suunnassa, 300 meeetriä...!" Sinne lähdettiin suunnistamaan metsämarssina, viiden metrin välit!  Jälkipään valvojana toimi veli-Hynynen Helsingin polkupyöräpataljoonasta.

Raportin mukaan:  "Saavuttuamme Tuopin pihalle, Renkomäen rygmentin tiedustelija Jusa kävi rynkyttämässä ovea, mutta se oli GIINNI! (Sulettiiko just  kun näkivät osastomme lähestyvän gohdetta?)
Joka tapauksessa...siinä jäi Tuopilta liuta euroja saamatta."


Eipä hättää... eurot suunnattiin sen sijaan pirsseihin, santafeelle ja teerenpeliin ja .....niin saatiin operaatio suljettua?

TÄYDET VIISI GEETÄ!

TÄSTÄ voit vielä tutustua tornin puitteisiin
 Alueen parhaat säbäjätkät M45 -sarjassa, aina tyylikäs Gubbe Goodies...

Goodies kurkona Sysmässä

Salibandyn 45-v.senioreiden aluesarjakauden päätösturnaus pelattiin lauantaina Sysmän mainiolla Päijänne-Areenalla. 

Parhaassa pelivireessä oli bussijoukkue Gubbe Goodies, joka selätti finaalissa Autovuokraus Ykköset maalein 3-1. Mestareiden maalareina heiluivat Kari "Lämäri" Lahtela, Jyrki Ryttäri ja Juha Tuominen. Autovuokrauksen ainokaisen iski verkon perille Jari Jeskasen loistosyötöstä Eero Rauhala.

Mestarijoukkueen avainpelaajina palkittiin aina luotettava maalivahti Jarmo Smahl ja Juha Tuominen. Hopeajoukkueen palkinnot pokkasivat Stuart Mittentag sekä Jyrki Haatanen.

Pronssiottelussa Lataamo vei Wanhoja Weikoja lukemin 3-1.

Turnaussarjan pistepörssin kärkipaikat miehittivät Lataamon Marko Raisio ja Goodiesin aina vetreä Jyrki Ryttäri. Kaikkien iloksi jäähytilaston ykkösmieheksi kohosi railakkailla otteilla Lataamon Jake Ropponen.
--------------------(toim huom: Kuva otettu suoraan Jameksen  jokaöisestä painajaisesta... Anu tykkää)

SE ON SIINÄ!
… sano Risto kun G-maalin verkkoa heilutti


Monen vuoden tauon jälkeen G-miehet olivat selviytyneet jälleen ikämiesten salibandyn SM finaali turnaukseen ja tällä kertaa olimme mukana 50v ikäluokassa. Lohkossamme oli 4 muuta joukkuetta jotka salainen agentti James Gond oli edellisinä vuosina scoutannut ja koviksi ryhmiksi todennut, eli tukku vanhaa liiga- ja sarjajyrää vastassa ja ikämiesten mitalleita oli kaikilla muilla joukkueilla. G miehet olivat päättäneet, että kuvia ei tulla kumartamaan vaan näytetään mistä on nuori ja innokas 50 v roogie joukkue tehty. Saldomme oli turnauksessa 1 voitto ja 3 tappiota ja neljäs sija, josta voimme jossitella
n. 7. sija Suomessa. Kaiken kaikkiaan pelasimme 10 hyvää erää ja kaksi erittäin huonoa. 12 erän pelaaminen vuorokaudessa osoittautui kovaksi urakaksi ja miehiä olisi ollut hyvä olla enemmän sillä poisjäännit ja loukkaantumiset yhdistettynä väsymykseen näkyi jonkin verran suorituksessamme.

Ensimmäinen ottelu Goodies-Ernu : Vastustajamme oli viime vuoden SM hopeajoukkue ja Tampereelta eli Mansesta ja näkyihän useammankin sällin verkkarissa lukevan MANU. Mikä ihmeen Manu ? No Wikipedia sen kertoi, eli 8 kautta liigassa ja kaksi Suomen mestaruutta 90 luvun vaihteessa.
Itse pelissä Manu meni ensin johtoon 1-0 ja tilanteita riitti tukuittain meidän maalilla, mutta uhrautuvasti puolustava joukkueemme sai estettyä lisätakaiskut. Kapasiteetti Kapa oli määrätty painavimpana vastustajan maalille ja niiltä osin taktiikka toimi heti välittömästi ja Kapalta kaunis ohjaus ja tilanne 1-1.
Toisessa ja kolmannessa erässä jatkoimme sinnikästä ja onnekastakin puolustamista ja onnistuimme myös tasoittamaan MANUN tekemän johtomaalin Jykän laukauksella jossa Kapa teki ansiokasta maskia ja tilanne 2-2.
Muhiiko ilmassa jättiyllätys aikaa kuluu ja viimeinen minuutti käynnistyy. G miehet pistävät kroppaa peliin ja koska Kapalla on kulkenut niin yhteistuumin valmennusjohdon kanssa hän päättää yksin ratkaista pelin. 30 sekunttia jäljellä ja oikea laitahyökkääjämme on tyytymätön vasemman laitahyökkäjän passiiviseen karvaamiseen ja päättää ottaa itse ohjat käsiin ja ahdistaa vastustajan kaksi puolustajaa vastakkaiseen nurkkaan. Siispä vauhdilla sinne, mutta hups minne hävisi sieltä pallo ja ne miehet HUHUU !! Samaan aikaan toisessa päässä eli G päädyssä vastustaja etenee oikealta ja huolimatta yksin jääneen Hörkön Ilen hyvistä estelyistä huolimatta lähettää vihaisen kudin G-maalin kattoon ja Suomi-Ruotsi ilmiö on taas totta 2-3 tappio 9 sekuntia ennen loppua. Mutta fantastinen taistelu joka jäi sinettiä vaille. Toivotaan ERNUlle hyvää menestystä mitalipeleissä niin voimme sitten edes pikkuisen jossitella.

Toinen peli Goodies-Tikkurilan Tiikerit : Edellisen pelin loppu jurppi vielä koko joukkuetta ja tunnin kahvitauko vaikuttivat ilmeisesti lamauttavasti G joukkoihin sillä peliä ei ollut pelattu kuin 4 minuutti niin tilanne oli jo 0-3. Jykän ottama aikalisä auttoi vähän mutta kun vastustajien vedot olivat jäätävän hyviä (pari meni sisään putkien kautta ja kovaa) niin ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-5. Sen jälkeen muutimme karvaustamme ja peli tasaantuikin ja loppupeli päättyi tasan 2-2, mutta se ei paljon lohduttanut kun lopputulos oli ruma tappio 2-7. Viimeisen pelin kannalta merkityksettömän maalin Tiikerit löi sisään rumasti Jameksen käsistä, mutta tuomari sen kuitenkin hyväksyi sen. Tämä maali osoittautuikin Tiikereille erittäin tärkeäksi sillä sen ansiosta he pääsivät lohkossa toiseksi ja semifinaaleihin.


Kolmas peli Goodies-Zoom : Sunnuntaiaamun suurin jännitys oli, että tuoko Zoom vastaamme Risto Kaskilahden ja toiveemme toteutui. (Jameksen märgä uni toteutui. (toim huom). Risto ja muut vastustajan puolustajat todettiin edellisissä matseissa niin hitaiksi, että se olisi Zoomin heikko kohta ja niihin iskettäisiin ja tehtäisiin maaleja. Teoriassa siis erinomainen suunnitelma. Tällä kertaa ei jätetty mitään sattuman varaan ja kutsuimme toisen tuomarinkin Goodies rinkiimme ja hän osallistui antaumuksella GoodiesIskee!!-huutoon. Goodies historiaa tämäkin ja ensi kerran tavoite on saada molemmat tuomarit aloitusrinkiimme.

Ottelun alussa G miehet painavatkin päälle ja onnistumme laukaisemaan ylärimaan ja tolppaan kunnes Bode lähettää kantilta vihaisen kudin verkkoon ja toteaa vierellään olleelle Ristolle, että "se on siinä!" Tämä oli Bodelta paha virhe sillä Risto päätti kostaa ja mitä juoneimmalla tavalla. Seuraavassa vaihdossaan Risto yllättää kaikki ja nousee pakin paikalta mutta menettää pallon ja G miehet pääsevät hyökkäämään. Mitä tekeekään vanha kettu Risto K. Hän jääkin G maalin taakse kyttäämään ja kun seuraava Zoomin hyökkäys koittaa niin pallo toimitetaan maalille ja kuin tyhjästä ilmestyy tutun näköinen hahmo ja kahdesta metristä pallo G verkkoon ja päälle vinkkaus Boden suuntaan ja toteamus SE ON SIINÄ !. Ensimmäinen erä siis sovussa 1-1.

Toiseen erää tulee turnauksen toinen G miesten huono erä. Kovaa ylihyökkäämistä ja omaan päähän läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä ja vastustaja johtikin sen erä jälkeen 1-5. Kolmas erä pelattiin taas tasan 1-1, mutta yhden kurittoman erän takia ottelutappio 2-6. Zoomille tämä ei kuitenkaan ihan riittänyt kuten myöhemmin sarjataulukko näytti.

Neljäs peli Goodies-SC Sähly: Vastakkain asettui kaksi ilman voittoa ollutta joukkuetta ja kyseessä elintärkeä matsi ajatelle kasvojen pesua ja olihan kyseessä myös moraalinen sijoitus Suomessa. Taktisesti olimme sunnuntai päiväksi siirtäneet Päivärinnan Jussin kärkimieheksi vastustajan maalin eteen huseeraamaan ja Jussi kiitti luottamuksesta ja nosti taitavasti reboundin vastustajan maalivahdin yli. Siitä hyvän boostin saanut G ryhmä laittoi jalalla koreasti ja pallo liikkui ja Jygä pääsikin tutulla Gouggu vedollaan siirtämään G joukkueen ja 2-0 johtoon. Peli näytti tässä vaiheessa selvältä ja vastustaja lyödyltä, mutta toinen erä olikin sitten huomattavasti tasaisempi ja tilanteiden valossa SC Sähly oli jopa edellä, eli heillä oli tolppa laukaus ja he tekivät myös yllättäen 1-2 kavennuksen. Ja kun vielä vastustaja sai rankkarin niin penkille valmentajaksi loukkaantumisen seurauksena siirtynyt  Ile Hörkön ilme oli normaaliakin totisempi. Vastustajan rankkaria tulee vetämään urheilijan näköinen atleetti joka jo pelkällä olemuksellaan veisi pallon kokemattomamman maalivahdin taakse. Mutta nyt vastassa olikin legendaariselta Masu Mägiseltä oppinsa saanut Jameson. Masun oppi perustui epämääräiseen epäloogiseen heiluntaan ja sen toteuttaminen sujui Jamesonilta kuin luonnostaan. Kaveri yritti selvästi ensin vetää vasempaan kulmaan siispä se tukkoon jolloin kaverin on pakko siirtää oikealle, siispä sinne spagaati venytys ja lonkka hetkeksi sijoiltaan. Pallo kengän kärkeen ja atleetti poistuu pettyneenä.
Eikä aikaakaan tästä kun G miehet pelaavat pallon loistavalle pakillemme Kempin Pekalle joka hyvän puolustamisen lisäksi ennätti käydä esittelemässä hyvää laukaustaan ja tilanne 3-1. Kun vielä vastustaja sai jäähyn ja otimme 6 meistä kentälle ja pidimme palloa tosi hyvin omilla niin kaikki näytti erittäin hyvältä, kunnes tuomari huomauttaa meitä ajanpeluusta. Täh, Mitäh ??? Kyllä luitte ihan oikein, säännöt todella sanovat, että ylivoimalla ei saa pelata aikaa vaan on oltava aktiivisesti hyökkäysaikeissa ??!! Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää. No tästä G joukot ovat ihan häkellyksissään ja aloittavat ylivoimapelin, mutta kuinka ollakaan kuudella miehellä ja yleisöllä ja G päädyn maalivahdilla on naurussa pidättelemistä kun samaan aikaan vastustajan jäähyn kanssa sinne joutuu myös G mies !

Loppuminuutit ovat normaalia paniikkipuolustamista omassa päässä ja vastustajan ottaessa vielä maalivahdin pois niin vetoja ja tilanteita riitti G päässä, kunnes joukkueemme maalikuningas Jussi Päivärinta laittoi pallon itselleen eteen ja taitavasti aina vastustajan tyhjään maaliin ja 4-1. G kasvot olivat pelastettu ja oluet tienattu.

Oluet nautimmekin sitten Tiggurilan ganta paigassamme Lafgassa jossa fiilis oli gorgealla gomeasta SM 7 sijasta.

Mukava ja menestyksekäs kausi ja hauskaa oli
Jameson

 GyyggäGausi Gorgattiin....

Get the Flash Player to see this player.

Vastuuvetäjä näytti mallia jo pari vuotta shitten....

 

Aarnigatu-Arena 3.3.13

Uusi Gyydies-Veturi Tetshi(t) raportoi ansiokkaasti avausturneelta:
Gyyggä-Goodies,
eli Gyydies aloitti kautensa pirteästi,

vaikkakin suuri osa joukkueesta ei kerinnyt paikalle, eikä kyllä Ropponenkaan
(nukkui pommiin, ehkä Kojon kanssa) ;)

Aina-valmis-Jameson ja TeitShit edusti joukkuetta aurinkoisen Aarnikadun kutsuturnauksessa, Jameson pelasi Pörrön parina Cherry-Goodies-fuusiossa,
ja he voitti jumbofinaalin tullen viidenneksi.

Gyydies-TeitShit pelasi pronssista,
mutta Triplapoisto hoiti homman pikkasen paremmin.
Aarnikotkat taisteli voitosta ja 2-joukkue eli 'junnut' voitti tällä kertaa.

Kivaa oli ja makkaraa sekä oluttakin riittämiin,
toiv. päästään taas ensi vuonna, kutsu kävi jo :D

t. ne TeitShit

Gesägyyggää odotellessa... guuntele vaigga tätä...
(huom.. gatso targgaan.. siellä vilahtaa Väägsyn  Ganava!!)
--------------
Helmikuun viimeinen viigonloppu oli
toimintaa täynnä


Pappasarjaa La 23.2.
LAHDEN URHEILUTALO  50v SM-sarjaa
11.00  paikallisderby: Goodies-Weikot 3-1
14.00  Kataja(Joutseno)  - Goodies 5-1

Lauantaina 23.2.13 Urkilla vahvisettu Gee-joukkue kamppaili SM-50v sarjan osaturnauksessa jatkopaikoista. Hyvin osaltaan menikin.  Voitto Weikoista 3-1, mutta tappio toiselle kärkijoukkueelle, Tipillä vahvistetulle Joutsenon Katajalle 5-1.
Viimeinen osaturnee on Miggelissä, ja sieltä jos tulee
kahdesta pelistä vähintään yksi voitto, niin jatkopelejä on tiedossa!

Pelimannet ja valgolaiset Lahen Urgilla:
Jameson mv
Kemppi 1+0

Hörggö
Reisga 1+0, 2x 2min
Jussi
Jygä
Teisa 2 min
Bode 1+0, 2 min
Hartsa 2 min
Helen ... pisterohmu! 1+2 (mukana jokaisessa Wee-pelin maalissa)
Hägginen 2 min
Gapa

Dee 0+1
Väisgi 0+1

GelloGalle: Masu

Gatsomossa ainagin :
VG, Jalmari, Gaapo, Jugga-Poiga ja Turuust asti Grabbarna SalminenIloinen jouggo Katajapelin jälkeen...tulostaulu on jo nollattu.
(Laittakaa tämä kuva talteen... taitaapi olla viimeisiä kuvia Urkilta...purettaneen tulevana syksynä?)Urheilijapoika auttaa ystäväänsä:
Jygällä meni polvi 1. pelissä, ja se oli sitten siinä. Taustalla täpötäysi Gee-fanigatsomo pidättää henkeään..."Guinkahan gäypi?"Pelien välissä ehdittiin puhua asiaakin:
- Gaapo oli gäynyt galassa, mutta Jameson eppäilee....
- DDT-Tuominen funtsii jo lopettavansa säbänkin... "Taidan vaihtaa gävelygeppiin?"
- Lumilauta-Laitinen puhaltelee gylgirivejään järjestykseen, eikä ilgeä edesta gatsoa...

 

Curlinkisarjakin saatiin päätökseen...
viimeinkin...ainagin gee-leirin mielestä.

Pytty kuitennii tuli!
Alemmassa loppusarjassa gomeasti
neljäs sija!

Vagava paigga, jonka hoitaa rutiinilla Gurligapu Punni.

vuoden pelaaja...Jygä

Girggaimmat mitalit menivät...gyllä!

Cherryn lumipukumiehet tuulettivat C-Consernin
(est. 1974) kautta kaikkien Kortteliliiga-aikojen
1. mestaruuttaan!Jage juhlisti kultaista kiiltävää pukeutumalla asiallisesti kaffegonjagin äärelle.
113:n mitalin Gonserni onnittelee!

Ykkönen:

Cherry FC              5   4  1  0   45- 26   9
PP GFG                 5   4  0  1   42- 37   8
Triplapoisto           5   2  1  2   37- 30   5
Aarnikotkat            5   2  0  3   34- 39   4
SLC                    5   1  1  3   27- 35   3
PHKS Curling           5   0  1  4   26- 44   1

Kakkonen:

Flintstones            5   4  0  1   43- 30   8
Messipallo KK          5   3  0  2   33- 28   6
Lipakka Liuk           5   3  0  2   38- 26   6
Gurlinki Goodies       5   3  0  2   43- 26   6
Carling                5   2  0  3   30- 43   4
Kulman Pallo           5   0  0  5   20- 54   0------------------------


Guvassa melgein gaikki gauden pelurit.. vain Väisgi puuttui! Myös Musti pääsi guvaan mugaan.. (ks takaseinän rinkuloitu paita)


50 v PappaSarjan viimeinen kierros…
Kovat panokset. Vain voitto riittää Gonsernille gultaan... ja se otettiin


Ennen peliä muistettiin Artsin Vispaajien Kilpuri Kilpistä Merkkaripussilla ja gee-tarralla. Poika olin ansainnut ne "kauden sykähdyttävimmästä" tempauksesta: K.K. teki alivoimamaalin Geetä vastaan 20.1.2013.

Erikoispalkinnolla muistettiin myös Harold Ruokoniemeä… H.R. oli tuomaroimassa 2.12.12 Fossilgee-AtikMötör peliä. Ottelun aikana Gosernin pyttykerho kiinnitti huomiota "Haroldin-Mittaan", joka sijoitti gee-muurin kolmen meetrin sijasta neljään... Tästä ansiosta Haroldille ojennettiin  gumminauhamitta jonka 3m voi helposti venyttää vaikka neljään Harold-Yksikköön...Mutta itse gullan ratkaisevaan otteluun:

Mitalin makua oli tullutkin makustelmaan melkein koko porukka!
Vaihtopenkillä tekikin tiukkaa. Kentälle saatiin ennätykselliset kolme kokonaista kentällistä. Vauhtia olikin tarkoitus pitää lyhyin vaihdoin.

Vauhtia pidettiinkin, mutta niin pitivät Weikotkin läpi koko ottelun. Tiedä sitten olivatko vetäneet hepo-lasagnea lounaaksi kun laukkaa riitti loppuun asti.

1. maali nähtiin vasta 10 min pelin jälkeen. Lakeri-Lahtelan vastustamaton lämy upposi Laineen Heikin taakse. Sitten mentiin 2-0 johtoon gauden ekaan peliinsä saapuneen Roggi-Regolan toimesta.

Weemiehetkin saivat juonesta kiinni ja tasoittivat, mutta Gee kiri taas johtoon 3-2 (Dee?) ja 4-2 (Loordi?). Mutta ei homma vielä ollut selvä...
Weikot pyysivät deejiiltä nopeita ja rokkenrollsäbällä kavensivat loppuminuuteilla 4-3. Huh huh. Jännää oli, mutta näihin numbereihin jäätiin.

Deellä oli vielä paikka rankkarista maalailla, mutta sivuverkkoon meni.
Rankku tuomittin, kun Tipi vetäisi omalta puoleltamme kohti tyhjää Wee maalia, mutta pallon lento katkaistiin korkealla mailalla. Tiedä sitten olisiko maaliin asti mennyt. No sitä ei koskaan tulla tietämään.

Nyt ei onneksi ollut viimeminuutin ihan hirviää paniikkia ja aikalisätkin vietettiin asiallisesti, läpi koko ottelun asiallisesti tuominneiden domareiden siunauksella.Loppukaronkkaan skumpan keralla kokoonnuttiin muutama viikko sitten hallin kattoon jäädytetyn Mustin paidan äärelle ja kilistettiin IsoGeelle sinne jonnekin….


Ruuhkaa maalilla...ruuhkaa vaihtopengillä... miksei getään muuta naurata kuin Waltonia?

Golden Fossiilipelissä:

Jameson mv
Gapa 1+1
(molemmat palkittiin geen parhaina)
Tipi (melkein maali)
Reisga
Walton
Hörggö
Gaapo
René (oli useimmiten vaihdossa + ja - maalien aikana)
Masu
Dee 1+0
Jygä 0+2
Loordi
Bode 0+1
Roggi 1+0
Jusa

Fani- ja sairasosastolla:
VG, Masai

Ei kai voi antaa muuta kuin:


Liigan sivuilla kommentoitiin viimeistä kierrosta näin..

Lopputilanne:

Pappaliiga:

Fossil Goodies   9   7  1  1   70- 15  15
Wanhat Weikot    9   6  2  1   55- 23  14
Atikin Motor     9   1  2  6   34- 68   4
Artsin Vispaaj   9   1  1  7   16- 69   3


PISTEPöRSSIN GÄRGIKIN OLI GEE VOITTOINEN...

  1.  19 (14+ 5) Kotilainen Bode      Fossil Goodies
  2.  16 ( 9+ 7) Lahtela Kari         Fossil Goodies
  3.  14 ( 9+ 5) Kinnunen Ilkka       Wanhat Weikot
  4.             Mäntynen Tipi        Fossil Goodies

lisää tilastoa tästä..

 


-----

Orimattila ei todellakaan ole paskamaa!
la 9 2 2013
Orimattilan Nigge-areena
45v alueturnaus 2/3
Gee-Kinkkarit 5-0
Gee-Lataamo 2-1Meinasi tiukkaa tehdä, saadaanko riittävästi väkeä matkaan.
Mutta parailla mentiin… ja hyvin meninkin.


Jameson oli pelaamassa 55v SM turnetta ja paikkopoikana oli Laineen Heikki.
Pelasikin mahtiottelut! Varsinkin toisessa tiukassa Jagematsissa kesti poika Lataamon vyörytykset hienosti.

Kahdessa osaturneessa on meijän maaliin mennyt vain 1 pallo!  Mr Raisio sai tästä historiallisesta maalistaan palkinnoksi Gee-tarran!
Niitä jaettiin myös ekan matsin yllättäjälle: Mr Kinkkarille, Hemmilän Ollille ja
kaikille tuomareille sekä sihteerihommat jälleen kerran hoitaneelle Penalle. Myös kahvion gassagonetta somistaa tätänykyä Gonsernin tunnus!

Ekan pelin  pisterohmuna oli Jygä. Peräti neljä passia ja päälle yksi maali!
Tipi, Walton maalasivat  myös kertaselleen ja Gaapo gahdesti.
Maalien kunniaksi Gaappori ostikin Pävelle tuliaisiksi hallin kahvilanpitäjän
virkkaaman sydän-patalapun!
(Jos ei tolla irtoa niin sitten ei millään!)Toiseen matsiin saatiin vielä vahvistuksena IsoDee, joten aloitettiin kolmella vaihtarilla. Puoliajan jälkeen selkisi että Masun nivunen ei enää pelitä, mutta ei se tahtia haitannut. Päin vastoin...
Jygä tasoitti ensin komeasti a i v a n ylänurkkavedolla, mutta  voittomaali
kolmisen minuuttia ennen loppua oli varsinaista
GlassikkoGamaa: Jygän perinteinen kainalosauvaveivaus hämmensi ensin Jagen johtaman puolustuksen Orimattilan kotieläinpuistoon, sitten vispaus maalin eteen ja  takavyön kautta lähes ilmaveivillä alanurkkaan!
Tuomaritkin ihmettelivät vielä pelin jälkeen "ei ollut edes susikäsi mukana!"

Walttonillakin oli kovat piipussa ja panosta pelissä…
Tipaton tammikuu oli lopuillaan ja autossa poikaa odottikin kassillinen mallasta...
Gorggauksen ehdoksi  jouggueen johto tosin asetti : "maali on tehtävä Jagea vastaan." Wee itse ei tätä klausuulia ratifioinut joten todennäköistä on että Tapanilassa tänä iltana "gorgitaan".

Tästä on hyvä jatkaa ...

45-v.aluesarja:

Gubbe Goodies  4  4 0 0  11- 1  8
Autovuokraus A  4  3 0 1  16- 9  6
Weikot A45    4  2 1 1  14- 7  5
Lataamo A45   4  2 0 2  13- 9  4
Bandy Boys A45  4  0 2 2  9- 17  2
King Kongs A45  4  0 2 2  5- 14  2
Assan Ball A45  4  0 1 3  3- 14  1

...huhtikuulla Sysmään… kevätpoplari augi!


Niggeareenan sankarit:

Heikki mv

Paggiosasto urakoi molemmat matsin kokonaan:
Tipi 1+0
Reiska 0+1

Jygä  1+4, 2+0
Gaapo 2+1
Masu
Walton 1+0
Mäggäri
Dee (1 peli)


Tunnistustehtävä: Kukas se siinä?
(Yst vast Jagen sähköpostiin)

Gomeat pelit …gomeat geet:

Lue lisää liigan sivuilta...

 

 


---------


Jaahas… Atikki vastassa ja Jake…
50 v sarjaa 27 1 13 
Gee-AtikMotor 5-2
Ennen peliä koitettiin saada heidän pakkaasa hieman sekaisin seremonii protokoläällä…
Edellispäivän suuressa G2.0 kokouksessa tehtiin päätös, että  kolmesta peräkkäisestä (84-85-85) futismesteruudesta (!!) gaappimme saatu kiertopalkintopytty, annetaan takasin hyvään kotiin…liigan toimistolle.
Näinpä se sitten juhlallisin menoin ojennettiin sveduvahvistus Jagelle ennen peliä..
Itse matsi meni aika tasaisissa merkeissä viime minuutille asti. Johdettiin
yhdellä maalilla 3-2, ja Atikki otti aikalisän. Toki varmistettiin nyt tuomareilta onko
aikalisä ihan aikuisten oikeesti? Kyllä oli.
No… Aa-miehet vetivätten molarin tietty pois ja kun Pena soitti summeria
olivat taululla selvät numerot 5-2.

Tästä on hyvä jatkaa viimeiseen, ratkaisevaaan matstiin Weikoja vastaan
17.2. Jykäkin pääsee gahleistaan irti….Vain voitolla vuollaan Gultaaaaaa.

Atikille moottoriremppaa tekemässä:

Jameson mv
Gapa
VG 2min
Tipi 1+1
Bode 2+0, 2 min
Hörggö
Masu
Jusa 0+2
Loordi 1+0 (avaumaali)
Dee
Walton 1+0
Gaapo ©  2min, "päällä" pelaaminen (todiste löytyy täältä...)

Annetaan viimeminuutin ryhtiliiggeestä:
------


Artsia vispattiin
20 1 13
50v sarjaa
Gee-Artsin vispaajat 9-3


Toivuttu oli pigguhiljaa edellissunnuntain draamapelistä.
Se oli selvää että Jygä oli poissa rivistä, mutta ensi viikolla käsitellää liigan jaostossa asiaa uudestaan ja katsotaan mitä tuleman pitää…
Sen verran otettiin opiksi, ettei aikalisää tänään edes yritetty pyytää….

Enivie… nyt oli ottelu Vispaajia vastaan ja se piti hoitaa.
Hieman lämmitti kun "esiottelussa" Atikin motori nappasi pisteen Weikoilta.

Ei muuta kuin täysi rähinä päälle. Maaleja alkoi pikku hiljaa tullakin,
mutta Artsitkin olivat tilanteissa hyvin mukana. Issakainen teki pari maalia
ja vielä vajaalla pelatessaan KILPURI tekaisi melkoisen yläkierre vispauksen
Laitisen shortshittien kautta Jameksen taakse.
(Ehdottomasti kärkipään kamaa kun valitaan Kauden 12-13 Sykähdyttävintä liigatapahtumaa!)

No  kyllä me sitten saatiin hanasta kiinni ja taululla oli loppupelissä selvät sävelet 9-3.

Meinasi tulla noottia Jagetuomarilta kun kummankaan joukkueen kapuilla ei ollut käsivarsinauhaa…
No sellainen löytyi onneksi Jameksen miljoonakassista.

Vuoden ekassa pelissään olivat tehokkaina myös Väisgi (0+3) ja Walton,
joka malttoi jättää Messuhallin Gissanäyttelyt väliin. Hyvä niin…gaksi gassia!

Melgein gaikki pääsivät pistesarakkeille:

Jameson mv
Tipi 1+1
Bode 2+0
Gapa 2+0
VG 0+1
Masu © 0+1
Jusa 2+1
Loordi
Walton 2+0
Wäisgi 0+3

annetaan nyt
-----
Tussari Gee…ja golmastoista päivä
13 1 13
50sarjaa  Gee-Weikot 2-3

Kolmastoista päivä… ja vuosi.
50-vee sarjan kärkikamppailussa kohtasivat jälleen kerran
weemiehet ja geemiehet.


Ennen ottelua kokoonnuttiin komeaan seromoniiprotokoläähin…
Musti Mustosen pelipaita "jäädytettiin" hallin kattoon.
Enää ei sitten ole nro 58 käytössä Gonsernin paidoissa.Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Johtoon meni ensin weemiehet, mutta tasoitettiin
Veli-Hörgon maalilla ja mentiin johtoon Dee-miehen toimesta.
Passareina Gaapo ja Veli-Hörggö

Sitten ei oikeastaan muuta tapahtunut ennen viimehetkiä kuin Jusan
kakkonen. "Ei saa lyödä toisen mailaan takaapäin!"  ja Reiskakin huilasi
pari minuuttia.

Ottelua jäljellä minuutti,,, meillä johto 2-1.....

Jatketaan tässä sitten samoin tein

"Vastineella säbäjaoston kurinpitovaliokunnalle"

Peli oli poikki pallon mentyä yli laidan. Weikot pyysivät aikalisää.
Tuomari laittoi kädet "Tee-muotoon" ja vislasi kolme kertaa.
Kaikki muut hallissa, paitsi tuomarit, elivät sen mukaan että vietetään
minuutin huili ja sitten jatkellaan.

Mutta… meillä porukka veti urheilujuomaa ja Jamesonkin oli tullut maalilta
pois drinkille. Tuomarikaksikko laittoikin pelin käytiin weikkoin vaparilla , ennen kuin ehdittiin kissaa sanoa ja kentälle ryhmittyä.

No… maalinhan Weikot siinä tekivät. 2-2.

"Mitä helkkaria!!?" Kysyttiin täysin aiheellisesti.
No sitä helkkaria, että ei pillinhaltia käsimerkkeineen ja soitantoineen
aikalisää tarkoittanutkaan, vaan aika pantiinkin poikki kun nostettiin kaatunutta laitaa pystyyn muutama sekunti…

"Mitä helkkaria!" -edelleenkin tiedustivat tuomarikaksikolta Tipi ja Jygä.
Tiedustelujoukot tiedustivat sen verran tarmokkaasti, että häkki heilahti:
Tipille parin minuutin edestä ja Jygälle vielä lisäksi kädet lanteille plus punakortti.

Aikaa kellossa siis vajaa minuutti… ja meillä kaksi miestä putkassa.
Mitäs siitä muuta seurasi kuin Weikkoin voittomaali 3-2.

"Mitä helkkaria!!?" kyselytunti jatkui ja Jygä katseli punavaloja toistamiseen.


Loppulausuntona hallin kahviossa Gonserni päättikin  ehdottaa seuraavaa ponsivastinetta Liigan säbähallitukselle:

1. Lyhennetään ottelut 19:ksi minuutiksi per erä. Jätetään viime minuutti turhapäiväisenä pois.

2. Alennettaan tuomareiden palkkaa kympistä vitoseen

3. Ei pelata 13. päivä


MOT

PS. JOS KOET ETTÄ SINULLA ON VIELÄ JOTAIN LISÄTTÄVÄÄ YO VASTINEESEEN,KIRJOITA VIERASGIRJAAN... voit myös verhoutua nimimergin taagse...
--


Omaa tyhmyyttään ilman pisteitä poistuivat E-hallilta:

Jameson mv
Tipi  2 min
Hörggö 1+1
Bode
Gapa
VG
Masu
Jygä  2 min + "joitain pelikieltoja" (Perästä guulunee?)
Reiska 2 min
Jusa 2 min
Loordi
Dee 1+0
Gaapo 0+1
Masai (1 vaihto > selgä meni...)

Gauden egat hanurit soimaan:


--------

Kaksi peliä..nolla päästettyä maalia…neljä tehtyä…ja varsinainen uutispommi!

45-aluesarjaa
La 05.01.13 Nigge Areena Ormattila

12.40 Assan Ball A45 - Gubbe Goodies 0-1
15.20 Gubbe Goodies  - Weikot A45 3-0


45v aluturneen 1. osa pelattiin Orimattilan Nigge-Areenalla.
Kenttä oli hyvä…tosin pomppiva ja laidat kovat, mutta ei se mittään…


1.peliin valmistauduttiin totutusti taggi augi… mutta sitten logsahti leuga augi…
Assanballin peliliiviin ja vanhoihin geepögsyihin oli sonnustautunut….

…. arvaa guga…Gyllä!
Vastaus on vähän alempana…..L O O O R D I !!!!Meinasi mennä tipattomat loppiaisvellit ja puurot pögsyihin geemiehillä…

Tässä vaiheessa Gonsernin sisäpiiri tuli  gaapista ja paljasti, että neuvottelugosgetus
oli otettu heti uudenvuoden yönä siirtoiggunan auetessa.
Ihan targgaa muistiguvaa siirtosummista ei ole, mutta G-lompsa näytti yhtä
tyhjältä kuin mäkimiestemme pistepotti Garmischissa 1. päivän aamuna. 
-Gaikki oli laitettu peliin, ja siirto varmistunut!

"Pitägää se Loordi targgaan… se tietää vuosigymmenten gogemuksella
meidän heigot gohdat!"
Oli jouggueen johdon evästys.
"Tosin… ongo niitä heiggoja gohtia enää sitten ollengaan?" Mietti moni.

Enivei… vanha targetmies oli hypervaarallinen Jameksen edessä. AInoastaan
Nastolan miehen hanuri oli enää tiellä kun IsoL lakaisi tasoituspalloa maalia gohti…
Mutta…Jameksen nolla piti, eikä Loordille suotu, ainagaan vielä tässä ottelussa, gogo vuosigymmmenten egstaasigogemusta…
Mutta vielä on pelejä jäljellä. Watch out! - I know what you did last game...


Muttta itse peliin….
Penan gello ehti nilguttaa vain parigymmentä sekkaa gun Jygä heilutti verggoa Glof-gaverinsa VG:n syötöstä.

Tää on taas näitä taggiaugi pelejä….

Mutta sitten ei muuta tapahtunutkaan, paitsi Pulggiksen 2 min ja Mäggärin 3 sekunnin jäähy… poika meni penkille vaikka oli puhdas kuin pulmunen…liekkö sitten tehnyt uudenvuoden lupaugsen olla rehellinen?
Enivei… jäähy oii kuitenkin vislattu vastustajalle.

Vaigeeta oli peli… pyöritettiin mutta vastus muurasi maalinedustan tarkkaan. Eikä tosiaan tasoituksetkaan olleet kaukana.

Mutta… 3 pinnaa tuli.

Ottelun jälkeisessä palgintoseremooniassa ojennettin vielä Gonsernin ErigoisGannustuspalginto
"Yllättävimmälle vastustajalle"… guga?

Gyllä! Oigein arvasit… Loordi sai Goodies retrotarran!

Sitten guluttamaan pari tuntia ennen weikko peliä… se sujuigin rattoisasti
hallin gahvion antimien äärellä. Gaffe ja pulla 2 €, santsiguppi 50 snt.
Surffailtiin iPhoneilla netissä ja gaivettiin esiin edellisillan
VoiceOfFinlandin jagso jossa gomeeasti meni jatgoon gee-gannatusjäsen Gary Rewell jr.

Gatso tästä!

Toinen matsi oli vahnaagin vanhempi tuttu …Wanhat Weigot.

Taisto olí tiukka ja hyvää igämies alusalibändiä… mutta niin vaan gävi että
Jameson piti taas nollan ja meijän poijaat teki golme.
Gaapo tegi maaliman luogan maalin Jygän syötöstä, sitten
Jygä garvasi pallon pois ja 2-0 , ja loppusummerin soidessa vielä Mäkkäri Jygän syötöstä tyhjiin.3-0

Tästä on hyvä poigain jatgaa tipatonta (tai tipat on) tammiguuta!

Jameson 2 nollapeliä
Tipi
Gapa
Gaapo 1+1
Jusa
Mäggäri 1+0, 3 sek
Masu
Terho 0+1
Pulggis 2 min
Jallu
Reisga
Jygä 2+1
Tipi jäädytti paitansa Niggeareenan gattoon!
 

Venue: Polvijärven Urkki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


50v G-pojat gomiasti joululomalle!

15 12 12
Polvijärvi tournee
G-Joutsenon Kataja 3-3
G-Lieksan Into 6-0

Polvijärven Gunta sijaitsee Pohjoiskarjalassa Outokummun takana ja loi G yhteisössä epäilystä, että osataanko siellä järjestää Salibandyturnausta ja osataanko siellä pelata Salibandyä ? No, päätettiin ottaa asiasta selvää 11 veljen voimin. Matka taittui komeasti bussilla ja perinteinen tietokilpailu urheilukysymyksineen vauhditti matkaa läpi Mikkelin, Varkauden, Heinäveden, Outokummun jne. Bongattiin matkalla myös Karvian kosket ja maltoimme tällä kertaa ohittaa myös Valamon luostarin vaikkakin muutama hyvä ehdotus tuli ketä G miehiä voisi jäädä maistelemaan Luostarin erinomaista viinitarjontaa.

Matkanvarrella ihmettelimme, että onko kuskimme navigaattori kunnossa kun asutus oli loppunut ja tie hieman pomppuinen, mutta onneksi loppujen lopuksi näkyi rakennus ja sitten vielä toinen, eli ei tekniikka toimi ja perillä odotti yllätys. Komea halli jossa pukuhuoneita kymmenkunta. Ilmeisesti Polvijärven kuntaan oli kiirinyt tieto näistä etelän herroista, sillä heti kun saavuimme sisään paikallinen vahtimestari tervehti syvällä linkkuveitsellä ja hymyillen toivotteli ”tervetulloo ja ootteko työ niitä etelän herroi joista se kunnanjohtaja soitteli ?” No pienen hämmennyksen jälkeen kuului hyväksyvää hyminää. Vaksi ohjasikin meidät välittömästi paikalliseen ykkössviittiin, joka oli varustettu useilla pehmeillä leposohvilla, kahdella biljardipöydällä, tv screenillä, erllisellä neuvottelu tilalla taktiikkaa varten. Luovana joukkueena emme kuitenkaan sortuneet mihinkään fläppitaulutaktiikkaan vaan tällä kertaa laadimmekin sen biljardipöydällä. Pelaajia kuvaavat pallot pöydälle ja muutama terävä lyönti ja pallot hajalleen ja sitten päälle yleinen älämölö ja sitten kentälle.

Matsi 1
Vastassa vahva Joutsenon Kataja (viime vuoden SM pronssijoukkue):  Biljardipöydän random taktiikka puri alussa erittäin hyvin. Vastassahan meillä oli mm. Ruokosen Antti joka tunnetaan myös ex maajoukkue valmentajana, joka koki elämänsä yllätyksen ja kenties taktisen heräämisen nähdessään G miesten Biljardipöytä taktiikan. Muutamassa  minuutissa G miehet räväyttivät pari kertaa pallon yläkulma pussiin ja taululla 2-0. Sen jälkeen peli tasaantui ja pikkuhiljaa Katajan Saksalaistyylinen tylsä virkamiessäbä alkoi myös tuottaa tulosta ja kun vielä G miehet ottivat muutaman jäähyn niin omissa soi pari maskimaalia ja oman mailan ohjaus kattoon ja tilanne oli Katajalle 3-2. G miehistökin golisteli tolppia, mutta lukemat pysyivät vaan 3-2:ssa. Tilanne näyttikin jo vakiintuneen siihen, kunnes Sysmän härgä JJ Hägginen päätti puolustajan paikalta antaa mailan puhua. Pallo omalla kenttäpuoliskolla haltuun ja ennen puoltarajaa mailan taaksevienti ja koko gehon voima lyönnin taakse ja lämäri joka pysäyttää koko kentän ja hiljentää yleisön. Kuin Disney-filmissä konsaan niin pallo lähtee kohti 8:tta kattoparrua alittaa sen muutamalla mailan mitalla ja jatkaa kohti hallin takaseinän puoltaväliä. Onneksi siinä vaiheessa katsomossa ollut nimetön Gakatemian pelaaja oli siirtynyt seuraamaan peliä kentän laidalta ja tempaisee päätyoven auki ja hyinen pikku tuulahdus, joka yllättäen pysäyttää pallon ja pudottaa sen kohti vastustajan maalin ylärimaa. Ovi täysin auki ja tarvittavat lisäsentit ja ennen rimaa sisään ja MAALIIN ! Syvän hiljaisuuden jälkeen pikkujuhlat pystyyn, mutta peli oli vielä kesken ja muutama loppuminuutti taisteltiin G sydämellä ja lopputuloksena hyvä tasapeli 3-3.

Matsi 2
ja vastassa kotijoukkue Lieksan Into: Pelien välisellä tauolla vetäydyimme ensin sviittiimme nollaaman hyvänolon tunteen hyvästä tasapelista ja nollaus tapahtui tietenkin Biljardipöydän ääressä ja leposohvilla transsiin vaipuen. Kun olimme saaaneet jalat maan pinnalle niin sitten takaisin hornan kattilaan. Odotettavissa oli ihan erilainen peli kuin mitä edellinen oli ollut sillä tällä kertaa olimme itse pienenä ennakkosuosikkina. Hallitsimmekin peliä, mutta maalinteko hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan ei ollut helppoa. Pitkään tilanne oli 0-0 kunnes monien yrityksien jälkeen Jygän kieputus 1 suuntaan 2 ja sitä seurasi horjahdus suuntaan 3 josta balleriimanainen spiruetti ja epäonnistunut laukaus takatolpalla suu auki parkkeeraanesen Teisan lapaan. Kaikki lasketaan ja tilanne 1-0 ensimmäisen erän jälkee. Toinen erä noudatti samaa kaavaa ja tilanne kahden erän jälkeen 2-0. Kolmannen erän alkuun jälleen kieputus yritys joka johti maaliin 3-0 , josta vastustajan maalivahti  kyselikin ottelun jälkeen, että oliko meillä kaikki ihan selvin päin, johon totesin joukkueemme moraalin olevan erinomainen, urheilijoita kaikki tyynni, parasta G luokkaa. Viimeisessä erässä vielä onnistuimme varjelemaan oman pään ja teimme muutaman maalin joilla loppulukemiksi 6-0.

Kun vielä G akatemia = Weikot
voitti Mikkelin, niin väliakatilanne sarjassa on ihan mukavannäköinen, mutta on muistettava, että kausi on pitkä eikä alkusarja vielä edes puolessa välissä.

Paluumatkalla bussissa
jälkipeleissä monen tunnin sökön peluun saldo oli tasapeli, Hyvä saavutus sekin. Väsynyt , raihnainen, mutta onnellinen G joukko päätti saapua kotiin Sysmän kautta jolloin pahimmat ruuhkat torilta olisivat jo hävinneet ja voisimme turvallisesti siirtyä koteihimme.

Mugavaa Joulua ja voitoggaita uuden vuoden pelejä

Toivoopi  Jami


G merkkejä ainakin

 

PS. Toim. huom..... Asiaan liittyvä tietokilpakysymys:
"Mikä on Polvijärven ystävyyspitäjä USA:ssa?"
Yst. vast vaikka vieraskirjaan...paras vastaus palkitaan...
 

Venue: Energiahalli, Ilmarisentie 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventtiaiga algoi auringoisesti!
Fossingee-AtikMötör 8-1 (3-1)
50v sarjaa E-halli 1.adventtina, 2.12.12


Viigonlopunna ainoastaan Suomi teki govemmat numerot (10-1) Saksaa vastaan säbän mm-kisoissa!

Mainitsemisen arvoisia juttuja tuli esiin jo ennen peliä:

R. Pellikka (van änd ounli #88) , "Gaikkien Aigojen Govin Egseli-ihme" (GAGE) asteli hallille piiiiitkästä aigaa ja otti yleisönsä. Positiivista pojan pelissä oli, ettei tilastoihin ottanut yhtään mergintää! Jageli kyllä muutaman syötön omille ja
henk. koht. pitämässään tilastossa pääsi tod. näk. plussalle (?).

Gärkkäri Gaapo oli tilastokunkku 2+2 lukemin. Toinen syötöistä oli varsinainen
nappi, josta Masu pyssytti yggösellä ylänurkkaan. "Oli gomee gassi!" vahvisti
Jagekin, jonka komentti on syytä ottaa vagavasti, sillä johtaja näki vedon kaikkein lähimpää!

Lisäksi vaihtopenkillä aiheutti ihastusta Gapa Lahtelan reipas happivelgainen sprutti alakertaan hyökkäyksen jälkeen. Kaksi syöttöpistetteä kirjattiin, mutta heilutti poika myös  verkkoa ....omassa päässä... toisin Atikin avustuksella, joka torppasi Gytölän Pulmusen Jamesonin yli maalin perukoille asti. Maali mäni nurin ja Atikille ansaittu istunto. Tuli toki pyytämään liigahengen mukaisesti anteeksi pahoja tegojaan...

Päivän pulinat aiheutti guitenkin domari Haroldin tulginta muurin paigasta...
Gysymys guuluikin: "Onko golmemeetriä golmen, vai neljän meetrin päässä?"
(<< yst. vast. vaikka Vierasgirjaan).
Lopputulos oli kuitenkin se, että meille tuli vääräetäisyysjäähy jonka Jusa meni sijaisgärsimään, mutta sen aigana Sysmän-Gostaja, Bode Gotilainen,  huudatti gonsernia veivaamalla gomealla gääntölaugauksella alivoimamaaliiiiiinnn!!
 

Targistagaas vielä ovatko tilastot oigein...

James mv
Tipi 2+0
Bode 1+1
Kapa 0+2
VG 0+1
Masu 2+0
Reisga
Jusa 2 min
Loordi
Dee 1+2, 2min
Gaapo 2+2
René (0-minuuttia!)

Sen verran reipasta meinigiä...annetaan piggujouluin gunniaksi:
 

Ensi lauantaina sitten harkkapeli Ahtialassa... huom. aika 12.30
 Rankan päivän seuraava päivä....
Gee-ArtsinVispaajat 13-0
25.11.12
50v sarjaa


Eilinen rankka Mustin hautajaispäivä varmasti painoi monen mieltä ja jalkaa, mutta reilut kaksi kentällistä tuli tuulettamaan tuntojaan hallille.

"Onnenluku" taululla pillin soidessa.
Melkein kaikki pääsivät taas virallisiin tilastoihin.

Loordilla jäi tilastomerkintä targetroolista huolimatta saamatta, mutta
ottelun ehdottomin "hailaitteihin" lukeutui kuitenkin ison ällän reipas juoksu
vaihtoon!

Toinen sankarpoika oli itseitsensä lämpimänä pitänyt ja  maalinsa puhtaana pitänyt
Jameson. Kilpurinkin vaaralliset harppuunahyökkäykset kilpistyivät uusiin
"ristomattiratia-hanskoihin".

Pyssypoikana vakuutti Kytölän hymypoika paukuttamalla koulunumerot
maalien muodossa.

Hattua pääsi sovittelemaan myös Renkomäen Martti, jolla ei virta loppunut:
oli tankannut kahet kaffemunkit  papusopan & pannarin kera.

James Nollapeli
Tipi 1+2
Hörggö 2+0
Bode 1+2
Gapa 4+0
Terho 1+2
Masu 0+1
Jygä 0+1
Jusa 3+0
Loordi
Dee 0+2
Wee 0+2
Gaapo 1+0

Paggo antaa...

 


Tunnelmia salibandyn muistopelistä 11.11.12


Kortteliiiga oli Galen johdolla hoitanut tyyiikkäästi
surunauhat, muistopöydän ja adressilistan
kynttilöineen ja lippuineen.Masa piti lyhyen alustuksen tähän muisto-otteluun.Minuutin hiljaisuudelle kunnioitettiin pelimiesten Pelimiestä.

Tilaisuudessa olivat geemiesten lisäksi Artsin Vispaajat,
liigan johtoa ja Wanhat Weikot.Itse ottelussa pisteet jaettiin weljellisesti 2-2.


Tiugoille tosin meni...
Peliaikaa oli jäljellä yksi (1) sekunti kun Gaapo Lehtinen

veivasi tuhansien harjoituskertojen varmuudella pallon
lusikkapuolelta sisään. Rankkarista!


Matsin jälkeen "hei-hei!" loppuhuudon sijasta
gajautettin reippaan haigeasti -kuului varmasti sinne minne pitikin:
"MUS-TI !!!"
 

Mustin muistolle pelasivat:

James mv
Tipi
Kapa 0+1

Masa 2 min
Masu
Reiska 2x2 min 
(oli pojan ainoat huilit, muuten pelasi koko matsin)
Jusa 1+0
Kaapo 1+0
Loordi


Penkkivalmentajana Vänkä

Fanigatsomossa ainakin
juniori Lahtela
ja  vieraita Turuust asti: Pertsa, Samppu ja Emil Salminen

 

Gasvua 25%!
Vaalipelissä Gonsernille jütgyvoitto!

Fossilgee-Atik mötörhead 15-1
E-halli 28.10.12


Vaalipäivän valvojaisiin Gonsernin miehet liugenivat suihgun ja gahvilan gautta valoisin mielin: Olihan siirrytty taas talviaigaan ja gannatusgäyrät näyttivät jyrggää nousua. (Ainoastaan Jyrgän mahamaali oli piggu miinugsena,
mutta segin selitettiin vuorogauden vaihtuessa jo gotiinpäin).


Voitiin togi todeta että edellisen sunnuntain 12-0 lugemista plussaa tuli
perätä 25%!!


Lisägsi melgein gaikki ehdokkaat pääsivät läpi puolustugsen ja heiluttivat vaaliverggoja. Varasijoille jäivät syöttösenaattorit Reisga ja Jusa.

Varsinaisia pistegunkku oli kuitenkin Sysmän Gomissaari B. Gotilainen. Lieneekö Guningasgunta Hartolan läheisyys tuonut gutreille hieman gruununtyngää?

Mutta varsinaisena bläkhorse-galsarisangarina voi pitää MetsäpellonPiiriguvernööri Loordia, joka tuli pusgista hattutemppuineen golguttelmaan jo hallituspaiggaa.

Mutta ... aluksi, aivan eritysesti, tahdon giittää rasgaan vaaligampanjan työnsangareita, jotka jagsoivat uurastaa GOGO vaalipäivän ajan tehden nägyvää ja nägymätöntä ovensuugyselyä: Giitos Tiro ja Tepi uhrautuvista lagaisugoneen laugauksista 50min ilman gaffepullataugoja!
Tämä gertoo myös siitä, että osallistumisprosentti jäi huomattavasti heigommagsi
guin viiggo sitten. Pudotusta 78.9%:sta 59,7%:iin.
Mietitäämpä sitä? Ongo peliväsymys jo isgenyt näin algugaudesta?


Meidän edustajamme Energiahallilla:

jami lähes nollapeli (ainoa meni Joulu-Jyrgän mahan kautta)

kapa  2+2 ja meidän ainoa jäähy 2 min.
dalle 1+2
tipi  2+1
reiska 0+2
lordi 3+1
jusa  0+1
bode  5+1
tero  2+3

tämän laskutoimituksen mukaan matsi meille lukemin: 15-1.

Arvaa montago... oigein:
 


Pallo maassa...omille syötöt...ja...
Fossilgee- Artsin vispaajat 12-0
21.10.12


Vägeä oli… golmeen gentälliseen. Mugana myös golme roogieta Jygä, Gapa ja Väisgi.
Kaikki goijarit pääsivät pisteille, guten hela komppania! Jamesonin nollapelin
voi myös laskea pisteeksi. Poiga torjui rankkarinkin, jonka Harold "veti suoraan gäteen":

Vaikka numberit olivat loppusummerissa gomeat, kesti kuitennii yheksän minuuttia ennekuin tehtiin eka! Sitten tulikin töitä tulostaulun hoitajalle tasaiseen tahtiin.
Niin tasaiseen, että viimeminuutin tehokkaasta peliajasta piti muistuttaa napinpainajaa kuorohuudolla monneen gertaan:

"G E L L O ! ! !"

Tämä huuto annettiin vielä loppuhuudoissa ennen gättelyjä.
Samoin annettiin uusi nickname sihteerikkö Jimi "Gello" Sinkkoselle, joka
näin jatkaa nimiperinnettä, jolla muistettiin jogunen vuosi sitten jo
Gale "Gello" Pohjolaa.

Avausottelun lootamiehet:

James nollapeli
Gaapo 0+2
Tipi 2+0
Rookie Gapa 0+1
Masu 2+2
Loordi 2+0
Jusa 0+2, 2min
Roogie Väisgi 1+1
Bode 3+0, 2min
Roogie Jygä 1+0
Dee 1+0
Masai 0+1
VG 0+1
Reisga 0+1

Faneja ei tainnut olla?


Annetaan täydet

 

 

 

©2019 Go Goodies Go! FC Goodies Lahti - suntuubi.com