Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lähtiessä Gesgigee antoi Isogeelle päivän lehtileiggeen: "Isogee aiheutti piikin"


Pugugoppiin osattiin kun Pode Gotilainen oli mergannut paigat huivilla...


Veli Hörgölle luovutettiin 50v sarjan  K-liigan kultamitali seremoniain gera


Paussilla poigettiin alan museossa.

 

 

Get the Flash Player to see this player.


Todella mielengiintoisessa museossa meitä opasti alan mies
joka tietää kaiken harmonikoista. Gee jouggue suosittelee
museota jos poiggeat Sysmässä. Giitokset vielä gerran!

 


Museossa selvisi että "Humppilan piimätytöt" ovat löytäneet voittajansa

"Siis tasapeli tarvitaan .. tai maalin tappio, tai voi se olla voittokin, mutta
vedetään varman päälle , eli  vedetään molari pois, jos sattuu
tulemaan sudden det...vai miten se nyt oli..?"

 

Gun pelit oli pelattu...

James aloitti futisgauden samointein rantapallolla...


Sitten avattiin vauhdiggaasti terassigausi Uotissa


Taugopaigga gotimatkalla Pulkkilanharjulla...


.... taugopaigan erilainen nuori : "Rannalla ygisinäinen..."... ei ainagaan vastatuuleen.


Matga jatguu ja laulu soi;"Ajoneuvoon nouse!"


Paistoi se auringo hopeamitalisteillegin...
111
50v Fossil Goodies- Artsin Vispaajat 7-3 Energia Halli 22.04.2012

Mikä/mitä yhdistää nro 111? No tietenkin K-liigan vuosikausien huippujoukkueen Goodiessien sunnuntaina saavuttama 50v sb-sarjan kultamitali joka on järjestyksessään seurahistorian 111 mitali eri lajeissa. Sekä legendaarisen keihäänheittäjän Pauli Nevalan vuonna 1964 saavuttama olympialainen kultamitali heitettiin Tokiossa rintanumerolla 111. Tuskin nuori Paulikaan olisi silloin keskimmäisellä korokkeella liikuttuneena seistessään Maammelaulun soidessa uskonut, että tämä yhtäläisyys tuo hänet jälleen vuonna 2012 historian lehdille jokseenkin toisenlaisessa tilanteessa. Eihän salibandya ollut vielä tuolloin keksittykään, mutta nythän Teuvan Rivakan mies on jälleen esillä julkisuudessa upealla tavalla.

Eli näinhän jälleen kävi että viime vuosien G-lippulaiva Fossil Goodies otti edelleen omansa vaikka vahva haastaja Weikon Kone pisti taas kerran kampoihin, mutta hopeaan oli jälleen tyytyminen.

Tämän kertaiseen mestaruuteen vaadittiin kuitenkin viimeisestä pelistä voitto Artsin Vispaajista jolle oltiin edellinen matsi hävitty. Joten tiukasti oli otettava.
Ja otettiinhan me tiukasti. Alkuringissäkin jo havaittiin Matti Nykäsmäisiä kannustuspiirteitä. Tää peli on meidän vaikka tilanne on fifty sixty ja vahvasti uskottiin omiin mahdollisuuksiin kun meillä on nyt tsäänssi. Myös joukkueen johto heitti porkkanaa peliin, että kaljat tulee heti matsin jälkeen jos voitto tulee. Eli porukassa sovittiin toiveikkaasti että ”korilla tavataan”.

Heti pelin alusta asti lyötiinkin painetta ja varsin nopeasti vastustajan maaliverkko heilahtikin.
Nyt on vaan valitettavasti toimituksen ilmoitettava innokkaille G-palstan seuraajille ja tilastonikkareille että toimittajan paperinen aipaditilastolista jäi jonnekkin ihmismassan jalkoihin kun loppusummeri soitettiin. Fanikatsomo nimittäin ryntäsi heti kiihkeästi pelaaja-aitioon saadakseen edes jonkinlaisen hikimuistohalauksen suosikeiltaan. Mutta toimitus lupaa kaivaa jostain merkinnät kunhan juhlahulinat on hieman laantuneet.
Pelihän näytti ratkeavankin jo ensimmäisellä puoliskolla kun valotaululla komeili 5-0 johtonumerot, mutta pääsipä Vispaajat iskemään 1-5 kavennuksen juuri ennen taukoa ja sekös hiukka havahdutti G-miehistöä. Eipäs mennä vielä ”Gorille”.

Yllättävän häirintävaikutuksen Fossil pelaajistoon teki myös puoliajalla naapurin tekemä taktinen veskarin vaihto ja kun vielä vasen G-puolustaja Terppa Laitinen kuumensi myös omiensa tunteita lässyttämällä Gaato Goodiessien perjantaisesta Geilamestaruudestaan (siitä enemmän GaatoGee -palstalla) vaikka kyseessä oli tynkäkisa kun kaksi Mahtialan etukäteisennakkosuosikkia (Mustonen, Lehtinen) joutui jäämään kisasta pois henkilökohtaisten syiden takia. Eli katastroofin aineksia oli lievästi ilmassa.

Kyllähän toinen puolisko olikin aika tökkimistä. Pallo poltti ja kun vielä tuomarikaksikollakaan ei ollut ihan paras päivänsä, niin aika sähläämistähän se oli. Numerollisesti erä päättyi 2-2 joten eihän voittajasta epäselvyyttä ollut, mutta oishan toi viimenen peli voinut Mestareilta tyylikkäämpikin esitys olla. Maalit kuitenkin ratkaisee ja tunteikkaat shampanjavoitonjuhlat saatiin aloittaa pelin päätyttyä. Tunteikkaaksi tilanteen teki kun joukkueessa oli peräti neljä rookiepelaajaa Terppa, Gaapo, Jamppa ja Tipi. Olihan 50v mestaruus heille ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen. Myös nykyinen kenttäpelaaja entinen maalilivahti Masu Mäkinenkin pääsi ensi kertaa tuulettamaan mailan kanssa mitalia. Masu kertoikin viihtyvänsä uudessa roolissaan erinomaisesti, koska maalivahdin virheet oli yleensä tosi näkyviä, mutta nyt voi surffailla paljon vapaammin.
(Kyllä noi Masun virheet kentälläkin on aika hiuskarvoja nostattavia edelleen. Toim.
 Huom.)


7-3 voitto ja nimi historian kirjoihin jota ei ikinä pyyhitä pois.
Duracel-Reiska ja Jusa palkittiin vielä erikoispalkintopytyillä.
Gorille päästiin ja kaljat juotiin.

Seuran johtokunta suunnittelee vielä bussikiertuetta ympäri Lahtea.
Neuvottelut ovat vielä hiukan kesken, mutta toiveikkaina odotamme Koiviston Auton vastaantuloa siirtolippujen hinnoissa.


Pauli Nevalan hengessä historian kirjoihin K-liigan 50v Mestareina viskaistiin tässä pelissä mukana olleet:

Masa Heininen, Gaapo Lehtinen, Bode Gotilainen, Terppa Laitinen, Musti Mustonen, Masu Mäkinen, Reiska Reinikka, Jusa Salmela, Lordi Sillanpää, Jami Smahl, Jamppa Tohkanen, Dalle Tuominen ja Tipi Mäntynen.
Mukana hääräsivät kauden aikana myös ansiokkaast  Ana Heinonen, Ile Hörkkö, Rene Pellikka, Rokki Rekola ja Waltsu Walden.

Jukka Smahl ja palkintolautakunnan puh.joht. Gale Pohjola olivat fanikäyttäytymisellään myös viimeisessä matsissa hyvin esillä.

 
- Gale ottikin avosylin geehalit kiitoksena gannustuksesta, ruotsalaisedustaja odottaa vuoroaan.
- Selvishän se miksi gale geehuiviin oli gietoutunut... arvas että huigat tulee!


Kyllähän Mestaruudesta pitää antaa

Perinteiset gultapopparit jakoon!

PS.
Jännä, ja ”erittäin yllättävä” tulos saatiin palkintojenjaon aikana G-miehille tehdystä ”ovensuukyselystä”, kuinka moni pelasi tänään krapulassa? 13:sta pelaajasta 10 nosti kätensä ja vain kolme valehteli tai oli sitten vielä kännissä. Mutta kukaan ei ollut ainakaan hirrrrveeeessä humalassa. Eli mitä me tästä opimmekaan?
Edellisen illan pelinhermopaineen poistaminen alkoholilla on ihan hyvä vaihtoehto. Tulokset puhuu puolestaan. Hyviä kevään juomahaluja kaikille.  


Korttelliliigan sivuilla mestaruudesta uutisoitiin näin.
Herätkää pahvit!
Fossil Goodies-Atikin Moottori 10-2
15.04.2012 Energy Hall


Se on nyt sitten yhtä peliä vaille valmis. Mikä? Fossil Goodiessien 50v K-liigan mestaruus.
Mutta yksi peli on siis vielä jäljellä, viikon päästä su 22.04.2012 ja siitä vaaditaan voittoa että homma saa sinetin.


Kyllähän täytyy sanoa että sunnuntain matsissa Atikin Moottoreita vastaan oli jo pientä painetta olemassa, koska tämän kauden ”helpoin” vastustaja piti loistavasti maalinsa puhtaana aina ekan puoliskon loppuminuuteille asti ollen jopa 1-0 johdossa siinä vaiheessa. Eikä puoliaikanumerotkaan 2-1 meille olleet mitenkään mairittelevat. Mutta johto kuitenkin.

Puoliajalla spekuloitiinkin yllättävän voimakkaasti syytä pieneen vaisuuteen.
-    Pelin alkamisaikahan oli melkein ”aamuyöstä”. Klo 11.00 yleensä heitetään aamukrapulaoksennukset ja jatketaan unia, kun normaalisti matsit on myöhään iltapäivällä.
-    Myös G-taustan omaavan Persujen kansanedustajan Kimmo Kivelän (pers) mediaan tulleet murrenaureskelut keskustan kansanedustajatoveri Eeva Maria Maijalalle myös ihmetyttivät. (Tosin kyllähän Laphin murre on aikha hnaurethavaa. Seisomme Kimmon takana Toim. Huom!)  
Manageri kuitenkin päivitti nopeasti tilanteen mihin nyt pitää keskittyä ja häneltä kuultiinkin todella voimakasta arvostelua flegmaattisuudesta = unenpöpperyydestä.
HERÄTKÄÄ PAHVIT!!! kaikui kaikuna ainakin neljä kertaa Energia Hallin betoniseinistä kimmahtaneena takaisin paikalla olleiden korviin. Nyt oli siis valmennusjohdollakin kovat piipussa. Selvää Suikkasmaisuutta.

Ja heräiltiinhän siitä hissukseen ja alettiin mättää maaleja niin kuin alun perin pitikin. Pääsi siinä Roottorin vanha Goodiestappaja Jyrkän Seppo tekaisemaan meitille toisensa tuttuun kyttäystyyliin, mutta sillä nyt ei ollut paljon kosmeettistakaan merkitystä ottelun loppunumeroihin.  
Yksi jäähy kärsittiin (liikaa pelaajia ”jäällä”) ja varsin vekkulisti jäähyä pantiinkin istumaan täysin syytön mies. Juuri sillä hetkellä tilastoija Musti Mustonen hoiteli kirjanpitotehtäviään, kun erotuomari ilmoitti:
- Mustille jäähy. Liikaa pelaajia boxissa. Ja kun omatkin (KOIRAT) huuteli että mene nyt istumaan että päästään jatkamaan peliä.
Pianhan siinä selvisi että Mustapaitasia siinä domari yleensä tarkoitti mutta ”kapinahenkiset” joukkuetoverit näpäyttivät mielipiteensä managerille ettei heitä enää rumpasta jatkossa puoliajalla törkeillä henk.koht. pelaaja-arvosteluilla. ”Syyttömiä jäähyjä” saattaa tulla lisää jos ei suu mene supummalle. Ja niin siinä päästiin uunottamaan ajatuksissaan ollutta Manageri/kirjanpitomiestä
(Kukahan joukkuetta johtaa tällä hetkellä ja finaalipeli tulossa? Toim. huolestunut pelko). Toimituksesta toivotaankin, että jäähyn oikea (LUIKURI) syyllinen ilmoittautuu Good Newsien vieraskirjan palstalle oikealla nimellä anteeksipyyntöjen kera. Pahojen poikien jäähytilastostahan ei syyttömän Musti Mustosen kakkosta saada ikinä pois, mutta synnintunnustuskaljakori vois vähän helpottaa.

No voitto tuli loppujen lopuksi 10-2 numeroin ja seuraavan sunnuntain ”Gultajuhlat” siintää monen pelaajan silmissä.
Mutta matsi on ensin pelattava ja VOITETTAVA!!!

Tämä voitto omistettiin tällä kertaa loppubanketissa G-mies Gimmo Givelälle ja Hnaurethaville Laphalaishille.

Mukhana:
Masha Heinihnen 0+1, Gaapho Lehthinen 0+1, Bhode Gothilainen 3+0, Vghee Laithinen 0+1, Musthi (syythön) Musthonen 2mhin, Reiskha Reinikha 1+2, Jusha Salmehla 3+0, maalihvahti Jamesh Smahl (Nastolan murre porokielen kanssa on tämän päivän tutkimusten valossa sukulaiskieliä. Esim. Smahl ja Smahl. Ihan samanlailla vedetään molemmissa tapauksissa. h löytyy aidosti loppupuolelta molemmista. G-Toim. Murreosaston tutkija Heli Laaksosen arvio.
Nyt on heitettykin visainen pulma miehittikö Nastolalaiset ensin Lapin vai toisinpäin. Asiaa pyritään tutkimaan esim kirkon kirjoista ja hienosti apuun on jo lupautuneet G-seuran omat ”alan miehet” ent. kirkkoherra Gimmo Givelä ja ent. pastori Artsi Helle. Myös sukupuututkijaa kovasti haetaan, mieluiten omasta G-piiristä. Onko kellään esim sen verta ”metsurin” verta että pystyisi tulkitsemaan vaivaiskoivusukuversiota?) Jampha Tohkhanen 1+0 (Myös Nastolalaisia, mutta ei syntyperäsiä), Dalhe Tuomihnen 0+2, Waltshu Waldhen 2+0 (Waltsu suunnittelee jo sb-come backia vaikka ei ole vielä kerennyt lopettamaankaan kun toi maaliputki tuntui taas löytyvän), ja Tiphi Mänthynen 0+2.

Toisen puoliskon ”heräämisestä”   Gäteen jäi …golmen pinnan muna!!
01 04 12
50v sarjaa FossilGee - Atikki 15-1


Aprillipäivän ottelussa oli yritty toeta Pelsujen jytgystä Oulussa.
Hyvin oli toivutta… paigalla rapiat gaksi gentällistä fossiilejä
valmiina gaatamaan Atikin Prätkähiiret.


Alguringissä meni suut messingille kun isoGee "lupasi" : "Jos voitetetaan,
piiggi on baarissa augi niin gauan guin tavaraa riittää…!" No, sitähän riittäisi koko aprillipäiväksi
ja jos loppuu jatgetaan guravedellä ja hiugopalagsi sillivä…

Asiaan:
Asetelmat olivat selvät: vain voitolla ollaan giinni gullassa. Atikilla ei yhtään vaihtaria.
Ounastelut osuivat oigeaan: "Jyrggä gyttää heittopalloja, pidetään vain se."
Ounastelu osui, muttei pito. Teki mogoma yhden maalin Atikin heitosta.
Mutta hällä väliä. Me tehtiin 15.


Meni jotenguten näin:
1-0 Hörggö, ei syöttäjää
2-0 Reisga, Gaapon annoista
3-0 Jo lopettamispäätöksen tehnyt Walton Hörgön passista
4-0 Taas Reisga, …antajana taas Gaapo
5-0 ISOGEE, pasan Jussista
6-0 Reisga, Boden bassista

Sitten oligin taugo, jonga aigana
Masu pisti suihketta nilkkaan päästäkseen vielä lootaan toisella jagsolla

7-0  ISOGEE taas…ja taas pasan Jussi8-0 IsoDee, pasan Jussi
9-0 taas IsoDee, ei syöttäjää
10-0 taas Dee (puhdas hat-trig) , reisgan syöttö
11-0 Bode, pasan Jussista
12-0 ISOGEE teki "Latvalat" eli galjupään hattutempun, pasan Jussista
13-0 Nyt oli Jusan vuoro tehdä, Hörggö tarjoili
14-0 Loordi osui!!, Masa syötti tolpan gautta
15-0 Dee tegi neljäntensä, ISOGEEN syötöstä

Jossain välissä tuli siis se Atikin yksi maali.

Ilman tilastoja jäivät Masu "vasempana targettina" ja
James maalissa.

(voipi olla että tilastot ovat "tiedotusvajeen filtteröimät"
isogeen klubiasgi merginnät himppu epäselvät joissain gohdin. Mutta
antagaa rohgeasti palautetta esim Vierasgirjaan)

korjausta tulikin...mutta mistäs otetaan pois?
"duracel teki 4 maalia ja syötti kaksi,eli maali ja syöttö uupu raportista"


Faniosastolla juniori Gapa targgaili vauhtia
ja pohdiskeli Jampan kanssa "kukahan mahtaa tulla seuraavaksi Pelsuja vastaan
kun maanantaina voitetaaan Gärpät?" … toivotaan niin.

Matsin loppuhuudossa toivotettiin "HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ" ja jaettiin gaigille, vastustajia myöten, munat gouriin.. sieltä ei tullut rantapalloa vaan terassituoli!Annetaan
 


Hyvä että loppu
Gurlinki Goodies-SLC    4-10   Sol Areena 25.03.2012

Operaattoriteknisistä syistä raportti tulee viikon myöhässä.
Toimitus pyytää anteeksi lukijoiltaan.


Loppuhan tää kivien pyörittely vihdoin ja viimein.... totesivat Gurlinki-joukkueen jäsenet yhdestä suusta kun kauden viimeinen kilpaheitto irtosi Gippari Jameson Smahlin kädestä. Hyvin tämä viimonen ”linkasu” kuvasti myös kulunutta kautta. Suojakiveksi tarkoitettu kivi suhahti läpi pesän ja hyvä ettei kaukalon takaseinä vaurioitunut. Merkkikielen tulkinnoissa oli taas ongelmia ja tulos sen mukainen. Kuusi kauttahan tässä on vasta harjoiteltu joten ei voi vielä vaatia että kaikki olisi täysin selvää. Tosin tällä kaudella tuntui että mikään ei ollut selvää, sillä sen verran ”alokasmaista” työskentely oli.

Viimeisessä pelissä Takkulan Golffareita SLC:eetä vastaan oli vielä pieni kasvojen pesun paikka. Edellinen voitto ja kauden toinen on viime vuoden lokakuulta ja kiva olisi surullinen kausi lopettaa voittotuuletuksiin, vaikka meidän jumbosijoitukseen sillä ei olisi ollut enää mitään merkitystä.
Oliko myös joukkueessa havaittavissa pientä antautumisen merkkiä kun vain neljä peluria yhdeksästä saatiin paikalle?

Päve, Jami, Musti ja Punni olivat kuitenkin seurauskollisia ja tulivat kuuntelemaan muiden joukkueiden vittuilua ja syvää halveksuntaa jumbosijoituksesta.
Palkintojen jakoonkin jäätiin toivoen että saataisiin edes joku säälipytty tai erikoismaininta (esim. vuoden herrasmies/nais-joukkueen titteli ja viime vuonnakin Jameson pokkasi (kaatuen) vuoden volttikerhon ykköspalkinnon. Toim. huom!) joissa olemme yleensä pärjänneet.
Tällä kertaa ei mitään tullut paitsi muiden joukkueiden makeet irvailut.

Itse peli meni taas seitsemänteen päähän asti ihan hyvin. Meidän 4-3 johto ja tilanne henkisestikin hallinnassa. Vai oliko sittenkään?  Seitsemäs pää Golffareille 0-5 ja se oli sitten siinä. Viimenen kahdeksas olikin sitten vaan antautunutta pelailua ja 0-2 vastustajalle.
Kokonaistulos siis 4-10 ja sarjan 13. sija.


Täytyy kyllä antaa vähän kehujakin sillä Jamilta, Punnilta ja Päveltä tuli muutamia tosi ”söpöjä” heittoja. Etenkin Herr Gallioinen oli oivalla pelipäällä. Hän suoritti Gipparina ollessaan seurahistorian ensimmäisen onnistuneen taktisen vedon:
SLCeellä oli pesässä kuusi kiveä meidän yhtä vastaan. Kaksi kiveä jäljellä. James heittämässä oletuksella että nyt räjäytetään pesä ”tyhjäksi” naapurikivistä, mutta Gippari ilmoittikin merkillään että määrämittasta vaan laitaan. Muu joukkue katsoi ihmeissään, että mitä helv… Jami teki kuitenkin työtä käskettyä ja jopa onnistui Punnin pyynnössä. Tälläpä estettiinkin mahdollisen (todennäköisen) epäonnistuneen ”tappoheiton” murskaseuraukset. Vain yksi pojo naapurille ja meille seuraavan pään lopetus. Ymmärsihän muukin G-väki ”rautalangan” väännön jälkeen että kyseessä oli loistava taktinen suoritus.
- Poika sä olet NERO!! kuului viimein kolmesta suusta.
- Hei mähän olen Diplomi-insinööri totesi ”Välkky” tyynesti ohimoaan koputtaen.


Sen sijaan K-liigan varmimpiin ”Ruggasheittäjiin” kuuluva Iso Givi Mustonen oli aivan poissa tolaltaan. Heitot meni mikä minnekkin ja merkkipeli oli aivan sekaisin. Meinaspa poika viskata vahingossa kerran jopa harjankin liukuun kiven sijaan kun ei enää tiennyt missä mennään. Joukkuetoverit siinä kyllä ihmettelivät missä vika kun ei kaveri niin hirveen krapulaiseltakaan näytä. Vaisuuteen ei kuitenkaan löydetty mitään dramaattista syytä, mutta nyt(kään) ei vaan kulkenut.

Jos jotain muuta mieltä lämmittävää haluaa löytää, niin ilahduttavaa oli myös nähdä, että ensi kauteen suunnitteilla olevaan ”G-Juniorimyllyyn” ilmoittautui heti kaksi lahjakkaan oloista kaveria: Pitkän linjan Goodieslaiset Timo ”Guide” Gujala ja Pekka ”Mödäri” Miettinen seurasivat mielenkiinnolla pelin tapahtumia. Itsetunto on ainakin kundeilla ilahduttavasti kohdallaan kun kaverukset ilmoittivat, että he ovat valmiita kovaan kesäharjoitteluun ja uskovat että tälle tasolle päästään varsin helposti ja nopeasti. (Toimitus ei yhtään epäile sitä).

Poikia myös kiinnosti kovasti, että mistähän pavuista se Päve gaffeeta keittelee ja kuuluuko maito ja sokuri samaan kuvioon. Kun selvisi että Resitentistä keitetään ja maitoa sekä sokuria, totta kai. Myös pikku luskat, käsipyyhe ja terveysvaatimukset ja turvallisuuskriteerit täyttävät gahvalliset pahvimukit (muovisista irtoo kuumassa kemikaaleja) saivat tulokkaiden suut messingille. Eipä tarvii enää sunnuntaiaamuisin litkiä Eko-eukon keittämää Reilun Kaupan mautonta kahvintapasta.
Paistettuun pekoniin ja muniin paahtoleivän kanssa ei Päve kuitenkaan luvannut (vielä) suostua.

Gausi oli siis mitä oli, mutta hymyssä suin kuitenkin viimeinen palaveri Geilahallilla pidettiin. Ja muistihan seurakin pelaajia pistämällä pöydän koreaksi olusilla ja tuoremehulla.

Seurajohto kiittää kaikkia mukana olleita ja kunnioituksena pelaajien uhrautuvaisuudesta vaikeinakin hetkinä emme julkaise +- tilastoja tänä vuonna ollenkaan ja asiakirjat pidetään salattuna vähintään 20 vuotta. Haussa on myös pitempi säilytyspaikka, mutta yhteissäilytys Olkiluodon ydinjätteitten kanssa on aika vaikea järjestää.

Jumbosijan hankkivat
Gipa, Päve, Seikku, Jami, Jygä, Musti, Punni, Tero ja Waltsu


Kauden peleistä ja Yhteishengestä

 
(GN:n webmaster pahoittelee tiedotusvajetta... säbäraporttia jemmattiin
muutama päivä serverillä, koska tiatokone oli tehnyt virheen, eikä ollut painanut
julkaise-nappia.

Olkka hyvä...tässä se nyt on lukuisat huolestuneet tietustelijat)
Gaikki on nyt omassa Gäressä
Fossil Goodies – Weikot 50    4-1  Energiahalli 18.03.12   

Kolme peliä jäljellä ja kaikki on nyt itsestä kiinni että viiskymppisten sb-mestaruus on taas tänäkin vuonna meidän. Ehkäpä pahin vastustaja Weikot kohdattiin kolmannen kerran tällä kaudella ja toinen voitto heistä takaa että tasapisteissä olemme niskan päällä keskinäisten otteluiden perusteella. Tosin meiltäkin vaaditaan kolme voittoa (jos Weikot voittaa omansa), mutta vastustajat on etukäteen arvioiden vähän helpommasta päästä. Tosin etukäteen heikommille Vispaajille tuli viimeksi turpaan, mutta puolustukseksi täytyy sanoa ettei meillä ollut yhtään vaihtaria ja maalilla tuli takkiin.

Nyt oli vaihtareita yli kahden kentällisen eli jokainen näytti ottaneen homman tosissaan seuran etu hengessä. Myös Fanituskin oli taas kohdallaan kun ensi vuonna rinkiin pääsevä Kapa Lahtela oli tutkailemassa minkäläistä vauhtia täällä tällä hetkellä mennään. Ei kuulemma ole mitään vaikeuksia tunkeutua joukkueen ykköskentälliseen totesi Lakeri Lahtela. Myös Jere (Gaapon poika) Lehtinen tutkaili mielenkiintoisena ottelun kulkua. Jerehän on jo 35 vuoden päästä edustuskelpoinen kunhan hän ensin käy Pelicansit ja NHLlät lävitse. Myös joukkueen ykkössentteri Masa Heininen valitteli selkäänsä ja vastasi ansiokkaasti pelikurin järjestyksessä pysymisestä. No Jusa Salmelakin joutui flunssaisena jo väistymään melkein heti alkuringin jälkeen kannustusosastolle. No onneksi ukkoja oli nyt siis tarpeeksi paikalla ja tärkeät puuttuvat lenkit paikattiin hienosti.

Jo ISOSSA alkuringissä huomasi että nyt on latinki päällä. Normaalisti pientä hymyäkin saattoi nähdä pelaajien suupielissä, mutta nyt oltiin totista poikaa. Toimittajallekin tuli sellainen hyytävä vaikutelma että pelaajille kasvoi terävät kulmahampaat ja veri valui suupielestä. Siinä olisi Greivi Grapulakin tullut kananlihalle. Ei muuta kuin GOODIES ISKEE ja hampaat Weikkojen kurkkuun.

Toimittajan tunnetila oli tällä kertaa oikeassa sillä heti alusta näki että nyt on ”tappamisen” meininki. G-miehet vyöryilivät hyvällä sykkeellä vastustajan maalille mutta Laineen Heikki, Weikkojen molari pystyi pitämään maalinsa puhtaana, kunnes joukkueen tärkeimpiin Target-pelaajiin kuuluva Lordi Sillanpää käytti tällä kertaa mailaansa (edellisessä pelissähän tekniikkataituri teki päällä hyväksytyn maalin) ja antoi namupassin vasemmalle pakille VG Laitiselle. Löysät pois ja vanha kunnon tsuuppaus lähetti pallon räjähtävällä voimalla Weikkojen yläpesään. Ei siinä Laineen poika ehtinyt kuin ihmettelemään että mikä suhahti.
Tilanne muodostui pian hankalaksi kun peräti kolmasti tupsahti kakkoset. Terpalle (jätti aamun Gurlinkimatsin väliin ja oli ehkä hieman ylilenergiaa päällä) kerran ja Työmyyrä Tipille kahdesti, mutta loistavasti kestettiin. Ja kun vielä Perhostorjuntojen erikoismies Jami Smahl levitteli siivekkeitään taitavasti niin se söi selvästi vastustajaa kun ei mistään mee.
Puoliajalle 1-0 johdossa.

Taukokeskustelussahan puitiin tapaus Waldenia. Eli Waltsun Gurlingin lopetuspäätös oli jo kiirinyt facebookien, twittereitten, skypejen, ai badien ym kautta pelaajien tietoon ja kovasti siinä tivailtiin, että
- Nythän sä varmaan lopetat salibändynkin pelaamisen.
-Ei kyllä tätä jatketaan.
- Ai jaa. No ei se mitään, tässähän on vielä aikaa miettiä ensi kauden alkuun eli pelaa vaan rauhassa nää kauden viimeset pelit.


Toinen puolisko ja verenmaku näkyy olevan edelleen ”tappajien” suussa. Pääsi siinä vastustajatkin pistoilla hiukka ahdistelemaan, mutta ei mitään paniikkia näkynyt joukkueessa.
Puolessa välissä tuli sitten lopullinen ratkaisu. Pikapikaa ”puraistiin” kolmasti ja vastustajan kaulavaltimoiden syke hiljeni. Ensin Tipi rouhaisi kaksi kertaa ja paikkasi samalla ensimmäisen puoliskon jäähyt kuten Terppakin oli tehnyt omalta osaltaan ekalla puoliskolla. ”Syöttäjinä” toimi Sysmän Transilvaniasta saapunut Ile Hörkkö ja toiseen tarjoili ”makupalan” Tulevien Sikapäivien (alkaa 16.03) Puuhamies Gaapo Lehtinen. Myös toinen Transilvaanian Gulinaristi Bode Kotilainen teki sitten lopullisen kaulankatkaisun.
Pääsi siinä vielä viimeisillä epätoivoisilla voiman rippeillä Weikot tekemään yhden valkosipulin tuoksuisen kavennusmaalin. Mutta eihän yhdellä valkosipulilla G-Graguloita nujerreta ja taululla tyylikkäät 4-1 voittonumerot ja vahva kiinnitys Mestaruuteen. Tosin kuten tiedetään ahneella voi olla se paskanen loppu joten jäitä hattuun ja kaikki paikalle tuleviin peleihin.

Greivi Grapulan sykkeellä herkuttelivat:

Masa ”Aigalisämies” Heininen, Ile ”Transilvanian Batman” Hörkkö 0+1, Gaapo ”Sikapäivä” Lehtinen, Bode ”Transilvanian Robin” Kotilainen 1+0, Terppa ”Gurlinkipinnari” Laitinen 1+0 2min, Musti ”Tagtiggo” Mustonen, Masu ”vuoden rookie ehdokas” Mäkinen, Reiska ”Duracel ei hyydy” Reinikka, Jusa ”Fever” Salmela, Lordi ”vuoden targetpelaaja ehdokas” Sillanpää 0+1, Jami ”Big Butterfly” Smahl, Jamppa ”Nastolan toinen vahva vaikuttaja” Tohkanen, Dalle ”Tiimarilasit” Tuominen, Waltsu ”entinen Gurlinkipeluri” Walden ja Tipi ”hyvin paikattu” Mäntynen 2+0 4 min.

Pelin päätteeksi koko joukkue nautti alakerran baarissa Mervi Tapolan lahjoittamat oikein veriset Mustat Makkarat.        
----------


Tunnelin päästä gatosi valo
Gurlinki Goodies – Iloinen Kulkija 4-7    Sol Areena 18.03.2012

Niinhän se painajainen kävi toteen mitä viimeiset 5 kuukautta on pelätty eli jo heti siitä asti kun sarja alkoi. Sijoitukseksi tulee taas sarjan viimeinen. Jumbotitteli jo varmistui vaikka yksi kierros on vielä pelaamatta, mutta sillä ei ole enää sarjataulukkoon merkitystä meidän osalta.

Sunnuntaina tuli turpiin Iloiselta Kulkijalta joille ehdottelimme ennen matsin alkua ”itsevarmasti” että pelin jälkeen voisi nimen vaihdos Surulliseksi Kulkijaksi olla paikallaan. Ehkäpä se surullinen etuliite sopii meidän tiimillemme paremmin.
Neljännen pään jälkeisessä tilanteessa uskoimme edelleen itseemme ja panosta jäi kutkuttavasti viimeisen päähän 4-5 tilanteessa. No siinä se oli taas niin pienestä kiinni ja 2 pinnaa ”Tallaajille”.
14:ttä Kriisipalaveria ei tällä kertaa pidetty koska nekin menettää jo mielenkiintonsa kun tuntuu että kaikki ”tappiotekosyyt” on jo käytetty.

Mieleenpainuvin muisto tästä pelistä oli ehdottomasti VERET SEISAUTTAVA Waltsu Waldenin lopettamispäätös ja jäähyväisottelu. Aina niin luotettava joukkueen joka paikan pelaaja oli tehnyt vaikean valinnan Gurlingin ja Goirien välillä. Sunnuntai aamuisin oli tosi raskasta päättää lähteäkkö ottamaan Given heitosta turpaan vai hauvojen kanssa näyttelyyn josta yleensä tuli palkintoruusuke.
Waltsu kertoikin ”Muistopuheessaan” että tilanne äityi loppujen lopuksi niin pahaksi, että lauantai-iltaisin valintaa miettiessä täytyi turvautua entistä enemmän Koskenkorvan nauttimiseen. Mitä teen, kumpaan meen? Ja niinhän siinä monasti kävi ettei pystynyt aamulla lähtemään kumpaankaan.
Samana viikonloppuna urheilu-uransa lopetti myös mm. Ampumahiihtäjä Magdalena Neuner, Alppinisti Didier Cuche, Mäkihyppääjä Matti Hautamäki ja taisi niitä olla joitakin muitakin. Eli varsin kovassa porukassa lopettamispäätös tehtiin.

Harmi ettei noin intohimoiselle Gurlinkimiehelle koskaan suotu menestystä mitalien muodossa ja sarjasijoituksissakaan ei koskaan päästy kymppisakkiin vaikka joukkueita oli vaan yksitoista.
Tulihan onneksi saavutettua kaksi kertaa 2007-2008 ja 2008-2009 varsin himoittu K-liigan Gurlinkipuolen Vuoden Herrasmies/Naisjoukkue Titteli. Joten jotain kivaakin jäi muistoksi.

Waltsun lukemattoman monista hienoista heitosta voisi kertoa paljon tarinoita, mutta viskasu mistä poika parhaiten tunnetaan on legendaarinen ”poistoheitto”. Siinä kesken heittosuorituksen ”poistettiinkin” vain kahva kivestä eli tartuntaväline jäi käteen ja hyvä ettei kivi pudonnut varpaille. Tästä tapauksesta syntyi taas rakkaalle lapselle uusi lempinimi. GAHVA-WALDEN.

Joukkue haluaakin muistaa Waltteria Gunnianosoituksella. Toukokuun saunaillassa jäädytetään pojan liukutossu jonka hän voi itse käydä ripustamassa/naulaamassa haluamalleen paikalle Sol Areenalle. Seura maksaa taxin (meno). Ramirentistä saa varmaan vuokrattua edullisesti ripustustyökalut.


Waltsun ”Muisto-ottelussa” ja sarjasijoituksen varmistusmatsissa heittelivät:

Tietysti Juhlagalu Waltsu, Hyvät Gaffeet taas keittänyt Päve, Punni, Musti, Jami ja Jygä

Kun hanurit loppu jo alkuvuodesta niin pakko antaa joukkueelle ja Waltsulle täydet .

PS. Joukkuetoverit hiukka yllättyivät Waltsun lähtötyylistä. Yleensähän Shampanjat (Kuoharikin olisi riittänyt) tarjotaan kukkapukettejen kera, mutta pelkillä loppusanoilla Waldemar vaan muisti meitä muita. Jos ”Veli” onkin jättänyt yllärin saunailtaan?

  Monissa liemissä geittynyt IsoWee antaa aina gaiggensa! Tässä esimerkkinä punaiset pohgeet sabäkentän laidalta.
Meinas mennä GoGo sunnuntai
osastolle, mutta
onneksi lopuksi guitengaan ei…

26.2.2012
Sol-Areena: GurlinkiGoodies - Messipallo 5-7
Energiahalli: FossilGee-Artsin Vispaajat 2-3 (50v salibandysarjaa)
Emirates Stadium: Arsenal-Tottenham 5-2


Kun päivän pasgamatseista (gurlingista ja säbästä) oli laahustettu kotisohvalle nestetasapainoa hoitamaan, oli mieliala synkkä kuin toriparkin luola, mutta onneksi sentään pohjois-Lontoon poijaat lähettivät sumujen saarilta kevätaurinkoa pohjolaan!Alku näytti menevän sielläkin synkissä merkeissä..Tottenhami pyöritti Tykkimiehiä ensimmäiset 40 minuuttia kuin pintin tuoppia…mutta sitten Arseeni Wengersi puhtia poikiin: "Jumangegga tygärit… just tuli tegstari Itä-Lahdesta….Fossiilgee hävisi äsken Virtsin Aspaajille …pidetään me nyt edes ryhtiä yllä!"
Tämäpä tehosigin…ja kanveesista noustiin makeaan 5-2-voittoon verivihollisesta.
Tässä tegstarikohdassa ottelun luonne siis teki G-gäännöksen ja lähti täyttä vauhtia vastakkaiseen suuntaan. GeeGunners-fanien taivas kirkastui ennen taukoa, kun Arsenal iski kaksi maalia kahdessa minuutissa…
Ensin Sagna puski kavennuksen, sitten hollantilaistähti van Persiin komea laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta upposi verkkoon. Hurmos jatkui toisella jaksolla… Ensin Rosicky vei isännät johtoon, Arsenalin 4-2- ja 5-2-maalit viimeisteli Theo Walcott. Nöyryyttävä romahdus arkkivihollista vastaan oli raju pettymys mestaruudestakin haaveileville Tottenhamille…kuten taisi olla säbätappio PatuGB-sarjan voitosta haaveilleville Geemiehillekin…

… jaa niin..mites siellä Itä-Lahden E-hallissa sitten oikein meni…?

No...vain persiilleenhän siellä

"Meit´ oli poikia raitilla viis.."

Ei yhtään vaihtaria ja tässä ykkösgentällisestäkin oli puoliselgäisenä pelannut MasaGee. Gaapon selgä ei antanyt myöten kuin pitää siviilit ja tugiliivit suosiolla yllä. Poika lämmittikin vaihtopenkkiä issekseen.

Jameson oli valtakunnantason tehtävissä ja maalissa virka-apua tarjosi Laineen Heiggi. Hienosti tarjosikin ja piti meitä pinnalla loppuun asti, mutta kenttämiesten paukut eivät riittäneet maalien tekoon ja sitä kautta pisteille.

Visparit menivät johtoon, mutta mekin päästiin maalin makuun... 1. kertaa 35-vuoteen iginuori Loordi gäytti päätään! Jamppa vetäisi kattoparruja tavoittelevan tulisen vaparin keskialueelta... Loordi ei tästä hätkähtänt´ kuin hiukan ja siirsi ohimoa piirunverran tulilinjalle ja siitä pallo sitten löysi tiensä puotoavana lehtenä Igorin vartioiman maalin ylänurkkaan.
Onneksi ei poika nikkaillut enempää, silloin olisi tuomarikaksikko joutunut värkkäämään parinminuutin huilipaikan ja pöytäkirjamerkintä olisi mennyt toiseen sarakkeeseen.

Visparit hallitsivat kolmella vaihtomiehellään kentän liikettä ja pääsivätkin tekemään lisämaalin ja voittomaaliksi jääneen kolmannen miinuskulmasta: Oli huonoa tsägää... ensi pallo osui Masan tennariin ja siitä gaikengukkuraksi molarin takajalan kengän gärkeen...josta suuntautui nilkan alta sitten maaliin...

Läpi ottelun hyvää liikettä pitänyt lumilautamies VG-Laitinen tosin vielä nostatti toiveita komealla läpi kentän kuljetuksella, jonka huipensi näyttävään
"Frontside-Ollieen", pienestä kulmasta aivan yläpesään.

Mutta eipä se sitten riittänt kuitenkaan...


Artsin vispattavana:

virka-apumies Heikki Laine maalissa

VG-Laitinen 1+0
Masa
Masu
Jamppa 0+1
Loordi 1+0

Manageerina Gaapo

Missä miehiä liennyt ollut...?
Ainakin sairasosastolla tuntui olevan tunkua näin lunssa-aikana.
Lisäksi Jameson ja Tipi SM-kisoissa....edellisenä päivänä gaukiksen
45v gultaa vuollut Duracel-Reisga ilmeisesti lataamossa... (ks Gaigenlaista palsta)

Annetaan Gunners´lle  ja Fossiileille hyvästä yrityksestä

Uusia pettymyksiä gohti vaikka tämän tahdissa.


Solli areenalla giviteltiin taas tähän tapaan...

Tavoitteita taas tarkistetaan
Gurlinki Goodies-Messipallo 5-7 Sol-Areena 26.02.12

Tosi ihmeellisesti ja vieläpä todella yllätyksellisesti jatkuu G-jouggueen Gurlinkikausi (Ilmeisesti kauden loppuun asti. Toim.Huom.). Kaksi kierrosta on vielä pelaamatta ja jo kolmannentoista (15 ottelua pelattu) kerran joudumme kauden aikana tavoitteita tarkistamaan. Ja aina alaspäin.
Nyt alkaa tilanne jo olla kriittinen ja viimeinen pelitavoitteiden oljenkorsi on otettu käyttöön. Gunniallisena loppupelien tavoitteena voittokantaan palaaminen (edellinen pistepotti tuli 27.11.11 Flintstonesien kustannuksella) ja siten emme jäisi ilmeisesti ykkösdivarin viimeiseksi ja samalla koko sarjan Pasgimmaksi ryhmäksi.

Syitä taas mietittiin Geilahallilla jo perinteeksi tulleessa ottelun jälkeisessä kriisipalaverissa. Paikalla vain viisi heittäjää joista vielä kaksi kovasti flunssaisena.
Ei kaffeeta pienen väärinymmärryksen johdosta.
Kapteenin merkkipelistä, harjaajan roolista, heittäjän tehtävästä, huilivuorolaisen osuudesta ja yleensä koko lajin taktisestatietämyksestä ei päästy oikein yhteisymmärrykseen. Taas yksi murskaava 0-4 kuudennessa päässä.
Viimeisen pään meidän (Jygän) viimeinen heitto 5-5 tasatilanteessa olisi saattanut muuttaa kaiken, mutta…
Sentistä kiinni kuten se on monella lapsettomuuskin. (Mauton vanha vitsi. Toim.Huom.)

Paljon hyvääkin on sanottava matsista.
8:sta päästä voitettiin 5.
Johdettiin viiden pään jälkeen 4-1.
Päven pelin aloituksen pienestä kylkimyyryheitosta huolimatta ei hätäännytty ja kaikki pysyivät loppupelin suht hyvin pystyssä.

Ja kaiken kruununa Jygä vielä tarjos pelin jälkeen Geilahallilla 2 isoa, 1 pienen, 1 kaffeen ja yhden tuoremehun.

Pieni arvauskisa tähän loppuun. Kuka viidestä alla olevasta pelurista otti mitäkin?
(Oikeat vastaukset löytyy seuraavan pelin jälkeisessä ”kriisiraportissa”.)

Arvaushenkilö 1. Jygä
Arvaushenkilö 2. Musti
Arvaushenkilö 3. Punni
Arvaushenkilö 4. Päve
Arvaushenkilö 5. Terppa

Iso = A
Pieni = B
Kaffee = C
Tuoremehu = D

Asialliset vastaukset. Pelurin numero ja kirjain perään riittää.
Oikein vastanneiden kesken saatetaan arpoa yhdelle onnekkaalle vaihtoehtoisesti 2 isoa, 1 pieni, 1 kaffee tai yksi tuoremehu.

Peliarvosanaksi kuitenkin ja Jygälle täydet baarikäyttäytymisestä.


Himmeimpien mitaleiden
metsästys alkaa

Gurlinki Goodies – Lipakka Liuku 5-7 Sol Areena 19.02.2012

Ei saavutettu 13 joukkueen runkosarjan voittoa vaan jäätiin viimeiseksi.
Ei saavuteta ykkösdivarinkaan voittoa kun kaksi kierrosta on pelattu ja kaksi tappiota tullut, mutta nyt alkaa taistelu himmeämmistä mitaleista, joihinka meillä on erinomaiset mahdollisuudet kun vielä kolme sarjakierrosta on pelaamatta.


Tappiomatsin jälkeen hiukan mietittiinkin oliko kauden alussa laaditut tavoitteet kenties liian haastavat, mutta kun kuitenkin ajatellaan, että menestystä pitäisi alkaa jo tulla kun 6:s kausi on jo  menossa, niin ihan pistää ihmettelemään missä mättää. Tosin joukkueemmehan on vielä nuori (ei yhtään yli viiskolmosta) ja lajiharjoittelu aika vähäistä, niin ehkäpä syyt löytyvät kenties siitä. Taktinen puoli näyttäisi olevan kyllä kaikkien hallussa, sillä niin montaa eri variaatiota aina ennen heittoa esitetään. Valitseppa siitä se oikea.

Sunnuntain matsi oli varsin tasainen. Johtopaikka vaihtui ja jännitystä riitti aina viimeiseen päähän ja toiseksi viimeiseen kiveen asti joka oli meidän kivi. Jygä Ryttärillä oli vielä mahkut jättää ratkaisu vastustajan viimeisen kiven varaan, mutta viisi senttiä pieleen ja Lipakan voitto varmistui siten ennen naapurin lopetusheittoa.

Hattua täytyy nostaa vastustajalle jonka kolme neljästä heittäjästä oli pyörätuolista viskovia ja kavereiden kepeillä työnnetyt heitot olivat kadehdittavan tarkkoja. Etenkin viimeisen pään ratkaisuheitoissa vastustaja näytti henkisen vahvuutensa, kun esim Iso Givi Mustonenkin heitti hermostuksissaan kierteen väärinpäin ja sai ”vilpittömät kehut” joukkuekavereilta.

Turpiin tuli 7-5 mutta tulihan myös lisäoppia Lipakka Liun heittäjiltä. Ja kun vielä kuulimme matsin jälkeen että curlingin jalon taidon oppimiseen voi mennä jopa 25-30 vuotta, niin mehän olemme vasta taipaleemme alussa. Tosin mehän ollaan silloin jo n. kahdeksankymppisiä mutta tulevaisuuteen joukkueemme silti katsoo edelleen varsin valoisalla mielellä.

Gurlinkioppia oli tällä kertaa hakemassa vain neljä heittäjää.

Jygää, Mustia ja Punnia tsemppasi äidillisesti Päve.


voidaan antaa kun ei tällä kertaa hävittykään rökälenumeroilla.    


G-miehillä oivaa rypistystä
45v Aluesarjan 2/3 osaturnaus Lahti 18.02.2012

Varsin haastava ja mielenkiintoinen 45v aluesarja jatkui toisen osaturnauksen merkeissä Lahden Energiahallilla. Ja energiaa löytyi hienosti G-miesten lihaksikkaista reisistä. 4 matsia, kolme voittoa ja vain yksi tappio. Miesmääräkin (14) näytti hyvältä, että kuntoa raastava turnaus saadaan vietyä tyylikkäästi ilman sippaamista läpi.

Ekassa pelissä kohdattiin kaukaa tullut vastustaja, Sysmän Bandy Boys. Vastustajan joukkueessahan pelaa kaksi G-passin omaavaakin peluria Bode Kotilainen ja Ile Hörkkö joten ottelu saikin lisämielenkiintoa pelaako pojat meidän pussiin vai Sysmän laariin.

Mikä sitten lopputuloksen ratkaisi mutta G-joukkue korjasi tyylikkään 3-0 voiton. Vahva vuoden tulokasehdokas Masu Mäkinen oli elementissään yhdessä ketjukaverinsa Väiski Väisäsen kanssa. Pojat tehtailivat keskenään molemmille 1+1 tehot ja ex maalilivahti pokkasi parhaan pelaajan palkinnon (upea ja maistuva Karjalan oluttölkki). Kolmannen maalin tekaisi Mäkkäri Mäkipää.

Yksi jäähykin kirjattiin varsin erikoisesta rikkeestä. Pelaajamanageri Musti Mustonen torpattiin niskataklauksella kanveesiin ja puusilmädomari (anteeksi nimitys) vihelsi käsittämättömän teatraalisen sukeltamisjäähyn jota ei edes sääntökirjoissa tunneta. Ei ihme että yleensä niin rauhallinen G-vetäjä joutui laskemaan 3 kertaa kymmeneen ettei käytöskymppiä tipahtaisi. Vastustajatkin myönsivät että varsin vekkuli tuomio ja väärin perustein annettu.
Mutta kuten tässä rasistisessa maailmassa taas huomattiin niin ”mustia” edelleen sorretaan.

(todellista sugeltamisen mallia etelänmiesten tapaan voi katsella tästä)

Vaikka voitto tuli niin Jobin postiakin saatiin. Isoihin rooleihin valjastetut Masa Heininen ja Gaapo Lehtinen saivat selkäkrampit ja pelit loppui heti kättelyssä.  
-
Toinen peli ja vastassa iki-ihanat Weikot-45.
Weikkojen kanssahan treenataan kerran viikossa ja pelikuviot oli täysin toistensa tiedossa. Henkinen kantti siis ratkaisisi tämän kohtaamisen.
Ekalla puoliskolla ei oikein hyvältä näyttänyt ja 0-2 numeroissa oltiin tappiolla.
Mutta sitten löydettiin se kuuluisa G-spirit. Toinen kannustaa toista ja näyttää itse esimerkkiä.

Kolmannen pelipaikkasiirron myötä Kapa Lahtela äityi hurmokseen, tehden ekaksi
kavennuksen ja alustaen tasoituksen. Kun vielä Reiska Reinikan Duracel-veli Hartsa Luoma tekaisi reilu viisi minuuttia ennen loppua 3-2 johto-osuman niin voitto oli tarjolla ja sehän otettiin vaikka loppuun tuli kolme vastaan viisi jäähyn tappaminen, niin homma hoidettiin tyylikkäästi ja lopputulos voitokkaasti 3-2.
Gapa Lahtelaa palkintoraati muisti nyrkkeilyn SM-Kisojen Vippilipulla. Pääsee kuulemma sparraajaksi raskaansarjan ottelijoita vastaan.
-
Kolmannessa ottelussa oli vastassa aina niin arvaamaton Olli Hemmilän luotsaama King Kongs.
Ja arvaamattomastihan se matsi alkoikin kun Kinkkarit siirtyi jo alkuminuuteilla 1-0 johtoon.Kun vielä Pelaajamanageri Mustoselta napsahti nivunen ja pelättiin vaikuttaisiko loukkaantuminen pelikuvioihin merkittävästi. Mutta taas toisaalta Musti voisi keskittyä täysin pelkästään joukkueen pelikuvioiden laatimiseen ja joukkuepelurithan ovat jo monasti ilmoittaneetkin, että sun panos siellä vaihtoaitiossa on todella tärkeetä. "Pysy vaan siellä".

Ja näinhän siinä kävikin. Managerin taktisilla ja pelipaikkamuutoksilla räväytettiin 5-1 johtoon. Loppunumerot 6-3 tyydyttivät vaikka lopussa ehkä liian hyökkäysintoilun vuoksi naapuri pääsi tekaisemaan pari maalia.
Tehomiehinä hääri taas sen uuden lempipaikan löytänyt Gapa Lahtela 3:lla maalilla. Jygä Ryttärille merkattiin pari maalia ja Luoman Harsalle 1+2 tehot.
Gapa taas palkittiin mutta ei 0.5 l sinisen tölkistä löytynyt yhtään hörppyä joukkuekaverille vaikka hehän pojasta man off the matchin tekivät.
-
Viimenen matsi ja vastassa TOSI KOVA ja sarjan ehdoton ennakkosuosikki Jage Ropposen luotsaama Lataamo. Vastustajan ykköstykki Tipi Mäntynen jolla myös G-passi on lupasi ettei hän rankaise teitä ja vetää kaikki vedot hieman ohi tai hiukan yli. Ja hienostihan Mäntynen lupauksensa pitikin.

Silti tuli turpaan 0-2, mutta kyllä me parhaamme yritettiin, mutta kun vielä oivallisesti vastustajan Pelaaja-Manageri Jage Ropponen jättäytyi jo varsin alkuvaiheessa vilttiketjuun, niin joukkueemme taktinen paljolti Jagen varaan laskettu ”harhauttelussuunnitelma” meni heti puihin, niin konseptit meni siinä hiukan sekaisin.

Lopussa yritettiin vielä ilman loistavasti torjunutta maalivahtia Jameson ”sadan joukkueen” Smahlia kuudella miehellä uskomatonta nousua, mutta ”kivauniasteelle” se jäi.

Hyvän turnauksen pelasivat:

Heininen Masa
1 vajaa peli Gesgi-Geen selkä petti kuin Gallian Trubadurixin ääni kesken juhlien.

Lehtinen Gaapo
1 vajaa peli ja Gärkkärin selkä laukes myös. MAhtialan mies kuitenkin.

Ryttäri Jygä
4 peliä 2 + 0 ja ”susikädestä” ei yhtään jäähyä

Lahtela Gapa
4 peliä 4+1. Uusi pelipaikka ja verkot heti tötterölle

Laitinen Terppa
4 peliä. Yks kahden minuutin jäähy josta ei rangaistu. Saa synninpäästön.

Luoma Hartsa
4 peliä 2 +3 plus yks 2 min jäähy. Hirvee tempo. Vieläkö jäi voimia kotio mamman kaa. No seuran etu ekana. Hienoa toimintaa. MAhtialan mies tietenkin.

Mustonen Musti
2 peliä ja vähän päälle. Ei tehopisteitä mutta se yks puusilmän ”sukellusjäähy” vit…a jota ei Pelaajamanageri edes rippiskopissa ikinä myönnä. MAhtialan mies kuitenkin.

Mäkinen Masu
4 peliä 1+1.  Ex maalilivahti tekee loistavaa tulokaskautta kenttäpelaajana. Herääkin kysymys mitä olisi seuran menestys aikoinaan ollut jos Masu olisi hypännyt kentälle ja Jami olisi pelkästään ollut maalissa?

Mäkkäri Mäkipää
4 peliä 1+2 Olkapäät sökönä mutta silti seuran eteen taisteltiin givuista huolimatta. MAhtialan mies tietenkin.

Reinikka Reiska
4 peliä Hirveetä duunia koko ajan. Miten voi samat patterit kestää täydessä latingissa vuodesta toiseen. Duracel on näköjään hyvä merkki.

Salmela Jusa
4 peliä 1+0. ”Renkomäen Martta/Martti” löysi jälleen oivat reseptit oivalle pelisuoritukselle.

Smahl Jameson
4 peliä meillä ja naapurijoukkueissa ainakin yhtä monta. Meillä nähtiin kyllä upeimmat ”perhostorjunnat”.

Väisänen Väiski
4 peliä 1+3. Vaihtoi ”rälläkkäpäivän” salibandyyn ja ilmoitti rouvalle että se on nyt sun vuoro välillä. Hyvä valinta.

Loppubanketissa yhden oluen kanssa fiilisteltiin itsellemme hyvästä osaturnauksesta.
 
Paappasarja jatgui...
Ei ihan tusinaa täyteen.
12.2.12 Atik-FossilGee 0-11 (0-7)


Jatgettiin siitä mihin viiggo sitten jäätiin.

Alkuun meinasi tulla vain höntsäpeli, mutta sitten Atikin porukka sai
neljännen pelurin niin päästiin aloittamaan aikuisten oikeesti. Molariosastollakin tehtiin luovia ratkaisuja. Igori meille ja Gilkki Atikille. Oli Jamesonkin paikalla, mutta
"viikonlopun20.peli" -päätti huilata. Molarit tekivät vielä puoliajalla vaihdon päikseen niin molemmille tuli nollapeli -ainakin puolet matsista.
Gilkillä oli ehkä ginkkisimmät paigat, mutta eipä mennyt ei.
Atikkikin sai vielä extravahvikkeen kun puoliajalla Kilpuri kiipesi lootaan viidenneksi mieheksi.

Meidän gatsomosta päin ottelun tagtiigga oli selvä: "Taggi augi ja pisteitä geräämään".

Niitä tulikin tasaiseen tahtiin. Tipi passasi peräti neljästi ja golmesti
maalasivat Gaapo ja Jusa. Alla olevasta pelaajalistasta löydät targemmat
lugemat .

Mutta ottelun ehkä sygähdyttävin "Taivas varjele! -migä se oli" maali nähtiin Nuoren Graafinkon tegemässä  toisessa osumassa… Poika gaapasi vastustajan harhapallon geskialueella… pyörähti 180 astetta kuin Hieno Algreen Putouksessa rollarillaan ..pari napakkaan vauhtipotgua…gatse gohti maalia…tähtäinristiggoon ilmestyi pallon mentävä reigä Iigorin gorvan juuressa… liigguvat taa…vihainen rannari….ja sitten onnittelujen vastaanotto.
Viitisen minutia giersi hallin hornangattilassa "ohhoh…" huogailu.

Ottelun jälgeen loppukaronkassa Atikki ojensi pallon vielä muistoksi. Kivahan se on tagan päällä, mutta gotovägi veti takaisin maan pinnalle ihmetellen: "mitä siinä nyt niin ihmeellistä oli?"    Tarina ei gerro….

Tässä se on! Atikki lahjoitti  ottelupallon
liitettäväksi palgintovitriinin osioon: "Taivas varjele!"

 

Moottoria rassaamassa

Igor (1. puoliaika) mv
Gilkki (2. puolisko)mv

Tipi 0+4
Gaapo 3+1
Masu 2+1
Masa1+0
Jusa 3+1
Jamppa 1+0
Walton
Loordi 0+1
Hörggö 1+1
Reisga 0+1

James fanittamassa

"Annetaan silloin, gun on antamisen aiga!" (Vanha sananlasgu jostain tilanteesta): 

Back on the map again!
FossilGee-Weikot 2-1 (1-0)
50v paappasarjaa Ruuneperin vaalipäivänä 5.2.2012


Olipas melgoinen juhlapäivä… tuplaliputukset (Ruuneperille ja vaaleille, siis pressavaaleille, ei blondeille). Gaigen gruununa geemiehet pitivät itsensä gartalla gaatamalla pahimman gilpagumppaninsa WanhatWeikot.
Siinä sivussa Suomelle valittiin vielä uusi presidentti.

Asetelma oli ollut selvä jo monta viiggoa… eka peli weemiehiä vastaan häivittiin harmittavasti viimehetkgen maalilla. Nyt ei olisi varaa tappioon, tai gultaiset mitalit todennäköisesti gargaisivat.

Poruggata oli gaksi gentällistä: Genttä Niinistö ja genttä Haavisto.
Pojat olivatkin pitäneet ittensä miähinä edellisenä päivänä, koska jalka- ja pallo liikkui sutjaggaasti. Halki matsin pallohallinta meille galluplugemin 63-37%.
Kyllä weemiehilläkin paikkansa oli, mutta "16-peliäviikonsisällä" Jameson hoiti tonttinsa hienosti, kuten myös toisen pään Kilkki.
Mutta maalit ratkaisivat ja ne olivat meille tiukan taistelun jälkeen 2-1.

10 minuutin gohdilla saimme vaparin keskialueen laidalta. Tipi asettui
pallon taakse. Samaan aikaan syrjäseuduilla: Masu hiippasi toiselta laidalta
piggu hiljaa gohden maalin nurkkaa… weemiehet eivät nähneet eivätgä guulleet mitään…mutta Tipi näki … nuolennopea vapari suoraan exmolarin lapaan…ja eikun ykkösellä uran ega maali sisään!

Peli jatkui tasaisena, mutta kuitenkin selgeästi geemergeissä.  Puoliajalla tutut
turinat, joita ei nyt tässä jagsa enää toistella..

Toisella jaksolla tahtipuigon heiluttelu jatkui …. taas vapari, jonka TIpi tällä gertaa tälläsi suoraan sisään. 2-0.
Mutta peli ei ole vielä selvä…weikkoset gavensivat 2-1 ja vielä kun Reisga sai täysin gäsittämättömän jäähyn
oltiin govilla, mutta gestettiin hienosti.
Gogo porukka taisteli uhrautuvasti ja pelätyt Kinnusen Ilkan vedotkin saatin blokattua hienosti.

Sarja jatguu ja vielä on gantoja gasgessa. Weikkojakin vastaan vielä yksi...ehkä se ratgaiseva….

Presidentin tegijät tänään

James mv
Tipi 1+1
Reisga 2min
IsoGee
Terho
Veli Hörggö
Gaapo
Masa
Masu 1+0
Loordi
Gotilainen

Annettaan poiggeuksellisesti viisi ruuneperilaista

ja Presidenttikaffeet päälle!
 Mestaruus edelleen tavoitteena.
Sol Areena 08.01.12 Gurlinki Goodies-Triplapoisto 3-14

Tavoitteista ei edelleenkään tingitä vaikka turpiin tulee. Nyt vaan siirretään ”unelmaa” sarjatasoa alemmaksi. Ylempi loppusarja näyttää jäävän haaveeksi, mutta alempi loppusarjakin on olemassa ja sitäkään ei olla koskaan voitettu. Siellähän jaetaan 2 div mestaruus ja  pelinjälkeisessä curling-historian 34:ssä kriisipalaverissa päätettiin yksimielisesti, että kun me ei olla pelillisesti voitettu vielä viiteen vuoteen mitään, niin siihen nyt tähdätään täpöllä.

Triplapoistoa vastaan mentiin tuttua viime aikaista kaavaa. Kolmen ekan pään jälkeen jo tappiotilanne 0-9. Monen teki jo mieli lähteä Geilahallille Kriisipalaveriin (oluselle), Kriisipalaveriin (oluselle), Kriisipalaveriin (oluselle)… mutta kunniallisesti päätettiin ottaa köniin sitten kunnolla.
Saatiinhan mekin pari päätä, mutta plus/miinus tilasto jäi silti kaikille reippaasti miikan puolelle.

Ehkäpä pelin mainittavin G-kohokohta saatiin kun ekan pään kippari Härr Kallioinen lähti heittämään ilman ”kadonnutta” liukupohjaa joka myöhemmin löytyikin sitten polvesta.  Ja kun vielä Punnilta nitkahti selkä harjatessa, niin kyllähän poika voidaan palkita G-joukkueen sykähdyttävimmistä hetkistä.

Matsin jälkeen siis mentiin kuitenkin lähes koko joukkueena Geilahallille, paitsi Walttoni jonka oli pakko lähteä Wolkkarilla himaan kun siitä oli startti rikki ja auto oli jo reilut kaksi tuntia hyrissyt parkkipaikalla tyhjäkäyntiä. No diesseli vie vähän ainetta. No problem! Joukkuehenkisesti oltiin kuitenkin hienosti matsissa paikalla vaikka ”startti” oli vähän vaikea.

Gurlinki-joukkueen uusia tavoitteita järjestelivät:

Päve, Musti, Punni, Jygä, Terppa ja Waltsu

Ganal plussalta peliä seurasivat joukkueen muut jäsenet. Goiran Guisgaaja Seikku, Nastolan Paavo Väyrynen Jammu Smahl ja Pam Pam Paulin Taikakaulimen perässä Turkuun garannut Gipa.

 

Hanureita?...kyllä. Montako?  Päätelkää itse...
 
Gurlinkitontuilla kriisin hetkelläkin jouluiloa.
Sol Areena 11.12.11 GG - PHKS 2-11

Kyllä oli G-pelureilla joulumieltä sunnuntain Gurlinkimatsissa. Ei riittänyt, että kaikille sarjan porukoille tarjottiin G-pitopalvelun toimesta glögit G-pipareineen, namusineen, kynttilällisine joulutunnelmineen, vaan annettiinpa vielä vastustajallemme Päksin ”valelääkäreille” kunnon joululahjapisteet. Vaikka tappioharmitus oli suuri joukkueemme sisällä niin silti pystyimme (väkinäisesti) vetämään suuta korviin ja toivottelemaan (sormet rukkasen sisällä ristissä) Hyvät Joulun toivotukset kaikille. (Toivottavasti eivät saa yhtään lahjaa, tai jos saavatkin niin mahdollisimman epäkivoja. Toim. Huom!)

Itse pelistä ei ole kyllä mitään positiivista kerrottavaa. Joten ei siis kerrota. Mutta julkaistaan silti muutamia luottamuksellisia ja salaisia kommentteja matsin jälkeen heti pidetystä kriisipalaverista.

Pääaiheena pohdittiin miksi meille taas kävi näin. Eli takkiin tuli.
Paikalla oli viisi pelaajaa.

EU:n tietosuojatirektiivin syystä on lausuntojen antajien- ja paikannimet muutettu, ettei pian ”rosis” kutsu kunnianloukkauksesta.

Jäsen Gygä kysyi: - Voisiko tämän päivän heikko ote johtua että jää oli aika huono?
Muut - Joo, joo, joo… kyllä jää oli aika huono. Ihan perseestä.<


Jäsen Gusti totesi: - Mailatkin, eiku harjatkin oli aika likaset eikä saanut oikein kivelle liukua.
Muut: - Joo, joo, joo.. ei tullut oikein liukua, ei. Kuin ois teräsharjalla hangannu.

Jäsen Gerppa heitti pahan: - Voisiko se johtua kun osa porukasta oli poissa?
Muut tirskahdellen. – No ei se nyt ainakaan siitä johtunut. Päinvastoin.

Jäsen Games pisti vielä paremmaksi: - Kun viime vuoden joukkueesta puuttuu Masu ja Teitsi. Olisiko sillä merkitystä?
Muut kättä polviin lyöden ja lattialla naurun tikahduksissa kierien: - onko Gastolan poika Gännissä, vaiko liekö liian monta vuotta Guponoorilla vienyt arvostelukyvyn.

Mutta saatiinhan vastaus vaisuuteen.
Jäsen Gävehen sen sitten kekkasi – Jäsen Gipahan muutti just Turkkuseen. Onko meillä ikävä ”pyllähtelijää”?
Muut yhteen ääneen: - Giiiiipaaaaa!!! Tuuuu takaaasiii!!!

Vekkuleissa tonttulakeissa häärivät jäällä.
(nimet edelleen muutettu sen EU-pykälän johdosta)
Gäve, Gerppa, Gusti, Games ja Gygä.

Annetaanpa tällä kertaa arvostelut pelkästään pelistä ja siitä näin Joulun kunniaksi täyret ja komiat
ja :set päälle

  

Patusarjan 1. el Glassigo
Real-Weikoille

50v sarjaa 11.12.11
Fossiiligee-Wanhat Weikot 3-4 (1-0)


1. gohtaaminen kolmesta sujui tasaisissa mergeissä.
Ekan jagson voitti Lahen Parseloona, mutta tokalla jaksolla
epäisekkyys nousi tärkeimmäksi ja annettiin Realin pojille hyvä joulumieli: vain 24 sekkaa oli Pipari-Penan vartioimalla tulostaululla aikaa, kun vihdoinkin realintontut saivat voittomaalinsa hienosti pelanneen "alaikäisen" vuogramolari Iigorin taakse...


Salibändääjät jatgoivat siis siitä mihin gurlaajat aamupäivällä jäivät:
- nolla pojoa meille, rutgasti hyviä geepipareita gaikille ja täydet pinnat
vastustajalle.

Miehiä oli penkillä melgein kaksi kentällistä. Myös yksi punahiippalakkikin oli egsynyt paigalle ja pelasi Isogeen nimellä (ei gerrota Jagelle).

Eka jakso saatiin glaarattua hienosti torjuneen Iigorin, hyvän tuurin
ja yhden tehdyn maalin ansiosta.  Reisga istui ensin pariminsasen , mutta guittasi vitkaan:  Kaapo tarjoili ja vahvan ottelun pelannut
Duracel-Reisga 1-0.

Puoiiajalla sovittiin ne vanhat jorinat , kelattiin lahjalistat läpi ja luvattiin olla gilttejä. Duracel avautui ja gertoi gorvatunturille lähettämänsä girjeen gogo sisällön:  "Tonttutyttöin (tai äärimmäisessä tapauksessa joulumuorin) tarjoilemaa aitoa piparia ja uudet patterit).

Gilttejä giltsejä oltiikin..Reali tasoitti hetimmiten 1-1, sitten 1-2 ja het´perään 1-3.

Mutta eihän me noin gilttejä sentään olla tuumattiin… ei muuta kuin tuhmiin töihin … Loordin ganssa gäressä  targeettina pelannut  Masu antoi vapauttavan syötön VG-tonttu tomeralle  joka  avasi Kilkin kalenterista luukun: 2-3.
Exmogge oll tarkkana hyöggäyspäässä muutenkin…  golme reflegsi maskitorjuntaa!  Gaaponkin ylänurkkavedon poika otti ilmeisesti vanhasta muistista mailanvarrella)


Gartalla ollaan…

Sitten olikin taas Duracelin paikka: lahjanaruja yritti repiä auki useampikin peluri,  mutta Reisgalla oli terävimmät sagset…Pagetista löytyi pallo jonka osoite oli taas Kilkin takana. 3-3 !!!

Loppujännät mentiin tasatahtia ja niinhän siinä pikkutuhmat  kävi… viimesekunneilla jaettiin viimeinen paketti kontista jonka kortissa luki: FossilGee-Weikot 3-4.

Loppuhuudoisi ei heiheijattu vaan toivotettin ensi HYVÄÄ JOULUA, johon
voittajat vastasivat KIITOS SAMOIN, johon vielä lisättiin meidän toimesta: paskaa joulua... ja jaettiin G-piparit pois.

Joulumieltä jagamassa:

Igor maalissa
Masa H
Kaapo 0+1
Bode Gotilainen
VG 1+0
Isogee-tonttu
Masugee 0+1
Reisga 2+0 , 2min
Jusa
Loordi
Dee

Sihteerikkönä Pipari-Pena
Tuomaroimassa ekaa kertaa Kilpuri (hyvin vislaskin meille!)
ja jo useamman kerran kokemuksella Haroldi.

Annettaan hjuva joulumieligeräykseen gontin gaikki geet:PatuGB:n avaus…
Täydet pojotsut heti alkuun!
Su 27.11.11  50v sarjaa
Fossil Goodies - Artsin Vispaajat  5-3


Porukkaa oli kuin Gärkkäisen kassallla… yli kaksi gentällistä!
Innokkain oli pitkämatkalaisin Rokki, joka ei uskaltanut luottaa VR:n aikatauluihin vaan tuli verryyyttelemään  jo tuntia ennen matsia…
Pikkuhiljaa muitakin kerääntyi syysmyräkän kourista valoisaan ja lämpimään
Energiahalliin.

Päästiin huutamaan isolla ringillä "GOODIESISKEE!""
Meillä maalissa "kuuspeliätänäviikonloppunajagurlingitpäälle" Smahl, vastapuolella melkein yhtämonta Kilkki.

Pallo ja hallinta oli geemiehistöllä alusta alkaen paria loppuvaiheen löysäilyä lukuunottamatta.  Vispareiden ekan koukkasi Jamseon lapikkaansa kippurakärjellä reilun metrin päässä maalista. Muuten hoiti poika tonttinsa hyvin samoin kuin toisen pään Kilkki, jolla töitä oli kyllä ihan tarpeeksi yhteen iltapuhteeseen.

Viimesekuntien tappeluspektaakkelia ei tässä herrasmiesten lajissa nähty ja sumerrin soidessa oli taululla voittonrot 5-3.

Himppu nihkeetä…
No, olihan kauden eka matsi. Liekeissä oli erityisesti vt kippari
Gärkkäri-Gaapo: Muutama muikkuverkkoihin vetästy avopaikka, mutta kokonaisuudessaan pojalle 2 + 2. Jusa Kanuuna-Keenin sisäpelitöppösineen sipsutti 1+1. Myös Tipi ja Walton "uusiGlof" Walden pääsivät maalien makuun.

Tilastoihin kirjasi itsensä myös ensimmäistä matsia kenttämiehenä E-hallissa
pelannut exmogge Masu. 2-minuuttia kiiinnipitämisestä! Ehkä  maalivahdin vanhasta muistilokerosta kaivettu refleksi? Tosin… vahvistamattomien huhujen mukaan se oli vispaaja (tunnusti itse) joka piti kiinni, mutta viattomaanhan se nakki kuitenkin iski…

"Mä tiedän miltä susta tuntuu" lohdutti monen istunnon veteraani ja urheilijapoika Rene ystäväänsä.
Eikä siinä vielä kaikki...sihteeri Pipari-Pena voitti vedonlyönnissä purkillisen joulupipareita. Masu ei tehnytkään jäähyltä rynnätessään läpiajoa ja maalia... Ihan.

Penan ja apupojan papereista löytyivät tällaiset merkinnät:

James "6peliä" Smahl mv

Pakkiparit:

Reisga "Duracelit ladattu" Reinigga
Aina ajoissa, vaikka Alfalla VG
Gahden passin, muttei yhdenkään syötön Tipi1+0
Jäähykuningas Masu 2 min

Hyökkäysvitjoissa:

Masa"puhallus" Heininen
Gaapo "tuhlari" Lehtinen2+2
Jusa os. Kanuuna-Keen 1+1
Roggi "veturimiehet heiluttaa" Rekola
Uusi Glof Walton 1+0
Rene "ei yhtään jäähyä" Pellikka
Loordi "Target" Sillanpää

Annettaan tähän  sarjan alkuun paggopullavoitosta
Turpiin ja turpiin
Sol Areena 20.11.2011 GG-Aarnikotkat 6-7
ja GG-SLC 6-12

Eipä mennyt Göölingin tuplakierros ihan putkeen joukkueeltamme sunnuntain 4 tunnin kisasessiossa. Vastassa oli kyllä kovat viime kauden hopeajoukkue Aarnikotkat ja pronssijoukkue SLC. Ennakkoluulottomasti lähdettiin kuitenkin haastamaan etukäteissuosikkeja.

Aarnikotkien vetäjä Tunneli Topi Toivonen aloitti jo psyykkaamisen ennen matsia pukarissa ”elvistelemällä” Tv bowls-matsin lopputuloksella ja kaiken lisäksi hän kävi kiinni G-vetäjä Iso Givi Mustoseen ”puolilindeenillä”, väittäen sitä itse halaukseksi. Adrenaliinit oli siis saatu kuhisemaan.

Peli oli jännittävän tasainen ja johtopaikka vaihtui puolin ja toisin. Kolmen pään jälkeen G-joukkue johti 4-1, mutta seuraavassa romahdus ja Kotkille peräti neljä bojoa. Ratkaisu venyi viimeiseen päähän ja viimeiseen kiveen. Jygä Ryttärillä oli elämänsä paikka nousta Good Newssin pääotsikkoon ja voisiko sanoa jopa historian kirjoihin kylmähermoisimpien Goodies miesten joukkoon. Ei aivan pojan kantti kestänyt ja 10 cm jäi rakoa parrasvaloihin.
6-7 takkiin ja kämmeneen räkäsykättelyt vastustajalle.

Toinen peli olikin sitten heti perään SLCeetä vastaan.

Joukkueemme latasi itseään Päven keittämällä sumpilla, ja Ison Geen voikkoleivillä (Pepperoni päällysteistä jälkkäriä ja Nastolan Luomutilalla kasvatettua broilerin leikkelettä jälkkärin päällä oli noutopöydässä tarjolla .  Ehkäpä mainitsemisen arvoista on Pitogogin havainto että Nastolan Satukaaren ”suursyömäri” haukkasi neljä leipää, ja muille jäi sitten yhdet puolikkaat).<


<

Johtaja Gallioiselle puettiin gesän glofmestaruustaggi gurlingimatsissa
Lyöntipeli Glof suurmestari 2011:
1.   Punni Punk Kallioinen    94 lyöntiä
<


Myös pienellä seremonialla kerättiin lisää tsemppihenkeä.
Syksyn Glofkisassa hienosti Grätsin (tai jotain sinnepäin) voittanut Jukka ”Punk” Kallioinen sai vihdoin ylleen toisen jaossa olleen Mestarien takin. Ja erityisen juhlavaksi tilaisuuden teki kun Pistebogeyn (tai jotain sinnepäin) ja joukkuekisan voittaja Iso Glofpallo Mustonen jakoi palkinnot.
Purpo olikin niin otettu huomionosoituksesta että lähti saman tien kotiin (pikkutakki päällä) näyttämään vaimolle, lapsille, sukulaisille, työkavereille ym. mitä on Jukka-poika saavuttanut.
Toinen peli jäi siis pelaamatta, mutta Punnia tuli paikkaamaan varsin taitavasti puolentoista vuoden paussin jälkeen Seikku Mustonen. Eli paikalla oli siis taas lähes ”täydelliset naiset”. Ainoastaan legendaarisesta Leenu, Liinu ja Tiinu ryhmästä puuttui Gipa, joka jossain Aurajoen rannalla etsii uudelta asuinpaikkakunnaltaan curlinkijäätä.

Nythän piti toinen peli olla helpompi kun tuntumaa oli jo yhden pelin verran ja vastustajat vasta ravistelivat itseään hereille.
Eka pää napattiin kivasti mutta iskikö sitten väsy kun kolme seuraavaa päätä meni nolla yhdeksän vastustajalle.
Nopea aikalisä ja uudeksi taktiikaksi ehdoteltiin tai oikeastaan vaadittiin koko joukkueen toimesta, että heitä nyt jumalauta Mustonen noi fucking ”pilkkirukkaset” helvettiin. Menee meiltä muiltakin fiilis kun yksi ”nolaaja” on mukana. Ei kuulemma edes johtaja Laitisenkaan joka paikan  Goodies-huudot hävetä niin paljon. (Kyseisistä monitoimirukkasista olisi paljonkin positiivista kerrottavaa, mutta ehkä se ei nyt sovi tähän raporttiin. Mustin Huom!)
Rukkaset lensi laidan yli ja heti seuraava pää 4-0 meille ja vielä seuraavakin 1-0. Oltiin vielä pelissä mukana. Päivän jo 14 ja 15 pää kuitenkin näyttivät, että ehkä kuntopohja ei ole vielä riittävä, joten lopussa jouduimme vielä taipumaan ja 6-12 tappio merkittiin kirjoihin.
Tosin puolustukseksi voi sanoa että osa porukasta oli edellisenä päivänä Sysmän salibandyturnauksessa ja osa vielä Kivistönmäen Erikassa. Eli ei siis ihme että paikat oli vähän kankeena.

Tunnelin päässä näkyy kuitenkin valoa ja Mestaruus on edelleen ainoa tavoite millä eteenpäin mennään.

Giviä liuttamassa oli:

Päve ”Gaffee” Lehtinen
Seikku ”puolivoltti” Mustonen (volttikisan johdossa)
Musti ”monitoimi rukkanen” Mustonen
Jami ” Satukaaren suursyömäri” Smahl
Jygä ” 3:n ottelun Geilapelikiellossa) Ryttäri
Punni ”Gloffi Räts-mestari (tai jotain sinnepäin)” Gallioinen
Tero ”Erika” Laitinen

G-nettiselostusta kuunteli suorana Gipa Mattiniemi Turkuses ja Waltsu ”Erika” Walden Jalkarannassa

Annetaanpa arvosanaksi

ja 2 rukkasta


40v aluesarja La 19.11.11 Sysmä
Sysmän syksyinen "harjoitus" turnaus
"Ei voittoa -giitos gannatuksesta"

Hirviästi vägeä ei matgaan lähtenyt, mutta parhailla mentiin…
Mukana oli myös pari puoliguntoista mutta hyvin selvisivät  kokonaisuudesta.

Gogoontumispaikalla, Muggulan Gulffi-Kesoil-Unionilla uusjaettiin autopaikkoja.
Terppa siirettiin tyylikkäästi Foortista Mersuun. Näin saatiin M-autoon laulumiehet, F-ykköseen tietomiehet.

Tietopirssissä saavuttettiinkin päivän ainoat voitot.
Iltsarin tietokisalämppärin, 1x2-arvausgisan vei guski Isogee
jo ennen Gägisalmen siltaa. Siiten oli vuorossa guninguusluogga:
10 puhdasta urheilukysyssäriä ilman vaihtoehtoja.
Niinhän siinä gävi, että Sysmän girgontornin siintäessä horisontissa oli
Mestariksi gruunattu Masu 4,5 p. Walton,  Reisga ja arvausgisan vienyt guski
jäivät selgeästi taagse. Pulinaa ja pölinäähän siitä seurasi ja erikoisia exeltulkintoja yhteenlasketuista pisteistä yms pxxxkan jauhantaa. Totuus ei kuitenkaan muuksi muutunut.

Sitten olitiinkin jo Olavin toiminitakeskuksen alkuhuutoringissä.

"Seuran palgintogaapista puuttuu vielä 40 aluemestaruus" .
Goodies iskee huudot päälle ja tositoimiin runsaslukuista Weikkoa vastaan.
Alku oli gangeaa… ja weemiehet menivät johtoon pomppumaalilla.
Hyvin pyritiin juoneen mukaan, mutta maalilla häviittiin 2-3.
Pistemiehinä Jusa 1+2, VG 0+1 ja Walton 2+0.
Parhaan pelurin palginnon Trekki t-paidan poggasi VG.

Sitten taugoa 1,5 h. ja vastassa Putgarit…

Alkuringissä sama mantra: "Seuran palgintogaapista puuttuu vielä 40 aluemestaruus" … No joo. Putkipoikia vastaan on yleensä saatu gylmää gyytiä, mutta nyt oltiin hereillä alusta alkaen. Mallikas suoritus ja päivän ainoa piste lukemin 1-1. Maalin teki hurjassa vireessä ryynännyt Tapanilan Terä, Walton.
Syötön antoi  rookie roolissa kentällä ensiaskeleitaan tapaillut exmogge Masu.
Nygymogge James taas oli pyttygerhon suosikki ja  ansaitusti gumarsi Gurgotölkillisen, Reisga taasen istahti kaksminuuttisen.

Sittten taugoa 1,5 h. ja vastassa Bläkkärit…

Pelit ylipäänsä olivat tasaisia ja exel gertoi että 2:n maalin voitolla päästää mitalipeleihin. Alkurinkiporkkana oli jo arvattavissa: "Seuran palgintogaapista puuttuu vielä 40 aluemestaruus". Niin puuttuu edelleen.  Löysäilyn jälgeen taggiin tuli 5-1. Jygä teki hatun. (Kahden maalin jälkeen J erotettiin geilaporugasta, kolmannen jälgeen glofringistä). Reisgan tarjoilusta maalimme pyssytti, gugas muu kuin goirapoliisi jaliksesta: Walton, joga myös poggasi Gurgotölgin ja uuden tuulitagin oransseihin tereisiin sointuvan pipan.

Pigasuihkun jälkeen täyttä höögää kohti Lahtigaupungia ja renkaiden vaihtoa.
Sen verran saatiin Foorttin gesgipagogerrointa jarrutettua että janoisimmat pääsivät hyppäämään Erikan kohdilla gyydistä. Mondeo jatkoi renkaat soikeena varikolle.

Erikan taugopaikka ei ollut huggaan heitettyä aigaa.
Saatiin jouggoon uusi/vanha fani! Katsoppa lisää gagenlaista sivulta…


Matsit
12.30 Weikot-SenilGee 3-2
14.30 SenilGee-Putkarit 1-1
16.30 BlackDevils-SenilGee 5-1

18.00 pronssi jake voitti bläkkärit
18.30 finaali bändärit voitti weikot

Kokonaistilasto 40v turneesta:
James mv
Kaapo
VG 0+1
Musti
Masu 0+1
Mäggäri
Reisga 0+1, 2min
Jusa 1+2
Walton 4+0

Annetaan tietogilpailusta, tasurimatsin yhdestä pisteestä .

Onkohan koskaan pasgamaasysmästä tultu gotiin ilman voittoa
ja Uotissa poiggeamista? Tässäpä uusi urheilutietokysymys...

 Syksyn Mölggymestaruuskisat 2011
Teurastamo 22.10.2011

”Hieman” myöhässä saadaan julkaistua Goodiessien Mölggymestaruuskisojen viralliset tulokset.

Protestit (joita tuli yllättävän paljon) on käsitelty ja sama yllätysvoittaja säilyi silti kärjessä kuin itse kisoissakin. Yllätysvoittaja sikäli että kaveri ilmoitti ettei ollut montaa kisaa aikaisemmin heittänyt ja nyt vielä ensimmäistä kertaa alkoholinvaikutuksen alaisena. Liekö ylläritulokseen vaikuttanut myös, että alustana toimi erittäin haastava kaakelialusta joka oli kaikille pelaajille uusi.
Mutta kaikki kunnia ja onnittelut Tipi ”pöllöllä kävi pöllöntuuri ”Mäntyselle joka liittyi heti ensimmäisellä kerralla Goodiessien harvaan mölkkymestareiden joukkoon.

Suurmestareitahan eli tuplavoittajiahan on seurassa vain yksi.
Yksinoikeudella ja ansaitusti Musti ”hssss” Mustonen voi ylpeillä kyseisellä tittelillä.


(hetkinenhetkinenhetkinen... eräiden tilastojen mukaan
Masu Mägisellä on myös kaksi + vielä
suvussa yksingertainen mestari Vängä.
(isogeen tilastot tuntuvat olevan
valeargistonhoitajan tegemät.. (toim. huom)Mustilla oli katkaisupaikka jo kierroksella 14, mutta ratkaiseva heitto niukasti epäonnistui ja pisteet puolittui. Eipä ihme että kyseisestä heitosta tehtiin peräti 5 protestia. Kaikki Mustosen toimesta ja kaikki kanssakilpailijoiden epäurheilijamaisesta käytöksestä heiton aikana.

Gisojen jälkeen kokoontunut kilpailuraati hylkäsi valitukset, mutta siinäkin lautakunnan yksi jäsen (Mustonen) jäävättiin ulos jo ennen äänestystä, joten lopputuloshan oli jo arvattavissa saman tien.

Tällä hetkellä on vetämässä Mustin laatima 8 protestin vastalause Gilpailulautakunnan toimista. Näillä ei haeta enää tulosten muuttamista, vaan henkistä oikeutta. Miksi ”mustia” edelleenkin vielä sorretaan.
K-liigan Mölkkyjaosto tutkii asiaa.

G-toimitus sai salaisista tietolähteistä urkittua muiden lautakunnan jäsenten nimet.
Tipi Merisalo, Kaapo Yli-Soininmäki, Kapa Sukari, Teitsi Kakkonen, Masu Kanerva ja Masa Berlusconi)

Tässä tärkeimmät viralliset tilastot Gisoista. (Näistä ei voi enää valittaa)

-    7 heittäjää
-    voittoheitto kierroksella 20
-    113 heittoa joista
-    66 hutia
-    eniten osumia Musti Mustonen 10
-    vähiten osumia Gaapo Lehtinen 4
-    eniten huteja Gaapo Lehtinen ja Tipi Mäntynen 11
-    vähiten huteja Masu Mäkinen ja Musti Mustonen 8
-    eniten huileja Masa Heininen 5
-    vähiten huileja Musti Mustonen 1
-   AINOA "YLI50" HEITTÄNYT JA 25:EEN PUDOTETTU: MUSTI MUSTONEN
    (tämägään ei ollut girjautunut valetilastonpitäjän papruihin...)

Lopputulokset

1. Tipi Mäntynen         50 pist
2. Masu Mäkinen        45 pist (sijoituksen ratkaisi osutut heitot. 8)
3. Gapa Lahtela        45 pist (sijoituksen ratkaisi osutut heitot. 7)
4. Musti Mustonen        44 pist
5. Teitsi ”Gattopalkki” Teivainen    42 pist
6. Masa Heininen        21 pist
7. Gaapo Lehtinen        14 pist

Kiitos kaikille värikkäästä ja yllätyksellisestä kilpailusta.

Kuvia nähtävillä
<<<Guvia sivulla

©2019 Go Goodies Go! FC Goodies Lahti - suntuubi.com