Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GESÄRAPORTIT 2010
Arvosteluperusteet perinteiset:
Paras toiminta ansaitsee 5
  :tä,  toisessa päässä jaetaan 5 .


No niinhän siinä gävi...
ZERO JÄI NOLLILLE JA PRONSSIA TULI!

Paappasarjan pronssipeli la 4.9.10 Goodies-Zero 4-0

Runkosarjan matsissa kylmää kyytiä geemiehille antanut Zerojengi oli sulaa vahaa tällä gertaa geegäsittelyssä.

Ottelun parhaan pelaajan pytyn äiteeteharilta poggasi ansaitusti molarimme Luukku-Lahtela.


Kogo jengi pelasi hienosti ja maalarimestareina toimivat Mäggäri 2, Jusa, sekä gomean neljännen maalin tuikannut Loordi.
(Loordi saikin ansaitsemansa maininnan myös Liigan sivuilla).

  Tällä ilmeellä oli Markun maalitili vielä zero..


Liekkö sitten stereo vuvuzeelojen saundi
siivittänyt joukkueen komeaan voittoon?

Muutamalla vanhemman polven futarilla alkoikin lämpö nousta konsertissa,
kun eivät kuulleet ohjeistushuutoja lainkaan kovan torvimusiikin takia. Onneksi!
Soitto soi erään fanin mukaan pikkuveskun toiselle puolelle asti.

Get the Flash Player to see this player. <<< Kuuntele tästä malliksi...Perinteen mukaan VIP-teltan suojissa oli kuumaa ja kylmää juomaa pelureille ja ennenkaikkea faniporukalle, jota olikin ilahduttavan runsaasti paikalla.
Teltan purku oli yhtä onnetonta kuin viime vuonna.. tosin nyt päästiin alle tunnissa.Botswanan Arska ei ihan ehtinyt peliin, mutta sai mitskun jälkikäteen.

Kentällä ahkeroivat

Luukku-Lahtela, Zero-maalia
Duracel Reiska
0+1
Tipi 0+1
Teppo
IsoDee
0+1
Walton
Jygä 0+1
IsoGee (5 min)
Mäggäri 2 maalia
Loordi 1 maali
Jusa 1 maali
Vängä

Saikkulistalla:
joht Laitinen
MikkosHara
Teitsi

Lisäksi pronssijoukkueessa ovat pelanneet gauden aigana:
Guide
Jylpy

Hartsa

Arska

Faniosastolla olivat:
MasaGee, MasuGee & Merja, Aaaada, Papu, Lehtiset Gaapo, Päve ja Jere, Taulon Timppa,

Äitee Teivainen, Ninni Teivainen.....oliko vielä muitakin?

Komeasta voitosta komiasti


ps. Liigan "Jalkapallo" sivulla oli lisäksi vielä kommentoitu:


Pappaliiga:
Pronssipeli: FC Goodies - Zero 4-0

FC Goodies avainpelaaja: Kari "Zamora" Lahtela
Zero avainpelaaja: Marko Jukkola
Kunniamaininta: FC Goodies jälleen kerran oma vippiteltta !
Hieman kyseenalainen kunniamaininta: FC Goodies päivän ainoat vuvuzelat...
Ottelun erikoisuus: Markku Sillanpää teki maalin !
G-miehet jo pronssipelin tunnelmissa
Walton Venue 30.08.2010 FC Goodies-Kinkkarit 6-3

Pakkopullaa oli kun joukkueemme kohtasi sarjajumbon Kinkkarit alkusarjan viimeisessä ottelussa. Olihan jo aikaisemmin käynyt selväksi että pronssimatsissa ollaan Zeroa vastaan tämän pelin lopputuloksesta riippumatta. Sen näköistä oli pelaaminenkin. Eli varsin velttoa, vaikka valmennusjohto painottikin ennen matsia pelin tärkeyttä pelaajatarkkailun osalta. Pirteimmille luvattiin merkkittävän isoa roolia mitalimatsiin, mutta Kaikki Pelaa aatteella taidetaan joutua menemään kuitenkin.

Ehkäpä suurin mielenkiinto pelissä kohdistuikin Walton Venuen nimikkopelaajaan Waltsu Waldeniin, joka suoritti kauden avausottelunsa ja vieläpä varsin vaativalla vasemman pakin paikalla yhdessä Reiska Reinikan kanssa. Liekö valmennuspuolelle loppukaudeksi vasempien pakkien peluuttamiseen siirtyneen Terppa ”AD HD” Laitisen rauhoittavat neuvot (vain yks harhautus ja sitten pallo omille) siivittäneetkin Waldemarin oivalliseen esitykseen. Kuten Reiskankin. 

Alusta pitäen kävi heti selväksi että G-miehet pitää palloa ja jos koko kauden tökkinyt maalinteko onnistuu niin voitto tulee. Aika monta yritystä taas oli ennen kuin Ryttärin Jykä tökkäsi Duracel Reiskan syötöstä 1-0. Ja kohta perään itsensä kärkeen siirtänyt Vänkä Mäkinen nousi omiin korkeuksiinsa pukaten tyylikkäästi ”korvalla” pallon maaliin. Oli kuulemma sen verta hankala pallo, että korva oli ainoa järkevä vaihtoehto tilanteessa. Kuulo siinä vähäksi aikaa meni, mutta pelimiehen oivalluksena hieno. Mäksä Mäkipää tarjoili uusilla Adduillaan.
Siinäpä oletettiin, että peli on ratkennut, mutta yht äkkiä oltiin tasatilanteessa 2-2. Jopa Goodiessien vaihtopenkkiläisetkin hermostui ja vaati miikat ylös kentälläolijoilta.
Onneksi ennen taukoa päästiin hiukka plussan puolelle kun toinen kärkimiehemme Teitsi ”nro 37” Teivainenkin heitti haasteen maalin muodossa kolmannelle kärjelle Lordi Sillanpäälle. Reiska oli taas syöttäjänä.

Puoliajalle 3-2 johtonumeroissa.

Tauolla valmennusjohto halusi tällä kertaa paneutua itse peliin eikä normaaliin hölpötykseen. Pelaajia tuntui kuitenkin enemmän kiinnostavan montako kaljaa per nuppi tarjotaan pronssimatsin jälkeen. Tuloksesta riippumatta.. Pelineuvojen kiinnostuksen puutteesta Manageri läppäsi suivaantuneena joukkueelle Tipattoman loppuviikon (ei koske treenareita). Apukoutsi Laitinen yritti lieventää kieltoa elokuun loppuun asti kestäväksi, mutta Mänätser pysyi tiukkana. – Minkä kirjoitin sen kirjoitin. (Terpalle tiedoksi, että jos koutsaat lauantainakin etkä pelaa, niin kieltohan ei koske sua. Managerin Huom!).

Toinen puolisko toi onneksi vähän ryhtiä liikkeisiin. Ensin Reiska nousi tuttuun tyyliinsä tai Terpan komennuksesta kulmapotkutilanteessa maalille ja pukkasi ”otsalla” komean ja ratkaisevan repun 4-2. Mäksä antoi tarkan kulman. Ja kun kun kerta Mäkkärin uudet ”taikakengät” alkoivat toimia, niin Jusa Salmelan syötöstä ”autoharrastaja” (Jää kohta Teemu Selännekin toiseksi. Toim. Huom!) tykitti 5 maalimme. Sitten Dalle Tuomisen pahin skenaario toteutui kun Kinkkarien kärjessä enemmänkin Minna Kauppia (Paitsi kasvoista) muistuttanut Simo ”Suunnistaja” laakasi Tonttilan pojan nokan edestä 3-5 kavennuksen. Mitähän lie Dalle oli luvannut jos Simo tekee maalin? Jäi toimittajalta valitettavasti kuulematta. Olikohan selvänä saunaillassa tai jotain sinne päin.
Onneksi ”Taikapopoilla” tehtiin vielä yksi maali 6-3 siedettäviksi voittonumeroiksi.
Lordilla oli vielä muutama tekopaikka mutta neljäseiskat ei ihan taipuneet. (Pitäskö vaihtaa numeroa isompiin, kun ei nykyään satu enää niin usein kohilleen. Toim. Huom!) Reiskalle osui kuitenkin loppupelin paras paikka kun tyhjän maalin yli nykästiin puolesta metristä. Liekö taktiikkaa kun maalin takana lämmitteli Ihanaisten tyttöjoukkue ja sieltähän se boltsi oli kiva hakea mimmien keskeltä. Pallo tulikin takas mutta Duracel ei, vaan huuto Waltsulle, että tuu sä kentälle hälle riitti.

Huono Kenraali hyvä ensi-ilta. Niinhän se vanha fraasi pitäisi mennä.
Manageri koitti FC Lahden vastaavan Lasse Kalströmin tyyliin luoda jotain repäisevää joukkueellemme ja hyvän kannustus-startin lauantaiseen mitalikoitokseen pyytämällä Mimmijoukkue Ihanaisilta pelin jälkeiset tsemppihalaukset pelaajillemme ja tietysti myös valmennusjohdolle. Tsempit tuli. Halaukset ei.

Jämäkkänä erotuomarina toimi Tunneli-Topi Toivonen joka myöhästyi pelin alusta viisi minuuttia ja otti silti täyden erotuomaripalkkion. Saa Curlingissa tarjota höyrymakkarat Goodieslaisille siitä hyvästä.

Pelissä mukana ja Tipatonta loppuviikkoa (sunnuntaina saa ottaa sb-treenien jälkeen) lupasivat noudattaa:

Kapa Lahtela, Lordi Sillanpää, Teitsi ”nro 37” Teivainen 1+0, Tipi Mäntynen, Vänkä Mäkinen 1+0, Jylpy Kaikkonen, Jusa Salmela 0+1, Reiska Reinikka 1+2, Hartsa Luoma, Mäksä Mäkipää 2+2, Jykä Ryttäri 1+0, Waltsu Walden, Dalle Tuominen ja Teppo Melchy.

Valmennusjohdossa ja fanituksessa. Jotka ei kuulu Tipattoman loppuviikon piiriin:

Managerointi, peliaikojen summittainen ilmoittelu, Lordin ja Kapan kyyditys ym. Musti Mustonen

Vasempien pakkien peluutus ja ”Wuwuzelointi” Terppa Laitinen.

Tehocuppiedustus Sari ”Äitee” Teivainen ja parhaimman näköisen G-pelurin valinta. ”Arpa” osui numerolle 37.

Kärkkäriedustus ja tarvittaessa kehään hyppyvalmius Gaapo Lehtinen.

Yleisarvosana: 2 jääpussia ja 1 kylmäsuihkeputeli.Rampa Goodies taisteli
Walton Venue 18.09 Rampa Goodies-Kaukkari 0-2 (0-0) Tolpat 2-1 Kaukkarille.

Todellista draamaa oli nähtävissä viikon toisessa matsissa Kaukkaria vastaan. Itse pelissä ei sinänsä ollut mitään kummallista, turpiin tuli, mutta pelaajien taistelu ”vammaisina” näytti katsomoon aika rääkkäykseltä. Heikkohermoisimmat kaikkosivatkin paikalta, kun G-miesten ilmeily muistutti ennemminkin Heinolan saunaporukan naamoja, kuin jalkapallo on kivaa  ilmettä. Edellisen päivän peli Zeroa vastaan tuntui jo pelureitten vaivaisissa ja väsyneissä jaloissa ja nyt täytyi vielä yrittää tsempata sarjan kärkijoukkuetta vastaan.
8 ja veskari saatiin kursimalla kentälle, mutta kyllähän normaalisti niin ketterästi liikkuvien G-miesten liikehdintä näytti lähinnä jalka-amputoitujen klenkkaamiselta.
Pelistä täytyy kuitenkin sanoa, että kaikesta huolimatta joukkue taisteli loistavasti ja otettiin jo kaikki hyöty esim erikoistilanteiden harjoittelusta la 04.09 pelattavaan pronssiotteluun Zeroa vastaan.

Matsista poimittua pelaajakohtaisesti.

Maalivahti Lahtela: Kapa on jo valmis mitalimatsiin. Toinen peräkkäinen ilta loistavia torjasuja. Man of the match.


Puolustus.
Reiska: Duracelkin käveli pariin otteeseen ja valitteli että jalat on ihan sökönä. Silti täysipeliaika loistavasti tsempaten ilman vaihtoja.
Tipi: Myöhässä paikalle kun ei päässyt juosten nopeammin paikalle kipeällä pohkeella. Seuran edun nimissä uhrautuvasti kentälle. Täysi peliaika ja hyviä keskityksiä.
Teppo: ”Gallian Gukko” sai myös täyden peliajan oikeuden. Melkein loppuun asti päästiin, mutta sitten 55min kohdalla ”Dressmannspurtti” (Lordikin olisi ”kipaissut” ohi) kertoi että nyt on patongit syöty ja vaihtoon. Pari lupaavaa potkua nähtiin ”Vasurilta” oikeella.

Keskikenttä ja kärki.

Mäkkäri: Flunssavuoteelta kentälle seuran edun nimissä tietenkin. Lapsetkin jäi kaksistaan kotiin, mutta pakkasessa on Jalostajan pakastepizzaa. Kyllä ne pärjää. Pari kivaa harhautusta ja läheltä piti veto toisella puoliskolla. Ei tullut avomerssulla ettei vilustu uudelleen.
Vänkä: Yöunet varmaan meni kun elämän puolivolleyveto kimahti tolppaan nolla-nolla tilanteessa.
Kiva olisi ollut nähdä mölkkykisavoiton kaltainen tuuletus jälleen. Lopussa pohje kramppas ja huiliin.

(Gertauksen vuoksi, voit ao videoklipsistä  tsekata tuuletuksen)

Get the Flash Player to see this player.
Jusa: Harmitteli monesti kun vain sai kaksi harhautettua ja kolmanteen se sitten tyssäs. Oli niin pienestä kiinni. Tais olla toinen jolla ei ollut isoja vaivoja. Tuorevoimaisena hyvää taistelua.
Teitsi: Vuosi edellisestä pelistä. Joten pikkasen jännitti (eniten vissiin muita) miten tekonivelet kestää. Hyvin onneksi kesti, eikä yhtään erottunut jäykkyydessä muusta porukasta. Pää kuulemma pelasi mutta jalat ei totelleet käskyjä.
Hara: Ainoa joukkueesta joka pelasi ja pystyy pelaamaan shortseilla. On nimittäin sen verta jalat teippailtu ja tukilaitteiden peittäminä ettei ihonaarmuja pääse tulemaan vaikka pikku voltitkin heittäisi hiekkakentällä.
Tero: Pohjevammainen ilmoittautui jo heti pelin alussa johtoportaaseen ja vasemman pakin (Teppo) peluuttamiseen. Hoiti peliajan tarkkailun hyvin ekalla puoliskolla. Tokasta vähän myöhästyttiin pari minuuttia.
Musti: Vasen reisi revähtänyt, oikea reisi revähtänyt, oikea pohje revähtänyt jne. Jalkapallo on kiva peli. Mutta jokainen joukkuehan tarvitsee hyvän Managerin, joka hakee pallot pusikoista ja pesee pelipaidat.

Lordi: Synttärisankari (54v) oli se toinen joka taisi olla vammaton. Joten tasokin pysyi hyvin samana kuin muissa peleissä. Käytiinpä oikein porukassa pelin jälkeen juomassa juhlaoluset (omakustanne) kalun kunniaksi Juhanassa.


Retkujengi synttäriterassilla. Juhlagalu toinen vas.

(Geetä vai hanuria? webmasterille ei tieto ole tullut)

Vastaus edelliseen. Yleisarvosana. Viisi jääpussia.
   Hyvän taistelun jälkeen
mahdollisimman niukka tappio.

Siirto-ottelu Zero-Goodies 2-1 (2-0)
Pyhättömän Wembley ti 17.8.10


Zero olikin kaapinut kirnun pohjia myöten ja marssitti Wembleylle kovatasoisen, vanhoista pelimiehistä kootun vahvan joukkueen kolmine vaihtareineen. Meidän taas oli mentävä niillä millä voitiin pahan loukkaantumissuman seassa.
Alkuun oli vain yksi vaihtari, kunnes 10 minitsin kohdilla Gankolan kautta maakuntakierroksen tehnyt Teppo saapui pyhkylle. Sitten oli pari vaihtaria viime minuuteille asti, kunnes isogeen isoreisi brakasi ja poika teippasi pakastepussin
jalkaansa.

Mennäämpäs järjestyksessä…

Ottelu alkoi -ja jatkui, Zorrojen tahdissa. 1-0 tuli 6 minuutin kohdilla. Kapa ei voinut sille mitään.. vähän hipaisi nappuloita.
Kapa pelasi koko ottelun luotettavasti torjuen milloin jalalla, ropalla, kädellä,käsillä tai pelkällä silmällä.  Zetoreilla oli rankkarikin, mutta hyvin sijoittut molarimme pakotti kaverin vetämään karkasti ohi.
Ottelun kovimmat alpoodit taas tulivat hienosta kaksoistorjunnasta: Munukka puski, Kapa ponnisiti ja pinnisti palloon, jonka palautti takaisin Munukalle, jonka toiseenkin puskuun Kapa vanutti saranaa sen verran että pallo mäni riman kautta ulos. Komeinta siinä oli kuitenkin se,että puskujen välisellä ajalla Gapan jalat eivät käyneet tantereessa lainkaan!

1.jaksolla taidettiin päästä keskirajan yli  muutaman kerran. Loordila oli eka paikka, mutta pusku-jatko-zippausyritys kuoleentui kuitenkin minivogueen. Eka kulma saatiin 19 minuutilla. 22 kohdilla taululla oli 2-0. Sitten olikin meillä ennen taukoa hyvä ote, jossa Deella kova pusku, Reiskalla vetopaikka ja Tepolla erinomainen kaukoveto, mutta ei…

Toisella jaksolla Zivakot pitivät nätisi palloa ja kuljettivat useaan otteeseen melkein maaliin asti, mutta siellä oli esteenä Gapa ja
koko matsin erinomaisesti katkonut ja raatanut Hartsa. Sitten vihdoin 16 minuutilla tehtiin ansaittu gavennus.Teppo keskitti ja
Duracelin lailla koko matsin töitä tehnyt Reiska heilutti verkkoa. 2-1 !! Vielä on tsäänssit! Guidelle soviteltiin jo sankarin viittaa, mutta ei mennyt maaliin asti. Shit!

Hyvin vislaillut TunneliTopi puhalsi pilliin ja se oli sitten siinä.

Huomenna uusi peli!

Gentällä:

Gapa mv
Loordi
Dee
Guide
Vängä
Reiska 1+0
Isogee
Hartsa
Teppo 0+1

Gentän laidalla saikulla:
Tipi (kellomies & pallopoika)
Jylpy
Teitsi
VG
Mäggäri

Fanitus & toimitus
Masu

Taggiin tuli, mutta tällä porukalla, tolta porukalta... ja hävittiin muuten vähemmän kuin klubi Istanbulissa, joten.....annetaan
Pajulahtipäivän 17.7. guvasatoa...

  


Samat numerot kuin Sagsa-Gaana pelissä!
23.06.2010 Walton Venue FC Goodies-Kinkkarit 1-0

Pikaraportti Kinkkaripelistä:
Toimittaja lähtee/lähti Juhannuksen viettoon. (lue: kohta ei enää pysty kirjoittamaan. (webmaster huomautus)). Joten pikainen selvitys keskiviikko-illan pelistä.

Oli tolppaa (3 kpl). Oli läheltä piti tilanteita pilvin pimein. Oli Kinkkarimaalivahti Hemmilän loistavia torjuntoja ylileveillä salibandymaalivahdin housuilla. Mutta onneksi oli myös Ryttärin Jykä joka tökkäsi meitin ainokaisen toisella puoliskolla. Ansaitusti! Hartsa jatkoi päällään Jylpyn hyvän keskityksen, eikä Jykä noista ”yleensä” erehdy.

Voitto 1-0 meille ja kivoin mielin Jussin viettoon.

Givan Juhannuksen pelastivat meille:
Kapa, Hartsa 0+1, Reiska, Tipi, Jylpy, Musti, Jykä 1+0, Mäksä, Jusa, Lordi ja ekan matsin moneen, moneen vuoteen pelannut Hara.

Gannatus:
Gaapo jonka kierukka* on nyt kokonaan poistettu ja paluu kehiin on vain hetken kysymys.
(* perillisiä odotellessa?)

Jouni ”0 rasvaprosentti” Maksimainen joka myös suunnittelee vakavissaan paluuta kehiin.

Mäntysen Minna ja ”vuhvuhzelat” Zorro, Susi ja Sirpakka jotka aina heittäytyivät railakkaaseen haukuntaan kun ”Isäntä” Tipi sai pallon.
Kinkkarit uhkasivat tehdäkin protestin vuhvuhzelojen metelistä, koska omien pelaajien neuvoja/varoituksia ei tahtonut kuulla.

Tästä lisää tunnelmaa!

Vuhvuhzelavoitosta


Hyvää Juhannusta ja hyviä juomahaluja.

Muistakaa!!! Kypärä päähän jos lähdette veneilemään ja pelastusliivit kaulaan jos pyöräilemään. 
Troika Harvester sarjaan toinen Jonsered


Salaisuuden verhoa raotettiin, mutta ei repäisty kokonaan auki maanantain Luhdan Sametilla eli Pärsson Pitchillä.


The Botswana Harvester (suom. leikkuupuimuri) Galmari Teamin uusin menopeli on vanhan perinteisen(Perustettu Göteborgissa jo 1834 ) RUATSALAISEN Jonsered-tehtaan valmistama viimeisillä päivän varustuksilla ladattu "herkku".
Lehdistölle tallin ykköskuski Reiska Reinikka esittelikin ylpeänä uutta punaista "tykkiä" ajonäytöksineen.
Hiukan ihmetystä herätti, että valokuvaaminen oli kuitenkin ehdottomasti kielletty. Eli onko vielä kenties jotain "fiksauksia" tulossa? Vai ettei vaan mitään laittomia virityksiä olisi tehty, koska testiajossa pyyhkäistiin heittämällä Mahtiala Scythe (suom. viikate) Clubin Stigasta ohi.
Stigalta kuitenkin kerrottiin, että heillä ajettiin varsin matalilla "lehtokotilosäädöillä", joten kitka maata vasten muodostuu varsin tiukaksi ja vauhti hidastuu.
Kuvauskiellon varmistamiseksi oli oikein paikalle hankittu Galmari Teamin Suomen Maajohtaja Mikko Galmari, jolle jopa kännykkäkameran SIM-kortitkin piti luovuttaa ennen tilaisuutta.

Tunnin testiajojen jälkeen raati johtajanaan Tero "Pilkun-nussija" Laitinen antoi palautetta, että parannettavaa jäi. Etenkin Stigan jäljestä.

PS. Myös kentän muuhun huoltoon panostettiin.
Hyvä ettei toinen Jonsered kuljettaja Harjuvaaran Lawnmover (suom. ruohonleikkuri) Grouppia edustava Vänkä Mäkinen saanut toisen maalin ylärimaa päähänsä kun "Jonsku" pääsi hiukka ryöstäytymään käsistä maalin edustan "sigaanissa". Törmäys tolppaan, laho yläripa poikki ja hipaisu kypärätöntä kuskia. Onneksi kone ja mies selvisivät pelkällä säikähdyksellä.

Tilanne korjattiin kuitenkin nopeasti ja ammattimaisesti. "Hätäpuhelu" suoraan Tonttilan "Puuha Petelle" Dalle Tuomiselle ja kohta jo vasaran (lue paistinpannu) kalkatus kaikui Sametilla. 5kg naulalaatikko siinä meni, mutta ei kyllä yläripakaan enää jatkossa katkee kun kenties ruostumalla.
Dalle ilmoittikin jatkossa mielellään fiksailevansa muillekkin, etenkin ylärimoja, mutta kuitin kanssa. (Hyödynnä siis kotitalousvähennys. Toim.Huom!) 
   Manageri haluaa jatkaa.
(julkaistu 12.6. klo 08.45)


Shokeeraavan (26.05) Kermapelin tappion myötä annettiin G-toimituksesta ymmärtää, että joitakin pelaajia saatettaisiin laittaa siirtolistalle. (Kuka lähtee ensimmäisenä?) Mutta hienon Kaukkarivoiton tiimoilta on tilanne vt Manatserin Kapa Lahtelan hienojen taktisten oivallusten johdosta liikkunutkin huhuja , että eka lähtijä olisikin valmennusjohdon puolelta, eli vanha Manageri (vastasi Kermavaahtopelin taktiikasta) joutaisi väistyä.
Vastinetta lähetettiin heti toimitukseen ja (ex?) Mänätser ilmoittikin että hän antaa täydet pinnat tuuraajalle, mutta jos Gansa päättää niin hän on valmis väistymään. Tosin muihin konsernin tehtäviin olisi edelleen haluja. G-pallopoiga, G-paidanpesijä, G-pumppupoiga, G-saunailtojen selänpesijä ym vielä kelpaisi.
Lopuksi Iso G heitti kuitenkin ”murhaavan”. -Jos Goodies voittaa Mestaruuden hänen Manageriointinsa alaisuudessa niin hän tekee Maradonat ja viuhahtaa* Sisarseura Tehocuppien ja Mustien Guhnureitten (FC Goodies) hyväntekeväisyysottelussa.

Futisterveisin Iso G

* Ohhoh! (toim. huom)
MM-gisatauolle suut MessinGillä!

Walton Venue 9.6.10

Paappasarja FC Goodies-Kaukkarin Karhut 1-0 (0-0)

Niin siinä vaan kävi… manageeria vaihdettiin, kuunneltiin tarpeeksi v******a Germavaahtopelistä, treenattiin govaa.. lopussa seisoi, giitos gyllä!

Paappasarjan vankka sarjajohtaja Kaukkarin Garhut gaatuivat gomeasti 1 -0 aurinkoisella Walton Venuella!

 
Sinne on menossa...Jylpy tikkasi!
Onnellinen syöttäjä ...keskellä...

Eikä siinä vielä gaikki… dramaattisen kermismatsin epäonnekas Jylpy guittasi gorgoin gera pamauttamalla 47 minuutin gohdilla voittomaaliksi jääneen ottelun ainoan osuman. Eikä siinäkään vielä gaikki… gomean syötön antoi Metsäpellon Messi: Loordi!!

Matsi alkoi vauhdikkaasti guhnureiden pyörittäessä peliä ja tehtailemalla läheltäpiti tilanteita karhun pesää koko matsin hyvin torjuneen maalivahdin harmiksi. Oli ristikkoa.. oli kovia vetoja… oli "vain muutaman Omalähiön vuosikerran verran ohi" menneitä puskuja …

Sitten pääsi kovassa juoksukunnossa oleva karhukoplakin kokeilemaan LuukkuLahtelan jalka- ja käsitorjutoja. Kunnossa olivat! Nollapeli

ja 7 tilastoitua kovan luokan torjasua koko matsissa, päälle vielä pari nassakkaa katkoa.

Annetaanpa manageerin ja tilastonigarin tointa hoitaneen Harjuvaaran Pärssonin merkintöjen kertoa selkeää tarinaansa:

2 min Kapa jalkatorjunta

4 min Tipi &  Jykä,päällä ohi

7 min Jykä & Jylpy … tolppa

8 min Jylpy & Jykä ohi

17 min pari pahaa

23 min Kapa etukulmasta kulmuriksi

24 min Jusa & TIpi. Hesarin (avatun) verran ohi

27 min mv venyi kulmaksi, Reiska & JYKÄ KANTAPÄÄ SYÖTTÖ!! (OMILLE)

32  min Hartsa kaukaa kulma

34 min Jusa &  Jykä sivuverkkoon

37 min Kapa torjunta

43 min Kapa jalkatorjunta

45 min Tipi kaukaa yli

47 min MAKE & JYLPY 1-0

50 min Kapa 1 käden torjunta

57 min Kapa kulmaksi

59 min Jusa & Jylpy ohi

…. jännää oli viime minuuteille asti!


Asiallisena tuomarina toimi Tero "Isänsä poika" Mäginen

Tästäon hyvä jatkaa… parin viikon päästä seuraava matsi. Ensi viikolla treenataan ma ja ke. Paikkana Pärsson Pitch.

Ei voi kuin jakaa kuin oikein mielelläään täydet 

Tilastoa:

Kapa mv

Jylpy 1+0

Metsäpellon Messi 0+1

Guide

Reisga

Hartsa (viime viikon avainpelaaja!)

VeeGee

Jusa

Dalle

Jygä

Tipi

Gentän laidalla Mägisiä Vängä (manageri & tilasto), Masu (toimitus & guvaus)

Paigalla poikkesi myös Maksimaisen Jouni

Guvagavalgaadia:

   Missä...??
 Target timing....Griisipalaveriin ei tarvetta

Walton Venue 02.06 FC Goodies-FC Flyers 3-5

Ei syytä huoleen vaikka Flygareille tuli turpaan keskiviikon myöhäisillan Pappasarjan ottelussa. Allahan oli viikon takainen sensaatiotappio Kermavaahdolle 0-1. ”Paskaa” tuli kuluneen viikon aikana G-tupaan oikein olan takaa. K-liigan media, muut joukkueet ... käänsivät antaumuksella puukkoa G-haavassa.  Taidettiinpa jopa Kermavaahtojen monilajiurheilija Jari Issakainenkin valita kyseisen ottelun perusteella K-liigan toukokuun futariksi. ”Issikalta” olisi miehen ele jos hän tarjoisi oluset kyseisen pelin G-pelureille + Managerille. Meidän ansiotahan se oikeestaan oli. Olipa kuulemma männä viikolla muutamalta Goodiesmieheltä iltapäiväunien kestosuosikki Marilynkin vaihtunut Issakaiseksi. Hui helvetti!

Flyers pelistä löydettiin kuitenkin niin paljon positiivisia elementtejä, että valmennusjohto katsoi Griisipalaverin paikan aiheettomaksi. Niinpä Manageri Mustonen saikin helpottuneena ilmoittaa Seurahuoneelle matsin jälkeen, että emme tarvitsekaan saunatiloja sapuskoineen ja juomineen tänä iltana. Tilanne on rauhoittumassa.

Hieman huolenaihetta aiheutti pelaajamäärä. Vain kahdella vaihtarilla oli väännettävä, joista muutama ilmoitti jo ennen pelin alkua, että vammoja on. Katotaan miten pystyy? Hyvin poitsut kuitenkin pysty. Vaikka vastustajia tais olla kolme kentällistä, niin eipä meidän porukka kuitenkaan kunnon lopahtamiseen ja vammoihin kaatunut. 

Itse peli alkoi varsin traagisesti. Flyerssin ”uunituore” maalivahti oli viimeksi pelannut futista 30 vuotta ja 40 kiloa sitten ja jo 8 sekunnin pelin jälkeen hän makasi maassa polveaan pidellen. Goodiessien lääkintäjoukot antoi nopeasti ensiavun ja toivotteli ”turvallista” matkaa polille.

(Tästä lisää
kaverin huonosta tuurista...)

Pelissä Goodiesmiehillä oli puolenkymmentä hyvää maalintekopaikkaa  ensimmäisellä puoliskolla, mutta silti lähdettiin 0-2 tappionumeroissa tauolle.

Puoliajalla juteltiin taas niitä näitä. 

Hartsa kertoi ettei ollut löytänyt auton avaimia ja matsiin piti lähteä. Piti sitten juosta hilpasta melkein Mahtialasta asti Kankolaan viidessätoista minuutissa. Mutta hyvin kerkesin. (Jalkarannan nurtsille ne hävis Toim.Huom!)

Myös Dalle kertoi kireästä aikataulustaan. Vaimo oli ollut tänään hyvällä päällä ja päästänyt ”Tonttilan Tenorin” lähtemään kesken tyttären Emman koulun kevätjuhlien. Heti kun Suvivirsi oli kajahtanut ja Dalle saanut ”nuotista kiinni” niin Sari-vaimo olikin nopeasti muistuttanut matsista ja antanut ”toiveen”. Voit lähteä, hän kävelee kotiin. Myös Emma oli ollut helpottuneen oloinen.

Lordi kyseli hyttysmyrkkyä, kun joutuu koko ajan olemaan liikkeessä. Muuten iskee itikat kiinni. 

Toinen puolisko alkoi taas takaiskumaalilla. 0-3 ei kuitenkaan lannistanut vaan viimein palkittiin kova yrittäminen. Reiska sai nappisyötön ”Tenorilta” ja viimeisteli 1-3 kavennuksen. (Joukkueella yli 100 min ilman maalia Toim.Huom!) Manageri kehoitti hyökkäämään riskin kanssa. Aikaahan vielä olisi. No omissa taas soi. Pientä toivoa antoi Hartsan tekemä toinen maali Mäksän syötöstä. Mutta taas Flygarit iski 2-5, vaikka peli oli suht tasaista. Koko pelin ajan hyttysongelmista kärsinyt Lordi Sillanpää näytti kuitenkin mitä tapahtuu kun itikkaparvi siirtyy välillä vaihtoaition puolelle. Häiriötön olotila ja loistava kansainvälinen nosto yli vastaan tulleen veskarin. Tilanteen alusti oivallisesti Tenori. Tarkka havainto että ”parvi” on jättänyt Lordin rauhaan. Nopea syöttö ja seuraukset nähtiin. Aikaa oli kuitenkin liian vähän, joten 3-5 numeroihin päädyttiin.

Giitosta voidaan kuitenkin antaa kyseisille hengilöille pelin huomattavasta paranemisesta:

Maalivahti Kapa Lahtela. Jolla oli kuitenkin ongelmia Managerin toimintaohjeiden tulkinnoissa. 

Mustosen kädet heilui välillä siihen malliin ettei tiennyt hätistelläänkö ötököitä vai pitääkö hänen vetästä boltsi omasta päätyrajasta yli.

Koko ajan pelannut puolustuslinja Hartsa, Reiska ja Tipi jaksoi uurastaa loistavasti. Heitä ei hyttyset kerenneet häiritsemään.

Geskikentän taito/työpelurit Jykä, Mäksä ja Tonttilan Tenori voitiin vuorotellen heittää vaativalle ”kymmppipaikalle” eikä ”taso” muuttunut miksikään.

Gärkikaksikko Lordi Sillanpää (Target pelaaminen) ja Vänkä Mäkinen (Tekninen pelaaminen) muodostivat vuorotellen tiukkaan seurattavan kärjen. Vänkältä mm. Kantapääkikka vastustajan längistä omille. Lordilta tuli taas toive, että jos seura hommaa jatkossa Offia (Ei kirjoitusvirhettä Toim.Huom!) rauhoittamaan hänen peliään, niin palloja voidaan jakaa ”Targetille” entistä enemmän ja tulosta syntyy.

Managerina totutusti Iso G joka haluaa jatkossa myös ”paukut” Lordin Offista.


Camera/pyöräilevä pallopoika entinen Nuori Graafikko.

Gannustus Hara Mikkonen joka uhkasi tehdä polvileikkauksen jälkeisen paluun kentille viikon päästä. Hara ei lihonut sairaslomilla kuin 10 kg, joten hyvältä näyttää.

”Sisarseura” Tehocuppien tsemppiterveiset toi Heli Luoma (Hartsan vaimo). Äijän retaletta muuten vietiin vauhdilla matsin jälkeen Jalkarannan nurtsille auton avaimien etsintään.
Yleensä ei Geetä jaeta tappiopelistä, mutta nyt annetaan poikkeuksena yksi laadukkaasta yrityksestä ja kannustukseksi henkisten voimavarojen jatkokehittymiseen.   
Gauden ekat :t
Sateinen Walton Venue 26.05.2010 FC Goodies-Kermavaahto 0-1

Ei päässyt Kuunkuiskaajat Eurovision laulukilpailun finaaliin hanuribiisillään, eikä mene kyllä FC Goodieskaan K-liigan pappasarjan loppupeleihin maanantain kaltaisella hanuripelillä. G-miesten esitys meni kaiken lisäksi vielä aivan nuotinvierestä. Pelillinen hallinta oli ainakin 90% mutta ei maalin maalia saatu aikaiseksi. Vastustaja sen sijaan onnistui ensimmäisen puoliajan rankkarissaan joka riitti voittoon.

Pelin jälkeen spekuleerattiin tappion syitä.

Kermavaahtomiehethän pysyttelivät oivallisesti pukukopissa suojassa vesisateelta alkuvihellykseen asti, kun G-miehet sen sijaan juoksivat viivajuoksua ja esittelivät teknistä pompottelua vastustajan pelotteeksi. Eli Elvisteltiinkö liikaa.
Oliko pelipallon ilmanpaine alussa väärä, kunnes vasta 10 minuutin jälkeen saatiin pumpaten paineet kohdilleen. Muuttuiko pallo kuitenkin liiaksi? Lutkusta kovaksi ja vaikeasti hallittavaksi.
Myös managerin pelaaja-asettelu sai seläntakana supina-arvostelua. Silmätysten ei kyllä uskallettu tulla sanomaan, sillä onhan käskyttäjä 80-luvun Lahden kuuluisimpia katutappelijoita. Joten tiedossa on, että vieläkään ei kannata tulla nenille hyppimään.

Yksittäisiä pelaaja-arvosteluja ei kehtaa tehdä. Olkoon yhteisenä nimittäjänä kuitenkin, että kaikille täydet Hanurit vielä potenssiin korotettuina.
Maalivahti Kapa Lahtelalle voidaan antaa synninpäästö, kun vain pilkun ”päästi” sisään. Muutenhan ei oikein hommia ollutkaan.
Myös seuran uusin pelaaja Jyrki ”Jylpy” Kaikkonen oli varsin järkyttynyt pelin jälkeen. Olihan hän olettanut liittyneensä voittajajoukkueeseen, mutta taisikin tehdä sopimuspaperit varsinaiseen rupuliporukkaan

Kermavaahdolle historiallista ensimmäistä voittoa olivat lahjoittamassa:

Kapa, Tipi, Dalle, Reiska, Rookie-Jylpy, Hartsa, Jusa, Kuide, Jykä, Vänkä, Mäksä ja Lordi

Manageri Mustonen seisoi kuitenkin taktiikkansa takana ja jos jollain on vielä siitä valittamista niin sopii tulla sanomaan.

Yhteistyökumppanin edustaja ”melkein tj”. Kari Lehtinen Kärkkäiseltä asetti jatkotukemisen jo hiukka vaakalaudalle jos ei pelit tästä parane.

Myös Ropposen Jake jäi miettimään kannattaako G-Gannatusjäsenmaksua maksaa ja siirtyi juttelemaan Kermavaahtoukkojen kanssa.

                                                                        
Täydet :a      ......potenssiin korotuksella


Mustat Guhnurit voittoon
Walton Venue 19.05.2010 FC Goodies-Assan Ball 8-0

Pelaako FC Lahti Kankolan kentällä pienjoukkuepelejäkin, vai keitä ovat nuo salskeat  mustapaitaiset pelimiehet. Ei, ei. Ei ne voi Mustien Kuhnureitten pelureita olla, sillä tämä porukkahan tekee maaleja ja voittaa otteluita.
Aivan oikein. Kyseessähän on K-liigan historian ehkäpä valovoimaisin joukkue FC Goodies, joka  pappasarjan toisessa ottelussa oli täysin ylivoimainen vastustajaansa Assan Ballia vastaan.


Sopimusneuvottelujen ollessa vielä pahasti kesken saatiin kuitenkin 9 ja maalivahti kentälle. Joukkueen kokoamista on pahasti haitannut lukuisat loukkaantumistapaukset ja muutamien pelaajien talviharjoittelun jälkeiset puuttuvat näytöt. Kuten tunnettua, niin tähän joukkueeseenhan ei tulla millään saunaillan lauteilla annetulla lupauksella, että "kovasha kunnosha olen...".
Fysiikka ja tekniikkahan testataan Luhdan Sametin testileirillä. Ja psyykepuoli ja paineen sietokyky analysoidaan Managerin kanssa joko sähköpostilla tai tekstareilla.

Heti pelin alusta nähtiin missä mentäisiin. G-miehet vyöryttivät jatkuvasti peliä Assan Ballien maalia kohti. Reiskalla ja Jusalla oli loistavat paikat rikkoa kuparinen, mutta viimeistely ontui ja kestikin peräti 21 minuuttia ennen kuin Dalle nousi topparin paikalta jyräyttämään ensimmäisen maalimme. Mäksä passasi.
Ekan puoliskon viimeisen minuutin aikana Reiska onnistui vihdoin viimein viimeistelemään Vänkän oivallisesta syötöstä 2-0 ja Hartsa teki vielä Jusan jakelusta 3-0 puoliaikanumeroiksi.

Tauolla totutusti juteltiin enemmänkin muista asioista kuin peliin liittyvistä.
Manageri kyselikin tällä kertaa pelaajahankintoihin liittyen muiden mielipidettä ehdolla olevien pelimannien mukaan otosta. Vihreää valoa näytettiin, mutta sen sijaan kritiikkiä ja vahva ehdotus annettiin jo muutamien kavereiden sopimuksen purkamisesta jo näin kauden alkuvaiheessa.  Seurajohto jää miettimään historiallista sopimuksen purkupykälää kesken kauden. (Kuka lähtee ekana? Toim. Huom!) Vänkä tosin ilmoitti, että pohkeesta vähän nipistää ja hän taitaa huilia toisen puoliskon ja säästellä itseään tärkeimpiin peleihin. Ehdotus sai muiden pelaajien täyden kannatuksen.

Toisella puoliskolla jännättiin vain kuinka monta maalia tehtäisiin ja saisiko maalivahtimme Kapa Lahtela pidettyä nollapelin. Maaleja tuli ja Kytölän liimanäppikin sai lähinnä ottaa aurinkoa kädet ”kummun” päällä.
Jusakin teki vihdoin maalin Dallen syötöstä. 4-0. Sitten Guntokone Tipi otti maalintekovastuun. 5, 7 ja 8 maali oli Tottenhamfanin käsialaa. Jusa passasi pari maalia ja Musti yhden. Kuudennessa maalissa Lordi-Reiska akseli toimi mallikkaasti "Tupari nro 18" viimeistellessä.


8-0 voitto ja mikä hienointa niin kaikille pelureille tuli tehopisteitä. Eli laajuutta löytyy sillä rintamalla. Ja tulihan Lahtelallekin se nollapeli.

Mustille Kuhnureille mallia näyttivät Mustat Guhnurit:

Nolla-Kapa, Reiska 1+1, Hartsa 1+0, Dalle 1+1, Tipi 3+0, Musti 0+1, Vänkä 0+1, Lordi 1+0, Jusa 1+3 ja Mäksä 0+1.

Gannatusjoukoissa nähtiin harvinainen vieras. Yksi seurahistorian parhaimmista ulkomaalaisvahvistuksistamme Stephan ”Teppo” Melchy ilahdutti monen vuoden poissaolon jälkeen seurakavereitaan ilmestymällä Goodiessien vaihtopenkin taakse. Näyttipä pojan silmissä olevan selvästi comebackpilkettä. Joten nähtäväksi jää ilmestyykö ranskalaistaituri Luhdan Sametille testileirille.

Rämäytetäänpä näin kesän alkajaisiksi täydet
:tä
poissa olleen "Hanuri
Laitisen" mieliksiAiguisviihdettä Gankolan Walton-Venuella
FC Goodies - Zero 3-1 (1-1)

Kliigan 40v sarjan avausottelu ke 12.5.2010 klo 19.40

Ottelun alkamisaika oli tarkoituksella veivattu loppuiltaan jotta perheen pienimmät eivät päässeet nauttimaan aikuisten poikien avausottelun tunnelmista.
Uudelleen ristityn Loordi arenan uusi isäntä Walton ei valitettavasti päässyt omien kiireidensä takia poksauttamaan avauspotkua.

Paikalle oli kertynyt nappismiehiä kentällinen + yksi vaihtari. Gaunis ilta ja korkealle asetetut viihdearvot  taasen houkutelivat katsomoon  tuplamäärän vägeä vaihtareihin verrattuna!

Alusta lähtien kuskin paigalla istui geemies. Maalipaikkoja oli enemmän kuin edes hiihtoliiton läägäri olisi määrännyt, mutta vain yksi gassi saatiin 1. jaksolla aigaan.
Geegauden avausmaalin Jusa nikkasi komeasti päällään Tipin tarjoilemasta vaparista.
Samoin nollansa särki myös  Zero -pirulaiset just ennen taukoa.

Puoliajalla pohdittiin miten leijonain käypi illalla kun sakemannit olivat jo gepittäneet juutit. Lisäksi käytiin läpi lauantain päättäjäisguvioita.
Toiselle jaksolle annettiin tutut rohdot: "PALLO MAASSA - OMILLE SYÖTÖT - PAIKOISTA TEHDÄÄN".

No niimpä tehtiinkin pari lisää: kentän ainoa shortsimies Jygä jysäytti toisen, tällä kertaa Jusan toimisessa passarina. Kolmannessa Mäggäri sai vihdoin ruutinsa guivumaan Tipin antaessa jälleen namupassin.

Maalissa Luuggu-Lahtela teki gaiken mitä seisoviltaan voi tehdä. Vaikka välliin aurinko girvelsi simmuissa, niin jotain aina pallon eteen saatiin.

Alakerrassa luuti Botswanan Kalahari-Arska tehokkaasti. Keltapaitaisia zerolaisin kaatui tämätämä tantereeseen kuin leijonia savannilla.

Säbägentiltä tuttu vasenpaggi VG Laitinen kirmaili valkoisissa nappiksissaan energisesti koko gentän alueella. Välliin tuuletuksen aihetta aiheutti jopa syöttö omille.

Tuore MölggyMestari VängäMäginen uurasti laajalla sektorilla laukoen myös laajalle sektorille. Muutama näppärä gäätölaugaus antaa odottaa hyvää futisgesää2010.

Ottelun jämäkkänä domarina vislaili Tero Mäginen -isänsä poika!

Aiguisia viihdyttäjiä:

Gapa mv -melkein nollapeli, melkein housut guraantu
Kalahari-Arska
Mäggäri 1+0
Vängä
Jusa 1+1
VG
Tipi 0+2
ShortShit-Jygä 1+0


Aiguisviihteestä nauttivat toimittajan, kuvaajan  ja pallopojan roolissa Masu Mäginen ja paikalle sattumalta lenggeillyt Tuomisen Mage!

Annetaan alkuun gangeahkosta voitosta:

GUVATUNNELMIA OTTELUSTA:

Jos yrität ohi niin irvistän....

Kalahari Arska luuti kuin Hyypiä...


Kaks palloa?

Reippahasti gäypi ....Vängällä gääntölaugaus...


©2019 Go Goodies Go! FC Goodies Lahti - suntuubi.com