Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

UUSIMMAT OTTELURAPORTIT
AINA GOODNEWS PORTTAALISSA!!
ÄLÄ LUOTA KOPIOIHIN!

  
Ottelut arvostellaan Geemerkeillä tai Hanureilla.
Paras mahdollinen toiminta ansaitsee viisi Geetä,
toisessa ääripäässä viisi Hanuria...


Uuteen vuoteen lähdetään uudella
Gaato-Goodies Gärkimiehellä!

Jygä heitti 30.12.09 Lahden Launeen "Vishy"-stadionilla upean
Gärkituloksen 234 p!

Tässä todisteena (manipuloimaton)guva voittosarjasta:

   Joulufiilikset persiilleen/hanurilleen
Salibandymatsi Senil Goodies-King Kongs-40 Energia Halli 18.12.2009 2-3

Eipä jatkunut enää 5 Geen yleisarvosanaputki (Gurlinkivoitto, 2 sb:n Fossiilivoittoa, Laitisen Terpan pokeripronssi) perjantai-illan syyskauden viimeisessä 40v salibandysarjan ottelussa King Kongsia vastaan. Mentiin jopa arvostelussa hanuripuolelle. Tosin Terppa siihen lohduttavasti koitti keventää, että Joulunahan tarvitaan musiikkia. Eipä se paljon naamoja kuitenkaan saanut virneeseen. Moni G-mies otti tappion niin raskaasti, että uhosi ottavansa aattona kunnon sikakännit. On sitten sika pöydällä ja pöydän alla. Tehdään vaimoille ja lapsille kerrankin ikimuistoinen tapahtuma.
(Lähettäkääpä juhlapyhien jälkeen G-toimitukseen tarinoita millä eri tavoin joulua voidaankaan viettää. Parhaat julkaistaan.)
Ehkäpä tämän Joulun teemaksi voitaisiinkin ottaa vanha asfalttimiesten sananlasku: ”Koti jossa alkoholi on saanut pysyvän jalansijan on onnellinen”.

Miksi hanuripuolelle sitten päädyttiin.
Lähtökohdat matsiin olivat ihan hyvät. Kaksi nimivahvaa kentällistä + huippumaalivahti saatiin jalkeille. James Smahl lupasi hoitaa kirjanpidon pilkun tarkasti. Ja polvivaivainen Dalle Tuominenkin oli saapunut Emma tyttärensä kanssa kannustamaan pelitovereitaan.
Hyvistä valmisteluista huolimatta vastustaja tekaisi ensimmäisen maalin. Eikä tilannetta parantanut tehoton 5-3 G-ylivoima. Kaiken lisäksi kun Kinkkarit sai neljännen miehen kehiin niin eikös ne pamauttaneet alivoimamaalin. Varsin jäähyrikas ensimmäinen puolisko päättyi kuitenkin joukkueemme kavennukseen. Luoman Hartsan väkevä nousu päättyi upeaan syöttöön ja Mäkkäri Mäkipään oli helppo viimeistellä tyhjiin.
1-2 lukemissa mentiin puoliajalle.

Tauolla pulina oli kova ja uho sellainen ettei tätä peliä voida hävitä ja lähteä naama kurtussa joululomille.

Entistä kurtummalle kasvot valahti kun toisen puoliskon aluksi Kinkkarit meni jo 3-1 johtoon. Eikä kavennusmahdollisuuksia parantaneet joukkueemme monet turhat jäähyt. Tosin Renen toisen suunsoittokakkosen aikana pääsimme av-kaventamaan. Rene tallensikin Exeliinsä plussan itselleen kun kerta hänen jäähynsä aikana maali tehtiin. Tässä kohdin myös kirjanpidosta löytyy sen verran epäselvyyksiä, että tekikö Reiska maalin Kaapon syötöstä vai Lahtelan Kapa Tohkasen Jampan syötöstä. (Antakaa palautetta G-toimitukseen). Pelin tilanne oli kuitenkin 2-3 tappioksemme. Ja näihin numeroihin matsi sitten päättyikin vaikka lopun paine oli kovaa ilman veskaria kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan.

Fiilikset oli tosi alhaalla ja Joulun piloille menoa siinä monet uumoilivat. Ei oikein auttanut vaikka Goodies pipareita tarjottiin helpotukseksi. King Kongs pelureille ne maistuivatkin paljon paremmin.

Joulun ”hanurikonsertissa” esiintyivät

Masu, Masa, Kapa 1+0?, Terppa, Kaapo 0+1 2min, 0+1? 2min, Hartsa 0+1, Musti, Mäkkäri 1+0, Rene 4min, Reiska 1+0? 2min ja Jamppa 0+1?

”Girjanpito”. Laulava kynämies James Nastolasta. Kirjanpidon ohessa kuultiin myös iloisia Joululauluja vaikka tilanne oli vakava.

”Gannatus”. Kurkut kipeiksi huutaneet  Dalle ja Emma Tuominen.

Lopuksi vielä Joulupugille pari viime hetken lahjatoivomusta.

Rakas Joulupukki.
Hommaatko meille kevätkaudeksi selkokielisen
(ei tarvii osata laulaa) kirjanpitäjän matseihin.
terv G-toimitus

Tuotko myös Pellikan Renelle samanlaiset ääntä hiljentävät ja sanat epäselväksi muuttavat hammassuojat kuin Heinisen Masalla (hyvin toimivat) on.
Terv Joukkuekaverit ja Fanit

Yleisarvosana 

I WANNA HOLD YOUR TEXAS!

ETUSTAJAMME OLI KURLINKIPORUKOIDEN "TEXAS! HOLD THEM"
TURNEESSA JA PÄRJÄSI HIENOSTI!
(KANNATTASI VARMAAN VAIHTAA
PYSYVÄSTI LAJIA [toimituksen asiaton huomautus])


GoodNews toimitukseen tuli pikkutunneilla tälläinen viesti:

"Ja Gurlaajien Gorttipelissä palkittiin tänään parhaat golme pelaajaa golmestatoista. Jage #5, juuri radalla hakatun RMG tms. (Päven työkaveri-Antti) #4. Golmas: Gurlaava Goodies vasemmalta. Toinen saman juuri hakatun RMG tms. kapteeni ja voiton vei toistamiseen ennakkosuosikki PÖRRÖ! Tuotot pelastusarmeijalle ja kotiin gomea garvalippalakki ja K-liiga 40 v -teos! GOODIES!"

... jos tuosta ette selvää saaneet, niin tässä
selgokielellä tulokset liigan sivuilta:


KURLINKIPOKKA
Torstaina 17.12. pelattiin liigan curlingporukoiden ikioma
Texas Hold´em turnaus Enegiahallin pelikabinetissa.
1) Pörrö Hakala, Cherry FC
2) Uma Parikka, KMC
3) Tero Laitinen, Gurlinki Goodies
4) Antti Nykänen, KMC
5) Jake Ropponen, Cherry FC
6) Jukka Uotila, Messipallo ja Hannu Halmesaari, Messipallo

Mukana oli 15 pelaajaa kuudesta eri joukkueesta. Osanottomaksut terästettynä joulukuun kierroksen piparirahoilla lahjoitetiin lyhentämättömänä Pelastusarmeijan joulukeräykseen, lahjoitettavaa kertyi yhteensä mukavat 86,75 euroa.
Osanottajilla oli niin hauskaa, että leikille on helppo povata jatkoa...varsinkin jos käyttöön tulee se Parikan Umalle tarkoitettu stäkkileikkurisääntö...

Sen verran hövelillä päällä ollaan, että annetaan:

Joulun pohdintapähkinä: etsi guvasta geemies:


  Nastolasta vastattiin
16.12.2009 Lahden Energia Halli Fossil Goodies-Weikot-50   4-3

Viime päivinä paljon huomiota saanut ”Sysmätys” pisti Nastolan poikiin hiukka ärsykettä. Kyllä sitä muuallakin maakunnissa osataan.
Nastolahan on vuosia tullut tunnetuksi yhtenä Etelä-Suomen parhaimmista viihdekeskuksista. ”Parhaimmista paikoista”. Nyt tosin sillä osastolla on hiukka hiljentynyt kun ”karnevaalihouset” on menneet konkkaan tai poltettu. Siispä kunnan Mannekiinit Mödäri Miettinen ja Jami Smahl päättivätkin näyttää salibandyosaamistaan (kuten Sysmäläisetkin on tehneet) Fossil Goodiessien keskiviikkoillan salibandymatsissa viime kauden mestaria Weikot-50 vastaan. Nastolan myös niin musikaallisesti lahjakkaat( Möde toimii Lahden Ammattikorkeakoulun Musiikkilaitoksen rehtorina ja James on laulanut oppikouluaikoinaan Lahden Yhteiskoulun Musiikkiluokkien kuorossa sopraanona)  ” Jouko ja Kosti” heittivätkin pienen ”tilastohaasteen” ennen matsia Sysmän ”Batmanille” Bode Kotilaiselle ja ”Robinille” Ile Hörkölle.
Tietenkin sovittiin, että seuralle pelataan, ei omaan pussiin. Kuitenkin maaseudun puolesta!

Tasainen vääntö tulikin Sysmä vastaan Nastola taistosta. Tehot meni tasan 1+1, mutta ehkä vaakakuppi kuitenkin kääntyi Nastolan eduksi kun Möde otti yhden kakkosen jäähyn Sysmän nollaa vastaan. Ja kun tilastomerkinnöistä oli kerta puhe niin…

Parin viikon takaisella ”kriisijaksolla” joukkueen psykoterapeutti Merja Seppälä-Mäkinen korosti pelaajille sähköpostipalavereissaan peliin valmistautumisen merkitystä henkisellä puolella. Ja hyvin opit oli otettukin vastaan, kun jo alkurinkissä ”Tupari” Lordi Sillanpää ilmoitti kesken manageriosion, että lopetetaan turhat jorinat ja mennään hoitaan homma.

Weikot otti alussa ohjat käsiin, eikä meidän maalais- kuten ei myöskään kaupunkilaispojjaat saaneet peliä kulkeen. Jotenkin hermostunutta huiskimista. Niinpä vastustaja siirtyikin johtoon 10:llä minuutilla pikku oman pään sähläyksen jälkeen. Siitäpä peli kuitenkin tasaantui ja ansaittu tasoitus tehtiin 15 minuutilla. Riviin taas palannut Aapo Kittelä teki Bode Kotilaisen esityöstä 1-1 numerot. Aapo sanoikin että kiva oli taas tulla ”pelaavaan” joukkueeseen Savisukkalainan jälkeen.
Vääntö jatkui tasaisena ja paikkoja oli molemmin puolin. Harmi vain, että Weikot teki yhden ja me ei yhtään.

Puoliajalla yritettiin suunnitella jotain taktisia muutoksia, mutta yli hilseen ne tuntui suurimmalta osalta menneen. Siispä kyseltiinkin kellä kaikilla oli joulukalenteri ja mitä kuvia niistä oli tullut. Ne jutut tuntui menevän paremmin perille. Tonttuaiheiset muuten voitti.

Toisella puoliskolla ”Psyko-Merjan” ohjeet tulivat entistä selvemmin esille. Jamin yläkerran ”henkisesti” vahva  karvaus pakotti Weikkopakin luovuttamaan reikäpallon vastustajalle. Jameksen salaman-nopea pyörähdys. Ja kun polvetkin kesti niin heti perään lähti sähäkkä rannelaukaus. Ja tilanne 2-2.
Sitten se niin petollinen hyvän olon tunne ja leijailu taas kostautui. Minuutti ja taas oltiin maalin tappiolla. Osuma merkattiin vielä omatekemäksi kun Masun ”kylkipolkka-askellus” torjunnasta pallo kimposikin omaan maaliin. Taas meitä lyödään, etenkin henkisellä puolella. Mutta Masa Heininen uskoi vielä omiinsa ja muistutti psykoterapeutin ohjeista lisäten siihen vielä Härgän omia tehokkaita metodeja joukkoon. Ja kuinka ollakaan ”maalaiserkukset” järkkäsivätkin makean tasoituksen viisi minuuttia ennen loppua. Jami syötti ja Bode teki. Tilanne kutkuttavasti 3-3. Tämä peli tultaisiin nyt ratkaisemaan henkisellä puolella. Ja niinhän se ratkesikin. ”Päällikkö” Heininen sai pallon oikeaan laitaan. Rauhallinen haltuunotto. – Masaa! Korvien höristelyä ja tarkka paikannus äänen suuntaan vasempaan laitaan jossa viiletti vasen pakki Musti Mustonen. Syöttö ja samalla telepaattinen toivomus saada vielä takaisin. Niin tulikin. Edessä loistav
 a vetopaikka ja helvetillinen paine iskee henkiselle puolelle. Tällä laukauksella saatan ratkaista koko matsin. Tilanne oli kuitenkin niin tuttu kenties K-liigan ”cooleimmalle” viimeistelijälle, että muutama vaihtoaskel, ranteet lukkoon ja kaunis veto Weikkojen Jari Utriaisen maalin yläpesään.
4-3 johto ja kaksi minsaa jäljellä. Loppuhan meni vielä jännäksi kun Mödäri nappasi vielä ”tilastotaktisen” kakkosen ja alivoimallehan sitä jouduttiin. Yhden tiukan tilanteen vastustajat saikin mutta onneksi Masu pelasti tilanteen loistavalla vastaantulollaan.


Komea voitto 4-3 takataskussa on kiva lähteä Joulun viettoon.

Pelin jälkeen kättelyjen sijasta (sikakielto) tarjottiin Weikoille G-piparit ja Hyvän Joulun toivotukset. Myös päteville tuomareille ja sihteerikölle piparit maistui. Sihteerikkö Pena Kovanen söi kolme. Ja erotuomari Jage Ropponen peräti seitsemän.

Yhdistetyssä maaseutu- ja kaupunkilaisjoukkueessa pelasivat.

Masu, Masa 1+0, Aapo 1+0, Ile, Mödäri 2min, Musti 0+1, Reiska, Tupari-Lordi, Jami 1+1 ja Bode 1+1

Fanituspuolella ei ole pitkään aikaan näkynyt ketään. Eikö uskalleta tulla kun on pelko joutua vaativiin kirjanpitotehtäviin.


Pakko antaa:

FossiiliGee-Weikot 4-3 maalikimaraa...

Jos ei muuta tekemistä ole, niin katsele tätä (Orvokki):

Get the Flash Player to see this player.


 Sysmähysteria kasvaa
Lahden Energia Halli 13.12.2009 Fossil Goodies-Artsin Vispaajat 14-0

Jos Matti Nykänen sai aikanaan median ja kansan liikkeelle urheilusuorituksillaan ja myöhemmin vähän muillakin, niin kohta samaan katekoriaan Goodies-historiikissa voidaan laskea Sysmän ”veljesten” Bode Gotilaisen ja Ile HörGön esitykset Fossil Goodiessien (väh. 50v) salibandyjoukkueessa. Gaverukset ovat pelanneet kahdessa matsissa huimin tehoin. Bode 10+8 ja Ile 3+6 ja muutenkin esittäneet G-henkisiä otteita pelikavereilleen ja faneilleen. ”Kakkos Nykäsvaiheesta” ei vielä raportoitavaa. Gannatusjoukot ovatkin jo ehdotelleet tässä vaiheessa, että kevään saunailta pitäisi ehdottomasti pitää jossain Sysmässä päin. Saunajuomana pelkästään sahtia ja pöperönä salakaadettua hirvisoppaa.
Tsot! Tsot! Seurajohto toppuuttelee liian voimakkaista reaktioista, mutta myöntää kyllä että hyvin pojat ovat rookie-kautensa aloittaneet. Ja saunailtapäätökset ovat vielä liian ennenaikaisia sovittaviksi. Onhan se Launeen lähteistäkin valmistettu virvoke yhdessä turkkilaisten pizzojen kanssa maistunut oivallisesti.

Sunnuntain matsi Artsin Vispaajia vastaan on korutonta kertomaa.

Edellisessä pelissä hyvin toiminut ”alivoimataktiikka” otettiin heti käyttöön.
Mödäri pelasi kauden ensimmäisen pelinsä polvivamman jälkeen eikä muistanut että tässä lajissa ei saa kädellä pelata palloa. Möde jäähylle ja me tehtiin alivoimamaali. Ei se peli tasamiehityksinkään mitenkään ”tasoittunut” vaan puoliaikaan mennessä oltiin tehty vastustajan verkkoon kaheksan reppua naapurin nollaa vastaan.

Puoliajalla ei taktisiin kuvioihin tarvinnut paneutua, vaan ennemminkin keskityttiin ihmettelemään miksi ei Geski Geen musisointi ollut purrut Lordi Sillanpään kahdeksansien tupaantuliaisten kuulijakuntaan. No jotain fucking heviporukkaa. Ei ne kunnon musiikista mitään ymmärrä. Lopuksi taas kerran heitettiin ilmaan (ei koskaan vielä toteutunut) että nyt pelataan Masulle nollapeli.

Eipä heitetty nyt katteettomia lupauksia ja duunattiin Masulle vihdoin se nollapeli. Muutaman kerran poika joutui torjasemaankin ja kun Lahtelakaan ei vielä pelaa viiskymppisissä niin omiinkaan ei ropissut.  Ja kun vastapuolen virkaveli Komisario Kajala joutui antautumaan kuudesti, niin loppulukemiksi saatiin muhkeat 14-0.
Sysmäläisten ohella riehui myös Reiska hurjilla tehoilla. Bode ja Ile siinä kyselivätkin minkälaista sukutaustaa Reinikan poika omaa. Giakkokoulun Rehtori siinä muistelikin olikohan perheen kesämökki jossain Sysmässä päin. (Toimitus selvittelee asiaa). Ainakin Lehtosen Jallun mökille Vintturiin on aina ajettu Sysmän keskustan (Alkon kautta? [Toimituksen arvaus]) läpi.

Ilahduttavaa oli myös että joukkueen kaikki pelurit pääsivät tehopisteille. Myös Nolla-Masu sai itselleen syöttöpisteen joukkueemme seitsemänteen maaliin.

Fossiilit sarjakärkeen pompsauttivat

Masu 0+1, Masa 0+1, Bode 4+6, Mödäri 1+0 2min, Musti 0+2, Reiska 6+2, Lordi 0+2 ja Ile 3+0.

Jami Smahlia oli tuuraamassa Jukka Smahl (ei kentällä vaikka paperit on kunnossa, mutta ikä silti esteenä). Isä oli Vaajakoskella pelaamassa Savisukkien (lue Huara Goodies) kanssa SM-sarjamatseja.

Pelaaja-girjanpitäjänä toimi Musti Mustonen jonka peliaika meinasi jäädä lyhyeen kun jatkuvasti oli tilastoitavaa.

Joulugivat
 Eipä mennyt tusinaa!
Pe 11.12.09 40v sarjaa : Putkimestarit- Senil Goodies     11-1

Eipä mennyt tusinaa.. siinä ne positiiviset.

Matsia lyhyesti kuvannee tämä: 1. jaksoa oli jäljellä 26 sekuntia
kun Putkimiesten molari joutui torjasemaan ekan kerran...

Puoliaikanumerot taisivat olla 6-0.

Perjantai oli tunnetusti paha päivä, koska gaikenlaisia
piggujouluhoukutuksia ilmaisine viinoineeen oli tarjolla.
Mieronteilla taisivat monet ollakin, mutta joitain "urheilijoita"
oli kokoontunut viettämään perjantai-iltaa E-hallilekin:
(kaikki tarkoituksella pienillä alkukirjaimilla)
masu mv
rene
antti 1+0
mäggäri 0+1
jamppa
reiska
dee
härgä
james

Kaikki hanurit gaivettava pikkujoulupugin gontista:


Katsele tästä "maaligimaraa..."

Get the Flash Player to see this player.  

Gorvatunturilta apuja

Sol-Areena 13.12.2009 Gurlinki Goodies - KMC 7-5

Hilpeällä Joulumielellä pelailtiin Gurlinki Goodiessien syyskauden viimeinen sarjaottelu. Ja mikä hienointa niin paikalle oltiin saatu apuja ihan Gorvatunturilta asti. Ihan ”oikea” valkopartainen, punapukuinen ja punanenäinen Iso G-Joulupuggi oli saanut tuekseen Joulumuori Fennian. Myös kolme tonttua ( tonttu Meteori, tonttu Oiloni ja tonttu Uponori) olivat hauskuuttamassa lapsenmielisiä ja vanhempiakin vekkuleilla heitoillaan. Myös kaikille joukkueille ja katsojille avoin joulupöytä antoi pelitapahtumaan aimo ripauksen Jouluhenkeä. Gorvatunturin alihankkijoina toimivat pitopalvelut Kallioinen, Lehtinen ja Mustonen olivat laittaneet kystä kyllä. Jokohan ensi vuonna nähdään ensimmäiset G-joulutortut. G-Piparimuottihan on jo kehitelty (ei vielä sarjatuotannossa, vaikka kysyntää on ollut).
 
Liuteltiinhan siellä kiviäkin Joulun vieton ohessa.
 
Vastustajamme KMC oli pelin alussa hiukka vaivautunut kun itse Joulupuggi oli vastapuolella, eikä pojat niin kauheen kilttejä olleet olleet kuluvana vuotena. No Puggi lupas kuitenkin pari ”lahjapinnaa” antaa jossain vaiheessa.
 
Kun vastapuoli siis ”Joulupuggihermoili”, niin kaksi ekaa päätä voitettiinkin ja oltiin 2-0 johdossa.
 
3:ssa ja 4:ssä päässä sitten Puggi toteutti poikien ”lahjatoiveet”. Ja KMC johti 4-2.
Pugin parta pirulainen häiritsi harjaamista eikä omia kiviä saatu oikein liukumaan kohilleen. Jos sakset olis ollu niin karvat olis lyhentyneet. No onneksi ei ollut kun aattokin on niin lähellä eikä karvan kasvu ole enää niin nopeaa kuin nuorena. Yli 200 vuotta sitten.
 
5:teen päähän keksi yksi tonttu heittojärjestykseen aattehen. Eikö Puggi voisi heittää Joulumuorin ”perään”. Taktiikka toimikin loistavasti ja 3-0 meille. Ja johtoon 5-4.
 
6:ssa ja 7:ssä päässä Gorvatunturin ulkojäiltä hankkittu kunto- ja taktiikkapohja piti hienosti ja siirryimme jo ratkaisevan tuntuiseen 7-4 johtoon.
Kaiken lisäksi pelattiin hyvää suojapeliä. Muutaman kerran tilanne hiukka häiriinty kun katsomossa oli muutamia ”pikku nilviäisiä” ja G-Pugin piti lähtee niille tarjoomaan namuja ja kertoilemaan Joululurituksia. Vanha ”Puggi” lupasikin tulla käymään ”termiittien” kotona päiväunien aikaan kun äiskä on kotona ja iskä ei.
 
8:s pää olikin sitten ehkä yksi kauden parhaimmista. Vastustajan kivet pidettiin hienosti pois pesästä ja lisäpinnojakin (3) näytti olevan tulossa. KMC:n viimeinen alistumis-/raivoheitto kuitenkin toi naapurille yhden tsäkä kavennuspisteen. Anyway.
 
Lopputulos ansaittu 7-5 voitto Gurlinki Goodeisseille.


Gorvatunturin porukassa Joulumieltä toivat.
 Iso G-Joulupukki, Joulumuori Fennia, Tonttu Meteori, Tonttu Oiloni ja Tonttu Uponori.


Joulumielellä
Get the Flash Player to see this player.Kun katsot yo videoleikettä "Megein gaikki maalit"
.. laita volyymit pienelle, jos lähistöllä
on alaikäisiä....


  el Classicosta el Fiasgo
SenilGee-Lataamo 1-5   E-halli pe 4.12.09

Perskutarallaa... vaikka Lataamo olikin toivottanut Masan "tervetulleeksi Energiahallille", emme päässeet rogottamaan sigapiikillä Jagea kannikkaan. 1-5 ei tuntunut oikeen edes torjuntavoitolta...

Paikalle oli kokoontunut vaihteleva gogoonpano. Ensin Jusa kyseli tuleeko porukkaa ja kun näki keitä on, niin päätti pukea kamppeet päälle, sitten giinteistövällittäjä tuli kulmahousuissa tsekkaamaan fiilikset ja veti kamppeet päälle, sitten tervetulleeksi toivotettu Härgä veti muutaman vaihdon, mutta
toipilaan aerobinen kestävyys ei antanut myötä enempään.
Otteluun eivät joutaneet syystä tai toisesta esim "PikkuJoulu-Mustonen", "Ruga-Laitinen", "Saksaonpasgamaa-Smahl".

Enivie... täynnä taistelutahtoa kokoonnuttiin alguringiin, kajautettiin reippaasti kolmannen jälkeen ja näillä mentiin...

Ottelu kulki tasaisesti päädystä päätyyn ja molemmill oli omat pitemmätkin painostuskautensa ja hyviä paikkoja. Jusallakin muutama näppärä Jagen pyöräytys ja veivaus, mutta gun ei....Vauhtia ja vaarattomia tilanteita piisasi siis etenkin Laturipäässä. Noin 10 minuutinkohdilla laataajat vetäsivät laidalta peruslimpun kohti maalia, joka epäonneksemme osui Luukku-Lahtelan (yllätysyllätys) lapaan ja suuntaa vaihtaen verkon perille. Paikkoja oli sen jälkeen molemmilla mutta puoliaikaa vietettiin näillä lukemilla. Tasaista oli.

Sitten kello näytti toista jaksoa noin 10 min ja Jage kuoletti tyylikkäästi pallon rinnalla alas, hutisuuppasu, pallo Kapalle joka passsi Mäggärille. 1-1 !!
Tää on meijän heiniä!?

Sitten eestaas tiellä taistojen kunnes 15 min kohdilla LaturiPartsi vapaana keskellä ja 1-2. Ei tässä hätiä mitiä. Eikä ollutkaan moneen minuuttiin, mutta sitten tuomaristo teki erikoisen tulkinnan. Meillä rike omassa kulmassa, ei siinä mitään, mutta Lataajat laittoivatkin vaparin heti peliin melkein siniviivalta ja geemiesten odotellessa pallon siirtoa pisteelle ja seurtatessa gatseella 1-3 numeroiden syntyä... Pulinaa ja pärinää riitti muutama minuutti. Gello kävi eikä siitä mitään hyötyä ollut, paitsi Lataamolle. Gee energiat menivätkin sitten siihen ja loppuminuuteilla numerot repesivät turhankin rumiksi. 1-5.
Samoille lukemilla pelikaanit hakivat pisteet Hämeenlinnasta myöhemmin illalla.

Myönteistä illan pelistä: JAGE-GEE maalisuhde tältä gaudelta pysyi vielä geehallinnassa: 20-16.

Muuta: toinen jakso tallentui valvontagameraan. Kun muistikortti saadaan purettua, varmaan tulee lisää infoa gohua herättäneeseen vaparinvetoonkin. Voipi olla että jälkipeliä käydään yhtä pitkään kuin Henryn käsisyötöstä Irlantia vastaan. Vaaditaan uusintaottelu!!

GoodNews seuraa tilannetta ja antaa lisäinfoa lähipäivinä. Pysykää ganavalla!

Lataamassa:

Masu mv
Luukku 0+1, 2 min , plusmiinus se ekan maalin kimmoke
Hartsa
ToipilasHärgä
GärkkäriGaapo
Jamppa
Mäggäri 1+0
René
Reisga
Jusa
Dee

faneja ei paljon ollut, paitsi Härgä loppupelin.

VIELÄ MUUTA:

Ottelusta on myös varjohallituksen versio liigan sivuilla.

Ennen kuin luet sen, lue tämä:
G-Newsin päätoimittaja luki läppäristään tänään aamulla  liigan sivujen otteluselostusta. Vieressä tekstiä tiirasi myös puoliso M.,  joka loihe kysymään:  "Onko teillä naisiakin siellä!?"
Kummastuntunutta vastakysymystä seurasi vielä kommentti hiukka kovemmalla volyymillä ja isommilla kirjaimilla" No eikös ne mimmitkin pelaa liigassa ja en ole kuullutkaan että Goodiesseillakin on NAISTEN  joukkue...ketäs siinä oikeen on...?"
---- "mitämitämitä???" ihmettelyn jälkeen selvisi syy: Liigan otteluselosteessa oli kirjattu ylös Lataamon tehomiehet, joiden joukossa oli "Mimmi-Lehtinen"....
Että tällaista tänään Mustangalliontieltä...

Hyvästä taistelusta ja siitä yhdestä maalista yleisarvosana:


Hyvää itsenäisyyspäivää  gaikille! Juokaa gaffeet & gonjaakit ja nauttikaa Ellen Svinhufvudin gaakkua ja Orvogin pipareita.....

Jarrugenttä tegi gaikkensa
Gurgee-Messipallo 3-10   Sol arena 29.11.09

  


Toivoa oli taas ilmassa, kun etukäteen oli tiedossa, ettei mahtiporukkaa eikä Grafiikan taitajia ollut tulossa pelaamaan. Pieni tagaisku oli Walttonin poisjäänti.

0. Pää Hävittiin arvonta. Tähän pitää jatkossa satsata! Tästäkö se lähtisi?
1. Helppo piste, ... johdossa mennään.
2. Helpot pisteet, eli johdossa mentiin. 1-2
3. Meidän vika kivi ja ainoastaan kaksi kavereille. 1-4
4. Pidettiin yllättäen viimeisen etu. 2-4
5. Kaverit kanssa pitivät. 2-6
6. Eipä pidelty yhtään mitään. 2-9
7. Ja taas rytmiin mukaan. 3-9
- Ei hävitty kaikkia vikan kiven etuja...
8. Melkein saatiin päät taas tasan, mutta se viimeinen... 3-10

Geilahallilla palaverissa olivat Punni, Jykä, Jameson, Kipa, Päve, VG.

Plussia kokoonpanon lisäksi:
- Punnin 7.pään eka heitto kaverin hirveän tsäkätuplapoiston jälkeen ilman liukusukkaa ykköseksi.
- Hyvää kahvia
- Jykän synttäripullat, leipuriainesta!
- Siniset kivet


Ottaen huomioon että tulessa oli jarrugenttä voidaan

antaa vain 7 given tappiosta
   
"Licence To Score" -elokuvan gotimainen versio
"Mainilan Laakaukset"  esitettiin Energiahallilla.

SenilGee-Viikari 5-4 (4-2) pe 27.11.09

Huhhuh... tuli ihan viime perjantai mieleen. Silloin johdettiin puoliajalla 5-1 ja peli päättyi 5-5. Nyt sen sijaan käytiin saunaan valoisammin mielin 5-4 voitto lompsassa.

Kerrataampa vielä guinka gaikki oikein gävikään...

MTV3:n ohjelmistoon oli merkattu myöhäisillan jännäri, Bond-leffa "Licence to kill" alkamaan klo 22.30. Energiahallilla taas esitettiin siitä alkuillan lämppärinä gotimainen versio  "Licence to score -Mainilan laakaukset". Pääosissa "My name is Lahtela...Luukku-Lahtela". (Oikealle bondleffalle täytyy kyllä antaa enemmän tähtiä, sillä siinä oli paremman näköisiä naisia ja ehkä himppu komeempia miehiä.) Tähän gotimaiseen seurojentalo versioon saapui harrastelijanäyttelijöitä 11 kpl. Katsomon puolella oli kolme gutsuvierasta: Limonaativehkeissä Gaija-Goon geikalle menoa tekevä Nastolan Iso-Veivi muassaan uskollinen aseenkantajansa Pikku-Veivi. Myös Mäggäri kunnioitti ensi-iltaa aition puolella.

1. näytöksen alkuminuutit menivät tunnustellessa ja geemiesten pyörittäessä palloa Viikarein molarin edustalla. Sitten tapahtui draamassa käänne:

Yllättäen jo alkuminuuteilla kaksoisagentiksi paljastuikin Gytölän poika. Luukku kehitteli 70-vuotta sitten ammutuista Mainilan laukauksista oman versionsa:
Pojalla oli pallo jo siniviivalla ja suunta ylöspäin, mutta samassa pyörähti yllättäin ja vetäisikin lakaisupallon kohden omaa päätyä... ja maalia. Sinne suhahti ja viikarien johto 1-0. Hallilla saatettiin tässä sekunnin murto-osissa tuta myös se, miltä tuntuu kun ydinpommi paukahtaa. Väittävät että siinä on hetken täysin tyyni ja hiljainen hetki ennenkuin alkaa tapahtua... Niin hallillakin: Yleisö, omat, vieraat & tutut kertoivat mielipiteensä yhteen ääneen. Ainoastaan itse narusta vetäissyt oli hissukseen ja nojaili pyssyynsä. Loppupelissä homma meni taas kuitenkin moken piikkiin: "Eihän se ollu ees kova."

Siitä suivaantuneena....
Mainilan poika veteli sitten lämmäreitä (toiseen suuntaan) oikein uragalla, plus esti, kaivoi raastoi ja torjui puolustuslinjoilla.
Mutta mutta... Eipä mennyt kuin hetki, niin meinasi toisen kerran mennä koodinaatit sekaisin ja heilahtaa omissa. Pakki (kuka?) katkoi maalin edessä  poikittaissyöttöä ja ohjasi pikkupompun kohti omia... moken pöksyjen vekkeihin se onneksi pysähtyi, vaikka viikarit jo tuulettivatkin...

Sitten taas mentiin toiseen päähän pyörittämään venäläistä rulettia, mutta Viikarit vastasivat tuleen ja saivatkin pätkän juoksuhautaa hetkeksi haltuunsa numeroin 2-0. Viimein alkoi meilläkin haarukointi osua kohdilleen ja tulosta syntyi. Raportti ei kerro maalintekijöiden järjestystä, mutta noustiin tasoihin.

Sitten pääsikin jo em. Mainilan poika guittaamaan komealla kasapanoksella johto-osuman 3-2! (Oli helpottunutta poikaa kun laittoi mieggansa tuppeen). Vielä jatkettiin rummutusta ennen taukoa 4-2.

Väliajalla muisteltiin menneitä; dramaattisia alkuminuuttien tapahtumia sekä viime perjantain toisen jakson tussarointeja. Ohjaaja vakuutti ettei se ainakaan toistuisi!

Toinen näytös lähti lapasesta hetsillään...Viikarien mörssärihyökkääjä tuli vasemmalta läpi rymisten ja takanurkassa soi "Jokkantii"  jo 15 sekunnin jälkeen. 4-3.... Hei! Jätkät! Nyt herätys!! -huusi Turkka.  Herättinhän sitä ja herettiinkin menemään "turvalliseen" 5-3 johtoon. Sitten sai vasen paggi parin minuutin huilin. Pahaa rynnäkköä geemaalilla, haamukäsi torjunta ylänurkasta oli yksi "game savereista".  Sitten se tuli. Kavensivat  pomppukimmokkeella 5-4. Ottivat aigalisän ja tietty mokenkin pois, mutta ryhtinappi oli gohdillaan ja loppusekunnit  vain ajan gulutusta. Huhhuh.

Viikari-Kiikarissa

Masu mv
"Lahtela...Luukku-Lahtela" 1+0 , sekä plus miinus yks...
VG Laitinen 2 min
GärkkäriGaapo 0+1
Härgä 0+2
Ruoska
Hartsa 1+1
René 0+1
Reiská
Jamppa 1+0
Dee 2+0

Gatsomossa: James & son, Mäggäri, Jage

Yleisarvosana torjuntavoitosta:


                        

                                        Tässä johtaja Ropposella vielä hymy hergässä,
                                           mutta aamupäivän Gurlinkitappio guitattiin
                                                gorgoin gera salibandygaukalossa...    SuperSunnuntain 22.11.
GoGonaissaldo positiivinen!

       Goodies - Jage otteluiden yhteistulos 19 -11!


  Suurguntaneuvottelut seljälleen...
FossilGee-Atikin peräprutku 15-1
50vee paappasarjaa E-hallilla su 22.11.09


Eipä ollut enää maalinteko-ongelmista puhettakaan kun Fossiilit givittivät Jagella vahvistetun Atkin kuramoottorin tylysti 15-1. Fossiilit taas olivat vahvistaneet rivejään Sysmän ylpeyden,  BandyBoys´ien kahdella veijarilla.

Syksynsynkältä pikitieltä valoisalle Energiahallille kurvanneet sahtipitäjän pojjaat Ile Hörggö (os. Hörkkö)  ja Bode Gotilainen (os. Kotilainen) paaluttivat sellaiset tehot, jottei muuten hiiskuta näistä vahvistuksista pelikaaneille mitään...
Hyöggääjä Gotilainen 5 + 4  ja Paggi Hörggö 1+5 !
Liigahistoriaa taisi veivata Gotilainen, kun VIIMEISEN 16 sekunnin aikana teki puhtaan hattiksen eli  3 (KOLME) maalia. Mainita kannattaa myös, että pelattiin
silloin vajaalla.... tosin on myös mainittava että pakkina oli Jage ja maali tyhjänänä.

Yllä olevasta johtuen on Gonsernin Sisäpiirivaliogunta päättänytkin esittää Soininvaaralle  SuurGuntaneuvotteluissa nägökantaa joka liittäisikin Lahen Sysmään eikä päinvastoin.

Vaagunakin on jo valmiina:


Targastellaan tapahtumia gronologisessa järjestyksessä:

Sysmänpojille uudet geepeliasut päälle. Gomeelta näytti, vaikka Jage muuta koitti
psyykatakin...

Alkurinkihuuto meni myös tulokkailla kohdilleen. Kolmannen jälgeen...GOODIES ISKEE!!!

Sitten joutuikin töihin siviileissä peliä seurannut Mödäri. Poika piti kirjaa ja sai
kynä savuten täytää pergamenttia.

Kahdeksan minuutin kohdilla taululla 3-0 ja puoliajalle mentiin 8-0 lukemissa.
(Jameson teki viimesekunnilla)

Puoliajalla muisteltiin perjantaista 5-1 johtoa ja päätettiin ottaa siitä oppia...

Toinen jakso ja sama gaiku oli asgelten... taululla 10 - 0
ja aikaa vielä 19 min.

20 min tapahtui: Puolessa kentässä Walton laittoi Jagen gahville ja porhalsi garkuun... maaliin ei mennyt, mutta Jagella meni.  Tagareisi tagaa-ajossa...

23 minuutilla mogomat tekivät sen ainogaisensa. Jagelle plussa. Masulle ei.

Loppunumerot sitten 15 -1.

Mielenkiintoista oli, että jäähyjä tuli meille koko matsin aikana kolme, ja jogaisen
aikana tehtiin vähintään yksi alivoimamaali!
Sogerina pohjalla tuo viimeisten sekuntien GotilainenShow.

Mainittavaa myös se, että Sähköjänis Reisgakin luopui lemmikistään
.
Otti poika oppia Sysmän serkuilta ja ravisteli apinan selästään  4+0 !!  (Tapparan Ojanen lupasi pitää goditonta vielä jonniinaikaa...)

Moottoria poraamassa:

Masu mv (melgein nollapeli)
AnaGonda 0+1, 2 min
Reisga 4+0, 2 min
Roggi 2+1
Lordi 1+0
Jameson 1+0
Walton 1+1 (+ Jagen gahvitus)
Hörggö 1+5
Gotilainen 5+4 , 2 min

... gaikki genttämiehet pääsivät tehoille!

Huutoguorossa:
VG Laitinen. Huuto + tilastointi + online textarointi Isogeelle.

Härgä (Huuto oli vaimennettu. Pojalla on guume ja gurkku gipeä.
Diagnostisointi on vielä gesken. Epäselvää on taudin guva: Siga, vai sen uusin muunnos Härgä).

Mödäri. Illan govin urakka: girjanpito

Jugga (Ei gentällä, väärät paperit jäivät gotiin)


Nyt on mugava jaella muitakin kuin hanureita:


(Liigan sivuilla asiasta uutisoitiin luonnollisesti eri lähestymisgulmasta...)

Vielä muuta: tehopisteiden girjauksessa näyttää olevan eroja Mödärin ja

liigan viralllisen listan välillä. Targistellaan...


Mitähän gurlinkiporukka nyt tarvitsisi...?
22.11.09 Jagen Datsun Cherry - TussariGee 10-4

Alkutaktinen alustus:

Nyt pitäisi voittaa... Jygä oli harhautettu Iisalmeen ja Mustosille hommattu
viikon lomapaketti vielä kauemmaksi Sotkamoon. Nyt tää hoituu...

Sitten lyhyesti todellisuus:

1. Nihkeä rata, ei tahdo voima riittää. Masu hyvin punaselle ja suoja perään! Punnin toka suoja ei ihan napiin. Mutta se riitti, vastustaja törmäsi ja 1 meille.

2. Jake vei kokonaisen.

3. Taas alkoi näyttää jo huonolta, mutta vg viimeinen pelasti kahden tappion yhden voitoksi.

4. Tulos suoraan kouluajoilta 0-4. Suopjat läpi ja poistot hujan hajan. Tällä ei pärjätä. Lisää väkea palavereihin.

5. Jake nappas taas kaks, on tää toivotonta.

6. Loppuponnistus alkoi ja saimme yhen.

7. Sama laulu jatkui, mahkut useampaan, mut vain yksi saatiin.

8. Tilanne 4-7 ennen viimeistä, mikä väsymyksen myötä meni 0-3.

Tulos 4-10 ja ulos...


MuGana: päve, kipa, masu, jami, waltsu, punni, tero. Kaikien nimet syystä pienellä kirjaimella.

Muuta:

Veli Hynynen gävi noukkaamassa lämmittelypuvun ja antoi
samalla taktisia ohjeita. Oli käynyt kuulemma kerran Veemäellä pelaamassa.

Ei ne sen kummempia ohjeita olleet kuin meidän neljän vuoden kokemuksella hankitut...

Gaffeet olivat gohdillaan. Särvintä tarjosi Cherry Dominokeksein myötä.


Lahden parasta piparia taas tarjoili Orvoggi Ropponen.

Oli tyttö tehnyt Masulle ihan oman "Masupappa" -mallisen teoksen.

Siitä monimuotoinen se on, että kun kääntää näin,

niin muistuttaa hiirulaista. Sitten kun gääntää näin,

niin muistuttaa tumppia..


Matsin  yleisarvio... Lähestymisgulma on ongelma...
Seniiligee-Vatkaajat 5-5
40 v sarjaa pe 20.11.09


Alustus:
Se päivä alkoi hienosti... Oli Jarin nimpparit ja joukkueessa kaksi päivänsangaria! (Jari Ruoska & Jari Mäggäri).
Vastassa  sarjan selkeä peränpitäjä: nollallapojoa ja muutama hassu tehty maali. Eiköhän pojat oteta gevyet perjantaihiet ja sitten saunaan! Porukkaa olikin kuin Pensseli-sedän keikalla: yli kaksi gentällistä! Alkurinki ulottui kakkoskaukaloon asti ja pahimmasta igänäöstä gärsivät eivät pohjoiskaarteen kauimmaisia edes tunnistaneet. Girjurina toiminut Nastolan sogea maalivahtikin (rahat takaisin jos yhtään näkee)  gyseli pelaajien nimiä vielä ottelun aikana.
Panostakin oli... Isogee mogoma ilmoitti : "Päivänsankarit tarjoavat jokaisesta tehopisteestään bisset koko porukalle". Sen mukaan Jarit mailaa & visakorttia sitten puristivatkin... Omalla rahalla kaikki pelin jälkeen baarissa dokasivat. (Paitsi Masu, jolle Isogee tarjoisi pienen, mutta haluaa takaisin sitten ison).

Asiaan:

Entiiä...miten tätä säbäpeliä pitäisi lähestyä ja raportoida?

Otetaanko positiivinen gulma ja riemuitaan:

+100% isommasta pistesaaliista kuin viikko sitten?
+Eletäänkö nimpparpoikain kanssa hengessä mukana ja iloitaan merkkipäivästä?
+Tiistaisen harjoitusmatsin nollatehot vaihtuivat viiteen tehtyyn maaliin!
+Olipa hienoa johtaa jo 5-1 ! 
+Ajatelkaas jos oltais vielä hävitty...
+Olihan se myönteistä (olihan?), kun savarit totesivat: "...piste Vatkaajilta..hyvä pojaaaat!"
+Plussaa edelleen: porukkaa oli paikalla vaihtopenkin täydeltä. (Sehän meinaa vaan sitä ettei ainakaan tätä peliä tarvia peruuttaa sairaslomien takia!)
+Katsotaanko myönteiseksi myös se, että Härgä oli saanut positiivisen tuloksen (Siga?)flunssatestissä, eikä päässyt pelaamaan&gannustamaan joukkuetta? Jokainen tutkiskelkoon jälkimmäistä tapausta omalla tahollaan. (Muista, että kaikki tunteet ovat oikein ja sallittuja!)

Entäs sitten se gadun varjoisampi puoli...

Niitä riittää. Mustat Tussarit johtivat tosiaan 1.puoliskolla jo 4-0, 5-1. Toisella jaksolla tuli vain lunta tupaan ja jäi ... sinne. Hyvä ettei kaveri lopussa vielä vatkannut ikkunoita pihalle ja rikkonut liettä...

---
Matsi alkoi nassavasti.. parisen minuuttia ja Gytölän-Luukku avasi ja siellä oli...sitten Jamppa 2-0, sitten Thaimaan leiriltä palanneelle AnaGondalle eka maali komeasti. 3-0. Sitten sai sihdin gohdilleen pitkänpinnan Renéé 4-0. (Tää peli me osataan!) Vatkulit gavensivat, mutta eikun lisää höyryä: Isogee yritti linkasua alapesään, muttei lähtenytkään mikään putoava lehti vaan suuppasu (145 khz/h) yläristikkoon. 5-1. Eiköhän se ole sitten siinä... Siinähän ne -tehdyt maalit.

(Seuraaviin pelipaitoihin hommataankin sitten vetskarit, jotta voidaan ihan aikuisten oikeesti pelata taggi auki...)

Puoliajalla naureskeltiin ja yritettiin uudelta urheiluhalliyhdistyksen hallituksen jäseneltä pummata saunailtaa tai kahta Urheilukeskuksesta. Ei onnistunut.
Eikä enää geltään meigäläiseltä maalintekokaan. Sähköjänis Reiskallakin virtaa riitti, mutta vain takalaidan verkot heiluivat. Vatkaajain molari teki töitä koko iltavuoron edestä ja oli aina edessä. Vatkaajain kärki sen sijaan käytti harvat paikkansa ja teki puikkaushyökkäyksiä joita mustapaidat seurasivat gatseella.

Niitti tuli siinä vaiheessa kun isogee sai "aiheettoman" jäähyn. Kauimmainen (!) domari näki pojan pelaavan päällä ja hypänneen ilmaan. Ainakin jälkimmäisen on pakko olla potaskaa. No ei voi mitään. Tekevät ne isommissakin piireissä tuomarit erheitä. ( Vrt. ennaggotapaus:  Thierry "Jumalan gäsi 2" Henryn käsisyöttö). Isogeen jäähyn aikana sitten Haroldi vatkasikin tasoituksen.

Vielä oli aigaa jäljellä 10 minuuttia ....muttei mittään mainittavaa....

Vatkaamassa:

Masu mv. (10 koppia, 5 kassia)
AnaGonda 1+2
LuukkuLahtela 1+0
VG Laitinen 0+1
GaapoGärkkäri
Jari Ruoska (ei tehoja = ei bisseä)
Musti 1+0 ... + 2 min
Jari Mäggäri  (ei tehoja = ei bisseä)
Renéé 1+0
Reiskaa
Jamesverkkareissa
Jamppaa 1+0
Dallee 0+1
Walttoon

Tilastointi ja fanitus ; Jameson

Girjeenvaihto: Masu

Yleisarvoisana on hieman ongelmallinen. Hanurit alkavat kohta loppua
jo Soitin Suonion varastostakin. Vielä niitä kuitenkin riittää, joten annetaan jokaisesta maalista yksi...

Gurlinkimiehet tarvii naista
Sol-Areena 18.11.2009 klo 9.00 Gurlinki Goodies – Triplapoisto (Mukana 7 Mamman-poikaa)

Kylläpä oli pojat pulassa sunnuntain varhaisaamun curlinkimatsissa kun Mimmipelaajat (Gipa, Päve ja Seikku) jäivät (koisimaan?) jostain syystä tulematta SOL-Areenalle. Kuka nyt lohduttaisi epäonnistuneen heiton jälkeen kun pojat vaan ilkkuu rumasti toisilleen.

Kuka antaisi onnistumishalin ja kehuisi onnistuneen heiton jälkeen. Pojat kun vaan naureskelee ”tsäkäheitolle”.
Onkohan Ison Given keittämä kahvikaan edes ”resitenttiä”. Päve ainakin keittää kunnon pavuista. Eikä ole edes gaakkua tarjolla kuten viimeksi.

Nyt oli siis pärjättävä omillaan. ILMAN NAISTA!!!
Jo alkulämmittely antoi viitteitä tulevasta.

Mustankalliontien Audi-parivaljakosta toinen oli hädissään että hänen toinen liukurinsa oli pudonnut jonnekkin. Kuinka hän nyt pystyy heittämään vain yhdellä liukukalossilla. (Liukukalossia käytetään vain toisessa jalassa Toim. Huom!).
Toinen Audi-mies nykäisi harkkaheitot kokonaan ilman liukupohjaa ihmetellen kun ei tossu luista.

Myös seuran yhteinen ”mailakassi” (Ne kepit on harjoja. Ei mailoja Toim. Huom!) oli jonkin aikaa kadoksissa.

Valmistautuminen muistutti enemmänkin firman pikkujoulujen alustamista teemalla: Laji jota en ole koskaan kokeillut. (Gurlinki Goodiesseilla 4:s kausi ”ammattilaisena”. Toim. Huom!).

Myös ”Nenä-päivää” oli ilmeisesti vietetty lauantaina.

1 pää. Varma piste heti alkupäässä taktiikka puri taas ja 1-0 johto meille.
2 pää. Myös toinen ryhmä piti sovitusta hyvin kiinni. 1-0. Eli 2-0.
3 pää. Taktiikka vähän petti ja 0-3 takkiin.
4 pää. Tää jää on kyllä ihan perseestä. 0-2. Eli 2-5.
5 pää.  Miksette te jumalauta harjaa vaikka huudetaan. 0-2. Eli 2-7.
6 pää. Nyt ei auta enää liikaa antaa eteen. Taistellaan että ”likatkin” on ylpeitä. 0-3. Eli 2-10.
7 pää. Onks Masu ja Musti ollut tällä kaudella yhessäkään voittopelissä mukana. Pojille viikonloppuristeilyjä uudestaan jakoon. 0-2. Eli 2-12.
8 pää. Aika loppui ja viimenen pää jäi pelaamatta. Ihan hyvä vaan.

Lopputulos siis masentava 2-12. Siinäpä sunnuntai-aamun Goodies ”Äijäenergiaa”.
Leenua, Liinua ja Tiinua kaipasivat.

Musti              -3
Jygä               -4
James             -3
Waltsu            -8
Tero                -8
Punni              -6
Masu              -6

Yksi G-fanikin oli paikalla. (Taisi sivuta seuran kannattajaennätystä Toim. Huom!)
Mikkosen Haraa ei nyt valitettavasti pystytty hemmottelemaan todellisella osaamisellamme ja kaffeekin loppu termarista.

Yleisarvosana      ja suht syvältäWeikot 50 - FossilGoodies

15.11.09 Weikot 50 -FossiiliGoodies  7-4

Goodiesin aition ympärille oli saapunut pelimiehiä ja huomattava joukko täytemiehiä, eli tilanne vaikutti normaalilta.

Tänäänkin pelissä oli kaksi mokkeamme, tosin James pelasi meillä hoitaen kuitenkin edelleen vastustajan maalia, mutta nyt hyökkääjänä. Oli mies ottanut G-mafian vinkit tosissaan...

No alkuhuuto meni ihan OK, joten päivän tavoite tuli saavutettua.

Peli alkoi hyvällä ryminällä, mutta sitten "alakerran" paine purkautui parina virhearviona ja pääsimme hyvään takaa-ajoasemaan. Mokkemme torjuntarosentti oli tilanteessa 0-2, keski-iltapäivän otteluaika huomioiden ihan kelpo n. 67%.

Yksi takaisku ei maata kaada, toki se oli jo kolmas, joten pelaajat alkoivat hermostua huonoon viimeistelyyn vastustajan päässä. Omassa tuntui toimivan hyvin.

Sitten taivas repesi, kun Reiskan vaparin niittasi Musti muuri-Gajalan taakse. Vääntö jatkui kovana ja Goodiesin GoWaltsuG syötti Goodies-Gittelän Gavennuksen, tää me hoidetaan!

Seuraavaksi nähtiin päivän helmi, kun Musti tykitti kaukaa maalinedustalla sattumalta oleilleen Lordin lapaan ja pallo siitä verkon perukoille! Tilanne kutkuttavasti 3-3.

Tässä vaiheessa taisi Weikko-Gajalan pelikuume nousta sietämättömälle tasolle ja maaliin vaihdettiin Mr. Iso U.

G-nukahdus nähtiin heti tasoituksen jälkeen ja takaa-ajo jatkui. GoWaltsuG passarina ja Reiska omaksi ihmetyksekseen osui viimein puiden väliin, paikkoja oli ollut... Tasatilanteessa 4-4 mennään.

Sitten varsinainen sokkailu alkoikin: poijat unten mailla, vastustajan ainoa laukoja laukoo vaan, juoksennellaan rusetteja jne. Loppupeli Weikoille 0-3 ja lopputulos 4-7. Ei hyvä.

Positiivisia seikkoja pelistä: pelimatkatiet olivat sulat, Lordille ei tullut hiki, Ison U:n torjuntaprosentti oli jokusen minuutin pyöreä nolla, nuoren Graafigon lopullinen prosentti huikea 74%, James pelasi meillä, paikkoja oli.

Jotain pitäis tehrä...

Lisäisin vielä positiivisten seikkojen listaan kolme tolppaa omassa päässä, mitä laskimme Kärkkärin kanssa.

Ja kentällä häärivät, Masu, Jallu, Reiska, Musti, Ari K, Masa, Pena, Lordi, Waltsu, James, ei muita?
Gannustamassa Girjurin lisäksi illan ilotulitemestari Kaapo K., Jukka S. ja Jake!

VG

ei voi antaa kuin
 
Savisukat taas parempia
40v KKI-aluesarja 07.11.2009 Lahden Energiahalli

Viikon sisään toinen peli Savisukkia vastaan toi jälleen tappion. Tällä kertaa pystyttiin lyömään kyllä kampoihin edellistä peliä paremmin. Valitettavasti hyvästä työnteosta ei pinnoja saa. Liikaa annettiin eteen ja lopun ryminä ei ihan riittänyt edes tasuriin.

Paikalle oli saatu kivasti kaksi kentällistä miehiä. Tosin hiukan ”muukalaislegioonaa” rupee porukkamme muistuttamaan, sillä alkuringissä oli maalivahdin asusteet päällä Jami Smahl joka edellisessä kohtaamisessamme ”perhostorjui” Savareiden maalilla.
Puolustuksen vasemman pakin asusteet oli pukenut Jaken Lataamonkin värejä kantava Tipi Mäntynen.
Myös hyökkäyspään vastuuta oli annettu ”huorakolmikolle” Mäkkäri Mäkipäälle, Luoman Hartsalle ja Dalle Tuomiselle jotka parin viikon kuluttua pelaavat vastustajamme riveissä SM-sarjan karsintapelejä.
Managerilla olikin vähän pelkoa miten Goodies iskee huuto lähtee ennen matsia. No hyvinhän se kuitenkin irtosi ja yhteen samaan hiileen luvattiin puhaltaa.

Savikset varmaan yllättyi pelin alussa kun G-miehillä olikin ihan toinen tempo kuin viikko takaperin. Harmi vaan että jostain pikkurakosista pääsivät 2 maalia meidän nollaa vastaan ekalla puoliskolla tekemään. Pari ylivoimaakin päästiin pelaamaan, mutta eipä kummosia kuvioita saatu aikaiseksi.

Tauolla selkävaivainen ”fanihuutosakin” johtaja Masa Heininenkin kävi antamassa kehut peliasenteesta. Vain maalit puuttuu.
Myös maalivahdillemme Jamekselle annettiin anteeksi ”syrjähypyt”. Oli ihan hyvät torjasunäytöt vaikka kaksi omiin menikin.
Myös ”varamaalivahdillemme” Masu Mäkiselle päätettiin kerätä jatkossakin risteilylippurahat, sillä Nastolan miehelle riittää jatkossakin töitä ”omassa” joukkueessa.

Toisen erän alkuun Savisukat pääsi taas kuin varkain tekemään jo ratkaisevan tuntuisesti 3-0 osuman. Mikä yllättävintä niin G-päät ei painuneetkaan, vaan ”ilopoika” Mäkkäri tekaisi ”seurauskollisen” Musti Mustosen syötöstä kavennuksen 1-3. Heti perään Saveilijat rankaisi taas maalilla.

Periksi ei kuitenkaan annettu ja ”ilopoika” Mäksä ampui taas toivoa peliin tekemällä toisen maalinsa. Syöttäjänä toinen ”ilopoika” Dalle Tuominen.
Kun ”seurauskollinen” Gaapo Lehtinen vielä kavensi ”ilopoika” Tipi Mäntysen syötöstä 3-4, niin saatiinhan matsiin vielä jännä loppukin.
”Ilopoika” James maalilta pois ja kuudella survotaan tasotus. Lähelle päästiin mutta ”ilopoika” Mäksän ohjaus lirui niukasti Savisukkamaalin ohi.

Turpiin tuli siis 3-4. Mutta ihan hyvällä pelillä hävittiin jos se jotain lohduttaa.

Mäksä ja Tipi palkittiin joukkueestamme jollakin palkinnolla.

Mukana olivat.

”Ilopoika/huorakentällisessä”
Jami Smahl, Hartsa Luoma, Mäkkäri Mäkipää 2+0, Dalle Tuominen 0+1 ja Tipi Mäntynen 0+1.

”Seurauskolliset kentällisessä”
Ana Heinonen, Kapa Lahtela, Terppa Laitinen, Gaapo Lehtinen 1+0, Musti Mustonen 0+1 ja Reiska Reinikka.

Fanituspuolen Guoronjohtajana toimi ”seurauskollinen” Masa Heininen.
Fanituskuoron muodosti sama mies.

Yleisarvosana tappiosta huolimatta
 


Vilttigetjullakin sihti gohdillaan...
091108 GurlinkiGoodies - PHKS 8-6

Tänään oli Goodies liikkeellä "parhaalla ryhmällä". Eli poissa oli
mahtialan kaksikko ja nuori Graafikko. Päädyimme tähän kokoonpanoon yhä huonontuneiden suoritusten perusteella PISTE.

Henkisen otteen otimme jo alussa, ennen ekaa kiveä olimme jo 3-0 johdossa.
Potilastuvalla oli ilmeisesti jokin lunssa liikkeellä.

Ekassa päässä vahvistimme johtoa 4-0 tilanteeseen.

Tokassa tilanne tasaantui 4-1, nou hätä, tää me hoidetaan.

Kolipäässä jäädytimme taktiikan mukaisesti 0-0.

Nelospäässä otimme takaisin meille kuuluvan pojon, tilanne 5-1.

Femmalla alkoi olemaan taas väsähtämisen merkkejä, kun tössimme
tilanteeksi 5-3, mitenhän tässä taas käy?

Sextaillessa köysi jatkoi kiristymistään, ei ...kele, tilanne 5-4. Vaikka me
ollaan hyviä tekemään tiukkoja matseja, niin ei tänään!

Sjuussa alkoi syke tasaantumaan vihulaisen viimeisen mennessä hieman
yllättäen meidän kärkikivien välistä läpi. Jykä nakkasi tällä kertaa
niinikään hieman yllättäen sopivan kovuisen heiton keskelle, jolla
varmistimme kolme jo hieman ratkaisevan tuntuista johtopistettä. Tilanne 8-4.

A-ryhmä (Waldos, Jamos, Teros) voitiin ottaa jo kakkukahville (kiitos Päve),
koska B-ryhmän pitäisi pystyä hoitamaan homman kotiin.

Ja gusi sukassa sai A-ryhmä seurata kohellusta. Lääkintämiehet ripotteli
kiviä pesään ja B-ryhmä yritti mitä yritti... Vasta Gapteeni-Punnin
perättäiset oikeapesäiset heitot loivat toivoa. Valkotakkisten viimeinen
heitto valui kuitenkin hieman liikaa ja potkaisi meidän kiven kolomoseksi. Huh
huh, tästä lähtee muuten ilmoitus työsuojeluviranomaisille, sen verran
läheltäpititilanne oli kyseessä.

No voittokantaan on palattu onnistuneesti 8-6, josta kiitos ensisijaisesti
poissaolleille gurlaajille: Musti, Seikku ja Masu!!! Kiitos erinomaisesta
taktisesta kypsyydestä ja Gerhon edun ajattelusta, KIITOS!

Paikalla siis reilun pisteen nokkaa päälle keräämässä olivat: Kipa,
Päve, Waltsu, James, Tero, Jykä ja Punni. GOODIES!

Ja Jykälle kirjattiin toistaiseksi paras tunniste liukurissa: avaamaton
Kossupullo! Tämä kisa jatkukoon...

VG

Yleisarvio (vain raportin perusteella)     ”Päitä” liikaa

GurlinkiGee- Aarnikotkat 5-9

1.11.09

 

Gurlinkimatsissa pitäisi olla ainoastaan 3 päätä. Neljä korkeintaan. Sillä sunnuntain aamuottelussa kuntopohjamme petti ja alun hyvä esitys lopahti puolen (pelataan 8 päätä) välin jälkeen höyrymakkara-mannekiinin Tunneli-Topin Aarnikotkia vastaan. Ei auttanut vaikka termarista ryystettiin ”resitenttiä” kaksin käsin piristeeksi.

 

3 pään jälkeen johdimme lupaavasti 5-1 ja tappiottomien pelien putki näytti jatkuvan. Sitten repsahti ja Aarnikotkat vei loput viisi päätä 8-0.

Eli taggiin tuli siis 9-5.

 

Pelin jälkeen Iso Givi otti koko joukkueen puhutteluun, että mistä moinen repsahdus johtui.

 

- Huolestuttavasti silmään oli pistänyt ennen peliä, että osa väestä tuli kävellen hallille. Oliko kylmäkäynnistysongelmia?

- Olipa Lordi Sillanpään tupareissakin edellisiltana nähty Gurlinki Goodiessien pelureita. Voiko huhu pitää paikkansa? Seiskan juttuja.

- Myös mentholimakeisten tuoksu oli nenään pistävä. Eihän ne sovi kahvin kanssa.

- Tällä kertaa ainoana naispelaajana mukana ollut tyttelikin pisti Turusta Lahteen saapuneen poikaystävänsä  Paulin syyksi hänen epävarman pelinsä. Oli kuulemma valvottanut liikaa. Mitä telkkarista tuli myöhäisillasta?

- 3 pelaajaa ei saapunut paikalle ollenkaan. Ei lääkärintodistuksia.

 

Miten peleihin valmistaudutaan?

 

Iso Givi jyrähtikin, että jos kerran kauden alussa on nimet sopimuksiin laitettu niin kyllä se vaatii 100 prosenttista paneutumista lajiin. Tässä lajissa ei lusmut pärjää, eikä viihteelle anneta pikkusormea. Sanktioilta kuitenkin toistaiseksi vältyttiin, mutta jos ei ryhti parane, niin harjanvarsia kuulemma lyhennetään puolella metrillä.

 

Pannaanpa lopuksi vielä plus-miinus tilasto, niin jokainen peluri voi tutkiskella niitä sydämissänsä.

 

Gipa               -3

Musti             -3

Punni              -3

Masu             +/- 0 ( pelaispa poika salibandyssäkin nollapelejä )

Jami               -3

Terppa           -2

Jygä               -2

 

Yleisarvosana ;

3;sta ekasta päästä .    

5:stä vikasta päästä .

Tulihan se sieltä kun vähän potkii...
50v sarjan avausmatsi FossilGee-ArtsinVispaajat 4-1
su 1.11.2009


Huh huh... meinasi mennä goko viigonloppu hanuriin, mutta onneksi kolmesta taistosta Gonserni nappasi kuitennii yhden voiton.
Tiuggaa teki... matsi oli piiiitkään 2-1, mutta onneksi viimeiset minuutit avasivat hanoja sen verran, että numeroiksi tulivat selkeät 4-1.

Ottelun alku oli suhteellisen dramaattinen, kun maalitilin avasi Vispareiden
maalivahti Kilkki. Rauhallisen pallon vanginnan jälkeen Arska tipahutti jostain
kumman syystä pallon omiin....

(Tapaus oli sen verran erikoinen, että myös k-liigan uutissivusto kommentoi asiaa:
"Arska avasi
Salibandyn Pappaliigan maalitili avattiin tällä kaudella hieman erikoisemmalla tavalla. Sarjojen luottomaalivahteihin lukeutuva Ari "Arska" Kilkki otti ja tekaisi muina miehinä kaikkien yllätykseksi niinsanotut "hemmilät" Artsin Vispaajien maalilla kamppailussa Fossil Goodiesia vastaan. 
Pappaliigan avausottelu päättyi hikirikkaiden vaiheiden jälkeen lopulta G-miesten 4-1 voittoon.")

Sitten johtonumeroita kasvatti 2-0:aan kovasti töitä koko ottelun tehnyt Reiska. Taisi olla Aapo syöttäjänä.

Puoliaika vissiin oli 2-0 ? (Tätä tietoa ei Mogga-Lehtinen ollut kirjannut pöytäkirjaan)

Visparit kavensivat vaparin jälkkäristä 2-1. Toinen jakso oli melkoista härdelliä ja huuhaata... Pallo poltti ja roiskittiin sinne tänne. Välillä yksin ja joskus kaksin käsin. Visparit karvasivat ankarasti ja vaarallisia tilanteita kertyi geemaalille, mutta onneksi eivät sisään saaneet. Toisessa päässä Kilkki korjaili torjuntaprosentteja varmanäppisesti. Ruoska teki "Renet" ja kävi kertaselleen lämmittämässä jäähypenkkiä kommentoimalla Atikin tuomarointitulkintoja. (Voimasanoilla ryyditetyn geskustelun jälkeen jäi vielä epäselväksi kumpi oli nostanut/painanut mailaa ja kumpi taas pitänyt kiinni toisen mailasta).

Enivie... matsi tosiaan ratkesi aivan lopussa kun Aapo tuikkasi kaksi komeaa, lähes identtistä maalia Savi-Jameksen syötöistä.

Tästä jatkellaan samaa rataa... ja kun toisessa matsissa Atikin moottori anasti pisteet mestari Weikoilta, niin tasainen sarja on odotettavissa. Tänä talvena mitsku ei ole mikään saavutettu etu, sillä joukkueita on nyt neljä...

Parilla vaihtarilla mentiin:

Masu mv
Masa
Aapo 2+1
Ruoska 2min
Musti
Mud-James 0+2
Reiska 1+0
Metsäpellon-Lordi

Fanitus & kirjaus
MoggaLehtinen
Jygä

Yleisarvosana nihkeästä avausvoitosta:

Shokkihoitoa Energiahallilla

Senilgee-Savarit 2-7

30.10.09

 

Varsin shokeeravissa merkeissä mentiin perjantain Senil Goodiessien peli Savisukkia vastaan. Itse pelissä ei ollut mitään shokeeraavaa. Turpiin tuli että heilahti, mutta muissa tapahtumissa haukottiin henkeä.

 

Ensin Rene Pellikka ilmoitti ”valaistumisestaan” että enää ei hermojäähyjä oteta. Olipa oikein todisteena saanut työkavereiltaan EN ENÄÄ KOSKAAN SIMOO päähineen, josta joukkueemme antoikin vilpitöntä tunnustusta pelikaverilleen.

Se olikin mukavaa positiivista shokkihoitoa matsiin valmistautumiseen.

 

Mutta monastihan on aina luvassa hyviä ja huonoja uutisia. Nyt siis huonojen shokkiuutisten vuoro;

Meidän monitoimipelaajallemme (maalivahti, kenttäpelaaja, kirjuri ym.) Jami Smahlille oli rakennettu iso rooli vasemman laitahyökkääjän tontille. James tulikin ajoissa paikalle, mutta käveli vaihtoaitiomme ohi suoraan vastustajamme penkille maalivahdin vehkeitä pukemaan. Nastolan mies pelaisikin Savisukkien maalissa ”omaa” joukkuetta vastaan. Tähän eriskummallisuuteenhan antaa K-liigan säännöt mahdollisuuteen lainamaalivahtien käytöstä peleissä. Tätä pykälää vastaan on G-joukkue vastustanut alusta pitäen, mutta vähemmistönä siihen on taivuttu. Kyllä alkuringissä oltiinkin vähän shokkihuuli pyöreenä voidaanko me ”oman” maalivahdin taakse maaleja mättää.  Siinäpä moni myös mietti mennäänkö moraalisesti millä tasolla.

 

Pelin alku oli varsin tasaista. Pikkasen siinä G-joukkue haki kuvioitaan, sillä paikalla oli melkein kolme kentällistä ja lämmön saanti ei ihan nopeesti onnistunutkaan. Savarit meni 1-0 johtoon, mutta oli G-miehilläkin paikkoja.

Aivan erän lopussa tuli sitten varsinainen kardinaalimunaus. Savisukat sai vaparin keskiviivalta ja saman tien lähti koko G-kentällinen vaihtoon. Paitsi Masu. Tosin eihän Meteorin mies olisi vaihtoon voinut mennäkkään, koska toinen veskari oli kentän toisessa päässä. Savareitten nopea vapari aivan vapaana olleelle hyökkääjälle ja sinnehän se reikäpallo verkkoon heilahti.

 

0-2 tilanteessa mentiin tauolle ja oltiin kuitenkin luottavaisella mielellä, ja päätettiin että kyllä meidän pitää rankasta ”omaakin” maalivahtia.

 

Toisen puoliskon alkuun hupsista ja pallo meidän maaliin. Vähän rupesi toisen erotuomarin toimintakin ärsyttämään kun se ei vihellä kuin laidan yli menneet pallot. Hartsakin pääsi nokikkain maalivahdin kanssa, mutta selvä mailaan lyönti ei nostanut pilliä domarin huulille. Tilannetta ei helpottanut kun Dalle otti 2 min etäisyysjäähyn, mutta kuinkas ollakaan alivoima tuottikin 1-3 kavennuksen. Hartsa ja Jamppa juonivat vaparista nätin maalin. Hyviä tilanteita saatiin luotua. Jampalla tyhjä maali, mutta  Savi-James torjui ilmiömäisesti. Sitten taas omissa soi. 1-4.

Kapa otti refleksikäsijäähyn, mutta siitä selvittiin. Ja heti perään vielä luotiin uskoa kavennuksella. Mäksä-Dalle akseli toimi ja siinä vaiheessa toivottiin ”Savisukkamaalivahdilta” Jamekselta apuja. Ei niitä vaan kuitenkaan tullut.

Meidän maalissa torjuntavuorossa ollut Masu Mäkinen sanoi, että kyllä hän ainakin olisi muutaman laskenut jos olisi ollut ”huoraamassa”.

 

Viimenen kymppi vedettiin riskin kanssa ja omissa tietysti soi. Keskialueen menetykset ja syöttövirheet kostautui ja loppunumeroiksi saatiin masentavat 2-7.

Masu, Masa, Ana, Kapa 2 min, Terppa, Kaapo, Jallu, Hartsa 0+1, Musti, Mäksä 0+1, Valaistunut Rene 0 min, Reiska, Jamppa 1+0 ja Dalle 1+0

 

James ei saa merkintää G-tilastoihin.

 

Shokkihoitoa saivat

Fanituspuolella on nykyään melko hiljaista, mutta Samelan Jusa (pelaa joukkueessa) kävi alkukannustukset heittämässä. Muuttokiireet häivyttivät miehen kuitenkin jo ekan erän alussa.

Yleisarvosana alle arvostelun:

 


lisää gurlinkitunnelmia videolta....


    Mestarien päänahka oli tarjolla...

GurlinkiGee-Kulma 6-6      Sol-Areena 25.10.09

Gurlinkin merkeissä iskivät yhteen KlassikkoJengit Kulma ja Gee.
Hallitseva mestari Kulma lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.
Gee joukkue oli tällä erää viisimiehinen ja yksinaisinen.

Talviaigaan siirtyminen ei aiheuttanut hirveitä ongelmia. Tosin eräs Alfaroomeomies väänsi vägisin gännykkäänsä talviaikaan, vaikka se oli jo tapahtunut automaattisesti. Onneksi poika ei kuitenkaan nukkunut kahta tuntia onnensa ohi. Gahvituksessakin oli männä sunnuntaina yskintää, mutta tällä erää  Lehtisen perheen gahvisegoilut oli jätetty kesäaikaan ja  pannullinen guumaa oli asianmukaisesti tarjolla. Pannulla poikkesi myös viimesunnuntaina kahvittomuudesta mielensä pahoittanut toiminnanjohtaja hohtavanvalgoisessa lumipuvussaan. Gehui että hyvää oli. Giitokset menevät varmaan perille Mogga-Lehtiselle.

Asiaan....

Peli alkoi ihan kohtuullisesti. Aloituskokoonpanossa
Päve-Jami-Punni-Tero. Taggiin tuli niukasti 1-0.

Toinen pää toi 1-0 voiton porukalla Punni-Tero - Masu - Jygä.
Taisi olla tässä päässä Jygän komea viimeisen given ratkaisuheitto.

Kolmas pää voitto 1-0 ja johtoon 2-1.
Kehissä Masu - Jygä - Päve - Jami. Masun vuoro tehdä "Uuspaavalniemet"
ufoheitolla nänniin...

Neljäs palautti jään pinnalle 2-0 tappiolla.
Heittämässä Päve-Jami-Punni-Tero.

Viides taas meille 1-0. Kehissä Punni-Tero - Masu - Jygä.

Guudes oli komeaa gatsottavaa... 3-0 !
Päve- Jami - Masu - Jygä

Eli johdettiin siis 6-3 ...

Saas nähä sössitäänkö...

Tokavika pää hävittiin 2-0.
Tero - Punni - Päve - Jami

Viimeiseen lähdettiin yhden kiven johdossa. Jänskättävää....

Kehissä Tero - Punni - Masu - Jygä.
Viimeisiä musia funtsattiin moneen otteeseen molemmin puolin ja
niin siinä kävi että Kulma nappasi parin sentin erolla ykköskiven ja
voitti pään 1-0 ja niin ottelu päättyi reiluun ja oikeudenmukaiseen tasuriin
6-6.

Geilahallilla todettiin että pelattiin ehkä parasta gurlinkia ever. Koko porukka piti paketin kasassa eikä yhtään katastrofipäätä pelattu. Lisäksi harjaushomma ja suojapeli oli hanskassa. Eipä ollut montaa ylikovaa läpiheittoa.

Tästä on hyvä jatgaa....
Next sunday ja vastassa TunneliTopin Aaaaarnikotkaaaat!!!!

Yleisarvosana:

Pistettä tuomassa: Päve-Jami-Punni-Tero - Masu -Jygä.

Poissa olivat: Suoli-Walton (vai oliko goiranäyttelyssä?),
Muutto-Gipa, muuten vaan joukkueen eteen hienosti uhrautuneet Mustoset.

Muuta:
Rullaatirullaa...
Minikokoisella kiveen kiinnitetyllä videokameralla ikuistettiin
yksi heitto. Yritetään se saada myöhemmin julkaisukuntoon.

Tältä näytti tulostaulu taiston tauottua: 
Ei jälkipolville paljon kerrottavaa
Salibandya 23.10. 2009  KKI 40v-sarja Senil Goodies Assan Ball 12-1

Eipä jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa perjantain myöhäisillan sb-ottelusta SenilGoodies-Assan Ball, sillä G-miehet olivat aivan ylivoimaisia kyseisessä ottelussa.

Vastustaja on nousijajoukkue ja luulisi juuri neljäkymppiä täyttäneiden nuorukaisten pystyneen hiukka parempaan esitykseen. No kun mittariin tulee 5-15 vuotta ikää lisää kuten Goodies-ukoilla, niin eiköhän se peli rupee siitä paraneen. ”Kuten Goodiesukoilla”.

 Meille saatiin kasaan ihanteellisesti kaksi kentällistä, kun James ilmoittautui vapaaehtoisesti päävalmentajan ja kirjanpitäjän tehtäviin kun pelipaita, shortsit ja oikean jalan sukka oli unohtunut pyykkikoriin tai pesukoneeseen tai keittiön tuolille tai auton takakonttiin tai… Vasen sukka oli kyllä mukana takin taskussa.

No hyvää kirjanpitäjää kyllä aina matsiin tarvitaan kuten vuosien varrella on huomattu. Voisipa jopa sanoa että se on ottelun vaativin suoritus.

 Iloisena yllärinä alkuringissä huomattiin että Heinosen Ana oli palannut kotiin parin vuoden pituiselta ”pelireissultaan” Ruotsista tai jostain.

Ringissä jäi taktiikan puhuminen hiukka vähemmälle. Mutta enemmän huolenaihetta aiheutti ottelujen alkamisajankohdat. Meillä kun on noi pelit niin myöhään, niin matsien jälkeisten oluitten nauttiminen tuntuu turhauttavalta kun kotiin päästyä on melkein heti käytävä nukkumaan. Ottesiirtojen anomista aikaisemmaksi ehdoteltiin.

Itse pelistä kävi heti selväksi, että yhtä maalia pelattaisiin ja Masulle nollapeli turvattaisiin.

Ei tullut ihan nollapeliä sillä toisen puoliskon neljännellä minuutilla pääsi vastustajan mies tekemään kauden (toinen peli) ensimmäisen Assan maalin. Tosin jalkasyötöllä tilanne alustettiin, mutta hiukan kokematon tuomaripari ”säälistä” maalin hyväksyi.

Ekan puoliskon jälkeen johdimme ”vain” 6-0 tai jotain. (HUOMAUTUS! Kirjanpitäjältä jäi puoliaikatulos merkkaamatta tilastoihin, vaikka muuten oli paperi täynnä merkintöjä)

Paussilla taas palattiin matsin alkamisaikoihin. Oman lisänsä soppaan toi vielä muutamat curlingin pelaajat. Heillähän pelit on aikaisin sunnuntaiaamuisin (jopa kello 8.00 alkaen) joten lauantai-illatkin menee kuivin suin, kun ei pysty aamukrapuloissaan rattiin hypätä.

Harmi kun Lordi Sillanpääkään ei aja enää inva- (hönötaksia), niin voisi poika aamuisin keräillä Gurlinki Goodiessien SOL-Areenalle.

Käytiinhän sitä aikoinaankin katsomassa Urheilukeskuksessa Kuusysin matseja (silloin invalidit pääsi ilmatteeksi sisään) invataksin kyydissä. Baku täyteen ”Goodies-hönöjä” ja portista sisään rinnekatsomoon.

Jos ei siis aikataulut muutu niin nenänvalkaisukuukausia tammikuun sijasta tulee peräti seitsemän.

Olisiko Goodies K-liigan ensimmäinen No Drinking Team?

Toisella puoliskolla tuli siis se harmittava takaiskumaali, mutta me tehtiin taas kuusi.

Pientä jännitystä sentään saatiin kumpi vaihtopakkiparista Rene ja Musti kerää paremmat plus-miinustilastot. Rene sen skapan loppujen lopuksi vei, mutta pelasihan exel-mies ylipitkiä vaihtojakin (Mustin kommentti). Ja pitkän miinuksen parivaljakolle voi antaa joukkueemme ainoasta jäähystä (pelinkin ainoa). Molempien peliahneudesta pamahti liikaa pelaajia kentällä jäähy (2min).
(Plus/miinusgisan voitti muuten Masu. 11 plus. (toim.huom))

Loppunumerot 12-1.

Pieniä ilon aiheita voisi ehkä löytää että jokainen pelaaja sai tehomerkinnän. Paitsi maalivahtimme Masu. Tosin tulihan Matillekkin ”taas” yksi päästetty maali tilastoihin.

 Arkimatseihin siirtymistä olivat suunnittelemassa:
Masu, Masa 1+0, Ana 1+1, Terppa 0+1, Kaapo 0+2, Musti 0+3 2min, Mäksä 3+0, Rene 1+1, Reiska 1+1, Jusa 0+1, Dalle 5+1.

Yleisarvo: (tuli siitä yhdestä päästetystä)

Päävalmentajan ja kirjanpitäjän tehtäviä hoiteli James.

Tilastointia ja tekstiä oli koko A 4 täynnä molemmin puolin. Jamille luvattiinkin hankkia seuraavaan matsiin A3:n kansio.

Jamin kommentteihin voit tutustua lähemmin hänen omassa blogissaan. www.nastola.paratiisi.fi

 Loppuun vielä pieni arvauskisa. Kenen pelikommentteja.
-         Herran jumala mitä kävelyä.
-         Pitääkö perkele nollakulmasta ampua
-         Meidän mummokin voittais noi.
-         Vittu kun ei juosta alas.

Arvaukset voi laittaa vierasgirjaan.
Oikein vastanneiden kesken arvotaan mustat hammassuojat.


Jännityksen luoja. Gurlinki Goodies
Curlinkisarjan avausottelu G-Tökkis 10-4    18.10.09 Sol-Arena

Vihdoinkin päästiin itse asiaan eli aloittamaan pitkä ja toiveikas sarjakausi kivi- ja harjapelissä. Vastassa oli Keskussairaalan Tökkis. Syksyn treenipelit ei häävisti menneet, mutta kun numeropaita lyödään päälle niin ryhtiä porukkaan tulee. Ei sitä kehtaa töpeksiä enää kolmen kauden kokemuksella.

Paikalla olikin kaikki kymmenen gurlaajaa uusine henkilökohtaisine
vaaleanpunaisella kynslakalla signeerattuine liukukalosseineen. Tosin Walttoni oli kannustusjoukoissa kun suolistopuoli on viimeaikoina hiukka temppuillu ja stressaava liikunta on kielletty.

Pientä häiriötä aiheutti kun perinteinen ”piristekassi” oli unohtunut. Gahvitermaria ei ollut kellään mukana. Siinä aikamme setvittiin kenen oli vika ja syylliseksi saatiin Kaapo ”Juhla Mogga” Lehtinen. Vaikka poika ei kuulu edes joukkueeseen. Pitkä tarina panna paperille/koneelle, joten soittakaa suoraan rouva tai herra Lehtiselle.

Pelitaktiikka syntyi itsestään. Täydellä ryminällä ja koko porukalla. Kaikki Pelaa.

1 pää. Jäänpinta kääntyili sinne tänne ja päädyttiin harvinaiseen ei yhtään kiveä pesässä tilanteeseen.

 
ErigoisRöntgenTopografia Gameralla otettu guva jään pinnasta....

2 pää. Tiukkaa tarkkailua ja Tökkikselle avauspiste. Gahvia rupes jo monen tekee mieli. Mutta…

3 pää. Masu, Jami, Punni ja Gipa (Teroa ei vieläkään laskettu jäälle) pääsivät nopeiten sinuiksi kiemuran alustan kanssa. Otettiinpa pinnoja oikein kaksin kappalein. Ja johtoon. Katsomosta vaadittiin Laitista kentälle.


Joht. Laitinen. Viivaa pitkin....

4 pää. Terppa päästettiin vihdoinkin irti (=onnistunut taktinen veto valmennusjohdolta) ja Gurlinki Goodiessien ambassadöör (Aasian alue) siivitti Päven, Gipan ja Punnin myös huikeeseen suoritukseen. 3-0 pää meille.

5 pää. Päve, Jykä ja Mustikin pääsivät osallisiksi Terppa hurmokseen. Taas 3-0 meille ja 8-1 johto.

6 pää. Tökkis sai yhden. Ei huolen häivää.

Kolmeen viimeiseen päähän oli siis helppo lähteä pitämällä vain vastustajan kivet pois pesästä.

Goodies-leirissä jo juteltiin että varmaan on Päksin röntgenissä huomenna oman väen tunkua, koska sellaista selkärankanatinaa jo oli kuultavissa naapurileirissä.

7 pää. Noo. Tökkis sai kaksi. Onneksi ”vaan”. Tässä vaiheessa vaihtopenkillä käytiin jo varsin kiivastakin keskustelua poistetaanko kovilla vai heitetäänkö omia määrämittasia pesään.
No molemmat vaihtoehdot toivat saman tuloksen. Eli päin persettä meni.

8 pää. Tökkis heittää keltasia sisään ja Goodies mättää sisällissodan hengessä punasia päin helvettiä.Viimenen musa liuguu....sutisutisutisutisuti....

Monen piti turvautua jo hermostuksissaan Sol Areenan kahviautomaatin litkuun, kun Kaapo mokas sen sumppihomman.
Kahvikuriiri Smahlinkin automaatilta Isolle Givelle kuskaamassa kahvikupposessakaan ei ollut kuin sokerit pohjalla. Sen verta kokeneemmankin pelimiehen käsi jännityksestä värisi, että sumpitkin jäi matkalle.

Kahdet jäljellä. Keltasia kolme pesässä. Meillä lopetuskivi. Hermot pinnassa.
8-4 johto ei enää tuntunutkaan kovin turvalliselta. Onhan sitä otettu joskus viidelläkin kivellä pataan yhdessä päässä.

Keltanen lähtee. Jään rätinäkin satuttaa G-korvia. Naapurin kippari huutaa harjausta. Iso Givi puree sokeripaloja suupielessä. Toivottavasti kaverin heitto on G-mallia.
Ja olihan se. Eihän se mennyt sinnepäinkään.

Riemunkiljahduksien saattelemana ja Tökkiksien antautumisen myötä Punni tyylitteli meille vielä pari pinnaa.

10-4 voitto. Eli kauden vähimmäistavoite (1 voitto) tuli heti saavutettua. Joten tavoitettakin heti hiukka tarkistettiin Geilahallin loppupalaverissa.
Ei enempää eikä vähempää vaan nyt tytöt ja pojat tapellaan mestaruudesta.
Ensi keväänä 15 pelin jälkeen nähdään oltiinko tavoitteiden väärttejä.


Pinkkikirjailluissa liukukalosseissa keimailivat:
Päve, Jykä, Musti, Seikku, Masu, Jami, Punni, Gipa ja 8-0 oman pelinsä voittanut Terppa.
Waltsu ”suolsi” voimakkaat kannustukset joukkuetovereille.Gunniataulu


(kolme Geetä olisi tullut, mutta se termarijupakka pudotti yhden)


Alussa töggi....
40v sarjan avausottelu pe 16.10.09 Energiahalli
SenilGee-Weikot 5-3

Syysterässä olevia geemiehiä gokoontui mukavasti kahden gentällisen verran sarjan avausotteluun. Gevähällä Sysmässä gorkatut uudet peliasut saivat ensiesiintymisensä gotiluola Energiahallissa.  Ennen matsia oli kuitenkin kova vääntö voimistella uudenkarheat sukat jalkaan. James teki melkoisen tempun kun onnistui taiteilemaan "nilkkasukat" tennissukkien päälle, tosin vääriin jalkoihin. Onneksi kengät osuivat oikeisiin. Osa ihmetteli myös pöksyjen lyhyyttä kun oli tottunut edellisiin purjeisiin. Paitakin tuntui eräällä kiinteistövälittäjällä kiristävän "soutulaiteen pullistamia hartioita". Asiantuntijat kuitenkin kehottivat kaveria vetämään vähemmän viivoja ja mömmöjä. Silloin pipokin kiristäisi vähemmän ja  "vatsalihaksetkin" pienenisivät...

Kun olivat rätit kondiksessa, eikun kaukaloon...

Alkuhuuto "gudiisiskee" meni hieman pienillä kirjaimilla, samoin koko avausjakso.
Weikot rankaisivat lapsellisesta (ei uskoisi että pelataan yli 40v-sarjaa) puolustusalueen tupeksinnasta johtomaalin vartin kohdilla. Sitten onnistuttiin mekin suoraan vaparista (guka?)  ja taas Weikot. Puoliaika taisi olla heille 2-1.

(Toimituksen saama tilastoraapustus ei kerro puoliaikatilannetta eikä maalintekijöiden järjestystä , joten ei panna nimiä tähän tarinaan kuin muistipohjalta).

Puoliajalla todettiin pelin olevan lapasesta ja hanurista joten ei muuta kuin vanhat konstit uusien peliasujen mausteeksi: "pallo maassa, omille syötöt, paikoista tehdään".

Se tuntui tehoavan loppujen lopuksi... Weemiehet juoksivat ja karvasivat uhrautuvasti ja taisivat johtaakin 3-2, mutta ihmeellistä kyllä... Geemiehet tekivät KAKSI YLIVOIMAMAALIA!! Tämän erikoisuuden rekisteröi hälytysäänellä myös PatomäenExel. Guka tekigään voittomaalin?

Loppumatsi olikin tietysti jännää kun johdettiin vain yhdellä. Iigori meni loppuhetkillä vaihtoon ja Masa pääsi rankaisemaan tyhjiin sekuntia ennen summeria lukemat 5-3.

Ihan kelpo esitys ekaksi matsiksi. Ei yhtään jäähyä meille!! Pidettiin hermot ja mölyt mahassa. Haarukka ja Kippari tuomitsivat asiallisesti ennakkoon kuumaksikin ounastellun kamppailun.

Yleisarvosana: (ne tulivat niistä kahdesta ylivoimamaalista)

Gaukalossa

Masu mv
Mäkkäri 2+1
Kärkkäri (Gaapo) 1+1
Masa 1+0
James
Reiska
Dee
Hartsa 1+0
VG
Ruoska 0+1
ExelRené 0+1

Gaukalon laidalla:
Ratsupiiska
VeiviSmahl (edustaan nyk. Nastolan Sauvagävelijöitä)Get the Flash Player to see this player.

 

Tässä taas joulun ehdoton "uusinta"... Igiliigguja Jage x 8.

Get the Flash Player to see this player.

©2019 Go Goodies Go! FC Goodies Lahti - suntuubi.com